Deci ca sa ne intelegem, pastreaza limita bunului simt si nu depasi bariera regulamentului!
Printable View
Deci ca sa ne intelegem, pastreaza limita bunului simt si nu depasi bariera regulamentului!
Sa stiti fratilor. caci Digi cred ca suta la suta vor trece in N3 , pentru ca la un prieten de-al meu am vrut sa-i pun keyile alea noi , si-mi aparea scris sus : 1801 si 1802 ....dar de instalat... asa nici nu le-am putut a le pune... Vine si N3 pana la urma fratilor....:)
Aici sint doua explicatii:
-ori ti-ai iesit din mana ! Cea ce este sigur dupa pauza de antrenamente la pedalat key din telecomanda....
-ori pana acum digi i-ti permitea sa bagi key si acum nu-ti mai permite ?
...in ce lumeeeee traim ? :comp:
nu exista asa ceva,keyle daca merg,merg la toti fara exceptie,totu e vb lui daradici din laba,puneti si voi pluginu hacksatkeys si o faceti automat,asta daca santeti legat la retea:)
Care canale au fost trecute pana acum pe n3?
All channels Now only Nagra 3:
- discovery Ro
-nat geo wild
-Movie 24 Hu
-SportKlub HU
-Music Channel Hu
-H!t Music
-Romantica Hu
-Sport 1 (Hun)
-Sport 2 (Hun)
-B92
-Kosava
-RTS 2
-DigiSport Hu
-Echo TV
-DigiFilm 1
-DigiFilm 2
-RTL Klub
-Film+
-Cool TV
-TV6
-Echo tv
Au trecut la N3:
-Animal Planet
-Etno
-Eurosport2
-N24
cred ca le-au trecut pe toate !
Scria pe shoutbox,e si schimbare de clei.
da si la mine deschide din 1802 dar numa cele enumerate de zmeurica sant definitiv n3
Ce-o sa plang dupa posibilitatea de inregistrare cand o sa treaca toate canalele la N3 :(
Imi place N3...!
ECM-(DCW)-uri rare,totul e ok...!
Cereri moderate....intre 10 si 25 secunde...(nu milisecunde)!!!
E super ok...!!!
PS
Veciunul meu plange pe la usa....!!!
e gata ? confirma careva?
Daca si la tine ploua atunci asteapta sa treaca si se face iar lumina.:)
Nu va mai speriati din nimic,vor trece gradual si mai schimba cate o cheie.
Datorita Campionatul Mondial Digi va schimba in aceasta perioada de mai multe ori keyle