La Romtelecom cica o sa fie, o sa fie scos Sport Klub.
Printable View
La Romtelecom cica o sa fie, o sa fie scos Sport Klub.
hmmmm ... ma indoiesc ca vor dori concurenta la posturile lor de sport dar intunecate sunt caile managementului
Au parasit vaporul Digi deja!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] A new channel has started in DVB-S Clear: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (Romania) on 11132.25MHz, pol.V SR:16300 FEC:3/4 SID:5 PID:5110/5211 Romanian. (08h55)
partea buna e ca e inca FTA acolo,na cit o fi nu stie nimeni deocamdata,a inlocuit Antena international
Mai repede decat ma asteptam...
Fara "bombe",fara prosteli,nu trebuia decat sa te gandesti putin la ce poate iesi din scandalul intre cele doua parti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salut, va scriu din italia , am un decoder gigi tv hiunday HSS-5160NA abonament facut anu trecut in ianuaria. de ceva timp a inceput sa aiba carcalaci: se blocheaza imaginea ( TVR1,OTV, POROTV, HBO, CINEMAX .....). Am incercat sa-i fac o actualizare a softului dar incercarea a eshuat, merge pana la 4% dupa care se blocheaza pt 15 min. shi imi zice ca nu se pote face actualizarea. Se poate face ceva sau imi recomandatzi un alt decoder de aic?
ptr inceput cred ca ar fi bine sa ne spui ce semnal ai si ar fi indicat sa nu mai incerci sa i faci update
pai semnal 72-75 % , calitae 98% dar din ianuarie anu trecut shi pana acum doua saptamaini a fost totu ok
Salut! Atentie, conservele astea HSS-5160NA arata calitate 98% indiferent de nivelul real al semnalului! Mi-am luat si eu odata teapa cu o conserva din asta, majoritatea programelor mergeau la limita cu macroblocuri, dar nivelul si calitatea le afisa 80% respectiv 98%, credeam ca e defect receptorul! Cand am probat cu un General Satelitte VA 7200, semnalul era de 15-25% pe toate frecventele, concluzie, antena dereglata! Reglat antena la loc, si merge brici si acum!
tot asa sa faci si tu cocomin:)
Salutari, cum ca azi e mare sarbatoare aici am pus '' conserva '' ( digiu ) in rucsac shi am fost la trei amici ca sa il probez. Concluzie : aceleashi probleme, se blocheaza imaginea ca shi la mine. Recomandatzi-mi shi mie un aparat de aici .
---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:04 ----------
E posibil sa aiba o defectziune tehnica?
Singura posibilitate este sa te duci cu receptorul la un service, ca alta modalitate nu ai.
cred ca l ai inebunit cu updat urile alea nefinalizate
Schimba condensatorii din alimentator.
Treaba cu update e o problema cam generalizata la receiverele digi. Trebuie trimis la service aka schimbat.