ofer recompesa celor ce stiu si pot sa ma ajute cu un recevier neta 1080 sau cu un technosat . vreau sa vad si eu cite ceva cu unul din ele daca se poate tel 0767427574
Printable View
ofer recompesa celor ce stiu si pot sa ma ajute cu un recevier neta 1080 sau cu un technosat . vreau sa vad si eu cite ceva cu unul din ele daca se poate tel 0767427574
Sti cumva face si la cartela de la Dolce?Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:comp:
Buna ziua tuturor,
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Am de curand un opticum 7000c.La inceput am reusit sa bag keyle fara nici o problema, se vedeau si programele codate.De ceva timp dupa ce bag keia nu vad decat scrisul de la subtitrare in josul paginii, fara sonor si imagine.Sa fie vre-o problema de soft, sau de aparat, sau de utilizator? Multumesc anticipat pentru ajutor.
adrese cu softuri globo si optibox
enjoy
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e de la kei
atat
pune keia buna
:clap:
Asta se intampla findca ori nu ai bagat cheile bune ori nu leai bagat unde trebuie.Quote:
Originally Posted by fmarcon4 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am pus globo_EMU_1.2.77_AMSTAR downloadat dupa site de la Truman pe un Opticum 4100C si am o problema cu el, din cand in cand se reseteaza din senin (face power off - power on).
Care sa fie problema?
A mai patit cineva aceasi faza cu acest soft?
Eu am pus pe Opticum 4050C aeeasi versiune si nu am avut astfel de probleme. Incearca sai dai factory defayl, sal resetezi dupa ce iai bagat softul.
Salut! Da, din pacate softurile noi (aparute dupa prabusirea AU, de ex. 1.2.66.) au mici defecte: ori se restarteaza de cateva ori zilnic, ori ingheata imaginea, ori nu indica semnal... Poate va aparea si SW-ul asteptat.:comp:Quote:
Originally Posted by hallowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stie cineva daca opticum 4050c merge pe akta daca da cum se face sant incepator va multumesc.
Merge cu un SW si coduriile potrivite urmatoarele programe-
KTA (MAX TV)
TV 1000
-----------------------------
VH1
--------------------------------
Viasat History
---------------------------------
Brava tv
defapt merg cam toate din lista urmatoare..
soft pe globo pt.opticum4xxxC,1.2.79 (de azi) la incercat cineva?
Maine o sal incerc, acasa nu am nici un opticum C serie.
Nu face AU si are multe BUG-uri drept urmare nu vi-l recomand!
Personal raman la 1.2.66!
bafta tuturor!
Doar lau inbunatatit fata de 1.2.77, insa nu cat trebuie.
AU nu face.
L-am incercat si eu si se comporta cam la fel ca 1.2.77, restarturi din senin
Raman pana una alta la 1.2.66...
sa speram ca apare inca o versiune mai noua fara bug-ul de restart.