Ati observat ca au scazut calitatea la HBO Comedy si HBO Romania? Ca sa nu se creada ca vreau sa inflamez discutiile, precizez ca am card FocusSat de vreo 3 ani si nu intentionez sa renunt la ei.
Printable View
Ati observat ca au scazut calitatea la HBO Comedy si HBO Romania? Ca sa nu se creada ca vreau sa inflamez discutiile, precizez ca am card FocusSat de vreo 3 ani si nu intentionez sa renunt la ei.
Da intradevar calitatea HBO-urilor a scazut,am observat asta si eu.Poate lucreaza ceva baietii....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asteptam noutatile....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vad ca glila se va mari, nu stim cu ce programe si cu cate, dar si pretul creste cu 2 lei
se da urmatoarea situatie: sunt plecat in germania am echolite cartela focus plus kaon focus fara telecomanda .activat plata prin sms la focus aia cu 5 euro venit sms de confirmare de 1 saptamana lasat cartela focus in echo pe tvr1 si nimica in kaon nu am scanat decat ftaurile si sportklubu de pe 11747 am lasat si pe sportklub ro si nimica... nu pot sa intru in meniu sa scanez tvr1 etc ca nu am telecomanda.intrebare: e vreo sansa sa pot face sa mi se activeze cartela la subscription status in echolite numi apare ca s-a activat o sunat cineva si din tara la ei si au zis ca la ei apare activata ... asa ar fi si normal pt ca mi-a venit smsu de confirmare dupa ce am platit .
cred ca in echolite cartela nu face update.baga cardul in kaon,fa rost de telecomanda si lasa mai mult pe tvr 1.in mod normal isi face update indiferent de canal.daca nu ,cauta pe cineva cu dream si fa update cu scam 3.57.
salutare , cu o telecomanda pentru Kaon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , rezolvi ...
tu ai pus KAON-ul la semnal de pe 1grad west?
ca daca pui doar cartela in KAON fara sa fie la semnal nu se intampla nimic, lasi pe tvr1 si trebuie sa se faca update-ul
ce versiune de soft ai la KAON?
Gresesti. Face au.Quote:
Originally Posted by spiry [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salutare , parca e vorba de '' e vreo sansa sa pot face sa mi se activeze cartela '' nu de AU . Ar trebui sa precizeze clar ''petentul '' despre ce e vorba ....
Si i-am adresat eu lui vreun sfat? Sau te-ai plictisit de copy/paste?
Teoretic ar trebui sa faca cardul update in echosmart la noul CAID dar se pare ca nu este asa cartela este veche primele tipuri (alb cu rosu) poate si din cauza asta.La echosmart ii da conax card ok deci este in regula.
Semnal are si este pe satelitul corect.
O cartela alba de focu' a facut trecerea la b02 anul trecut in echosmart, adica atunci cand era posibil. Acum (din cate stiu) se poate face trecerea la noul caid doar cu un telefon la call center (si evident cu un cod valid de reincarcare) si un receptor cu cititor conax (cred ca poate fi si un dm cu scam).
Daca are cineva cunostinta de alta metoda ptr trecerea la noul caid il astept cu un mp. Eu am lasat cate 1-2 saptamani inainte si dupa 1 ale fiecarei luni si nu a facut trecerea la noul caid.
Multumesc.
eu am avut aceiasi problema in urma cu 2 luni desi pe ecran sosise plicul cu confirmare incarcarii cardul nu sde activa am sunat la call center si mi-a zis ca datorita unui upgrade de soft al recului kaon trebuie reimperecheata cartela cu recul mi-a cerut seriile de pe ele si in 10 minute s-a facut lumina. insa de atunci am mai efectuat 2 reincarcari si totul a fost ok. precizez ca reincarcarea o fac in recul original focul dupa care ,cardul merge in altceva..........
msi de sfaturi ,@ovex ai fost la obiect ai citit bine ca am semnal cardu in echolite il vede (conax card ok)... dar intradevar e cartela dinaia veche de pan 2008 rosie ... nam nici o sansa in echo sa se faca lumina?deasemenea setari facuet la sange la kaon la 9231 9236 etc card priority -1 samd, dami un pm daca ma poti ajuta ca stiu ca esti in directa legatura cu acest dth..se fac miercuri 2 sapt de cand am incarcat prin sms ...telec de kaon nu pot cat de curand sa mi se trimita din tara marti e meciu si e tot intuneric,msi