citind printre ulucile gardului: grupul intact are nevoie de bani. ca se schimba "foaia" la putere. simplu! punct!
succesuri! :drinks:
Printable View
citind printre ulucile gardului: grupul intact are nevoie de bani. ca se schimba "foaia" la putere. simplu! punct!
succesuri! :drinks:
sa faca pachete separate la digi/focus si apoi sa vada din milionu de abonati la digi (cred ca au mai multi ) si cei 280.000 focus cati or sa plateasca.
deocamdata la focus nu le-au scos pana nu fac notificarea la CNA pt modificarea grilei - pana miercuri 2 mai sunt pe satelit
Ma apuc de acum sa fac inregistrari la toate antenele sa am la ce ma uita cand ma apuca dorul. Deja am dat comanda de 10 hdd-uri de 3 T.
Ce emisiuni merita sa fie inregistrate?
nora ptr mama
Nu uita Acces dinRect...
matracuca pentru fiul meu :tv:
Am glumit; nu ma intereseaza antenele, dar e pacat ca nu se pot intelege. Pana la urma sunt 2 firme care vor sa faca profit. Abonatii sigur nu vor pierde pentru ca au de unde alege.
Mai era unul, Capatos parca. Am vazut citeva emisiuni acum ani de zile. Am renuntat in momentul in care a invitat pentru audienta toate pocnitorile (sa ma exprim delicat). Un alt fel de cancan.
Mi-au placut unele episoade din plasa de stele
si eu am glumitQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
iti dau reply ca vad ca ai raspuns serios:)
Merita inregistrat in puii meiiiiiiiii :))
TV Paprika 11747 H 28000 se deschide cu cartela de Focus.
e ceva temporar sau permanent !? pe softpedia se spune ca a intrat in pachetu de baza. aveti ceva informatii !?
E permanent de ieri in pachetul Familia.
In curand pe 11977H 28000 7/8 DVB-S SID 1065 Video 7165
Audio 7265 PCR 7165 . Ce vremuri , cand foloseam Pace MRD 920
ca sa-l vad , hehehe .
Eurosport HD şi Eurosport 2HD vor intra in grila platformei de satelit Focus Sat a UPC
Eurosport HD şi Eurosport 2 HD vor intra in grila platformei de satelit Focus Sat a UPC, chiar inainte de Jocurile Olimpice de la Londra, cele două televiziuni urmand să fie disponibile in pieţele din Europa Centrală şi de Est unde platforma operează, intre care se numără şi Romania. - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca mai vin si cu TVR HD pana la inceputul Olimpiadei, ar fi foarte frumos...
oricum a rupt gura multora
Eu am spus asta de mai mult focus o să-i spargă pe toți dar ce nu ințeleg la ei e de ce nu băga TVR si Pro Tv HD ?
FocusSat a preluat canale existente, nu a băgat nimic nou pe satelit. Totul se rezumă la bani
Bravo lor ca baga Eurosporturile HD, cate despre cele romanesti cred ca focus are inca putini abonati ca sa poata face aceasta investitie.
Altii nici macar atat nu pot.Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]