Deocamdata nu se (mai) poate
Printable View
Deocamdata nu se (mai) poate
Daca ar fi mers local ar fi mers si in share,nu? :)
Salut!
Primesc de la cineva in share Dolce, face cu newcs. Stie cineva ceva despre asta? Ca am cardul dolce pus in concediu intr-un colt parasit. Si pana acum am auzit numai ca nu mai merge...
Pai daca primesti de la cineva iti merge? sau .....
Afli singur raspunsu daca iti merge de la amicul tau ceea ce nu cred, inseamna ca eOK daca nu.... NU
Pun inapoi antenna dolce in box si il incerc ca deschide sau nu cu linia ce primesc si in care apare in share Dolce.
Revin dupa ce am probat.
---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 13:25 ----------
L-am verificat dar cardul e fake. Nu deschide nimic.
Pacat de cardurile dolce, cred ca m-am saturat sa tot astept daca apare ceve "veste buna". Mai bine scap de dolce cat mai de curand...
cardul nu este fake. este cat se poate de real. este un card "uitat" intr-un server si scos la $hare. de ce nu vrei sa intelegi ca nu mai se mai deschid canalele din acest pachet? renunta si asteapta sa se mai "sparga buba" inca odata.
succesuri! :drinks:
Cardul a fost uitat ca sa aiba careva local. Daca nu deschide dolce vre-o usa , nu va merge in share.
Merge tvr info sau tvr 3.
..... mai a incercat cineva cardul de diabetik , in alt rec , cu Linux , daca se poate , si de ce nu , si in share ....
astept sugesti .... bine inteles , de la cei ce storc neuronul ...
multzam mult
si spor la treaba
Nu merge.
Mie-mi deschide un Amiko Alien cateva canale , numai cu Oscam.Numai alea care au parca pid 4AEE, AXN Crime si inca vreo 5-6.
Alea care iti deschide tie sänt din cardul de Bulsatcom
Ma gandeam si eu la asta, dar de pilda AXN Crime nu are limba bulgara si nici subtitrare in bulgara.Si parca-mi deschide din NDS si nu are simulcript.Da a cuma vad ca si Bulsatcom e NDS, si e acelasi transponder.
Mi rusine un pic acuma. Rog un admin sa sterga ce am scris .Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si cer scuze daca v-am jignit.
eee nu cred ca se sinucide nimeni acum:)...stai linistit
dar trebuie inteles ca nu merge la nimeni,nici privat,nici la mari hackeri(daca or fi,eu nu prea i stiu:))...doar daca si au facut retea privata ce i de la romtelecom,asa cum mai face sky it:)