Uita-te cine vorbeste, NU ce vorbeste!
Sa analizam frazele:
Quote:
Tiganii nu sunt romani !
Tiganii au cetatenia romana deci sunt romani!
Quote:
Nu ei ne-au scris istoria !
Total gresit , vorbe mincinoase!! La Tg. Mures in martie 1990! probabil hackerii RNS cu stiu istorie si vorbesc din burta.Ungurii isi cereau drepturile democratice de a putea vorbi si invata in lb materna!Taranii adusi de vatra si fostii securisti, kgbisti au atacat multimea neinarmata de maghiari (inclusiv femei si copii) !Atunci au avut loc lupte de strada , iar tiganii au sarit un ajutorul maghiarilor!Au strigat vorbe care au devenit celebre Ne filjetek magyarok itt vanak a ciganyok!=Nu va temeti maghiari ca suntem aici noi tiganii!Pe acesti tigani i-a gasit justitia comunista romana vinovati si i-a chinuit prin puscariile de la Baia Mare si Jilava.Au fost premiati recent 6 , dintre care 3 postmortem de premierul Ungariei !!
Ei fac parte din istoria Romaniei, oameni cu tupeu si coloana care au luptat impotriva dorintelor kgbiste de a instaura din nou comunismul in Ro
Quote:
Cand vorbiti despre compatriotii nostri nu folositi expresiile "Tigani romani"
RNS nu are nici o putere(financiara, juridica) sa deie indicatii la Franta, Germania , Belgia etc .E aceeasi lucru ca si cum ai ameninta un doctor cand esti pe masa de operatie!
Quote:
Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta ROMANIA! R.N.S Vegheaza pentru ca aceste lucruri sa fie infaptuite"
Vergheaza la sfincter !Ce gluma buna.In afara de rromi care sa presupunem ca toti au mers la furat in Franta , ceilalti romani au mers sa lucreze?!Hai , nu stiu cine crede asemnea aberatii!Cati romani infunda puscariile franceze pt hotii , atentate si crime ei sunt cei care au respectat Franta?!Nu stiu cine crede RNS , dar deja s-a aburit fereastra la camera de unde postati
Ramane f adevarata fraza ca o folosesc de nenumarate ori:
Uita-te cine vorbeste, NU ce vorbeste!