salutari, ce ziceti de cutiuta asta ? are vreo sansa sa mearga cu cartela de la digi? [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
salutari, ce ziceti de cutiuta asta ? are vreo sansa sa mearga cu cartela de la digi? [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu conteaza cutia asa mult, trebuie sa ai niste date ca sa-ti mearga in alta cutie decat cea originala. Pana nu le ai pe alea nici nu te gandi la varianta asta!
PS Dupa postu asta vad ca ai mai mai postat si in alta sectiune un post identic....
Eu zic sa citesti ce e pe forum ca ai sa gasesti cam tot ce vrei, apoi intreaba ce n-ai inteles.
Se pare conform celor de la CNA , GSP TV va fi reintrodus in grila DIGI!
@cocomin, pe receptorul ala scrie ca e pentru digital terestru nu pentru satelit.
salutari, cum ca la capitolul asta i-mi cam prind urechile cu tot cu cap cer shi eu parerea unor experti. o alta cutie, cu datele care trbuie pote face minuni? ma puteti ajuta sau nu?
Sigur ca se poate,dar nu stiu cum o sa faci rost de datele respective.
Salut!
Am un receiver Hyundai HSS5160 care nu mai functioneaza.
Mai am un receiver Hyunday HSS 3169 in care am bagat cartela din receptorul defect dar imi apare Nota: 26 Cartela nepereche.
Din cate am citit pe forum trebuie sa ma duc cu receiver-ul si cu cartela la o reprezentanta DigiTV, problema este ca eu sunt in Spania.
Merita sa incerc sa vorbesc cu ei prin telefon ca sa-mi imperecheze cartela cu acest receiver?
Multumesc!
Merita sa incerci ,dar sanse de reusita sunt minime in a activa cartela.
Poti incerca, te costa doar convorbirea telefonica.
Am sunat si mi-au spus ca nu se poate ce vreau eu.
Au spus ca imi poate repara receiverul defect pe gratis, dar nu am cum sa il trimit in Romania.
Multumesc!
cum sa nu
il pui pe atlassib si il trimiti in tara printr-un sofer sau chiar cu posta atlassibului si in tara il duce la reprezentanta digi
si tot asa si la intoarcere
numai ca te costa ceva aceste transporturi
sau mai simplu sa faca cineva un nou abonament si iti trimite un alt aparat pe alt abonament
Sal
Sau incerci sa il repari la tine acolo
Intrebi cät costa inainte
Sau scoti ce trebe din el si pui cartea in alt rec da aia e mai scump, ai pm
@deviliuli
spune ce defect are si poate se poate repara si de tine necesita cunostinte minime de electronica,ciocan de lipit,cositor,sacaz, condensatoare electrolitici.
@horatyu. Stiu ca se poate trmite prin Atlassib, dar in cazul asta costa mai mult trasportul decat aparatul.
@bonou2 . Pe la 8 dimineata mergea, m-am uitat la televizor 20 minute. L-am inchis si am plecat la lucru. Pe la 14:00 cand am venit am observat ca LED-ul (pe culoarea verde) se inchidea si se aprindea. Am incercat sa-l aprind dar nu a mers. L-am scos din priza si cand l-am bagat iar nu s-a mai aprins.
La LNB OUT are tensiune si am observat ca atunci cand nu este conectat cablul de la antena se aude un sunet ciudat in aparat.
Pana acum nu l-am desfacut sa vad daca e ceva 'afumat' pe acolo.
Multumesc!
Daca pe display NU apare 3333 sau 4444 ai sanse sa se rezolve cu o revizie a condensatorilor din sursa.Du-l la un electronist si spune-i sa iti schimbe condensatorii electrolitici din alimentator, cel de 1000 microfarazi,220 microfarazi si tot ce e peste 100 pe acolo,nu mai tin minte exact valorile.Daca dupa aceasta operatiune ai noroc bine,daca nu trebuie sa il trimiti in tara cu tot cu cartela pentru ca altfel nimeni nu iti face imperechere cu alt receptor prin telefon fara sa te cunoasca foarte bine.Isi risca si ei serviciul daca nu respecta regulile,nu ca nu vor.