sal patchul l-am pus eu dar nu deschide nimic
Printable View
sal patchul l-am pus eu dar nu deschide nimic
Am noutati dar le scriu putin mai tarziu.
Cu stima
ajutati omul sa se bucure de aparat :drinks: daca merge ma mut si eu pe echolite
Vezi cu "rom_key Echocam.Bin" de aici :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Scrie ca e pentru 771/791 .
Nu pot sa probez, incearca.
Chiar vrei sa ne fierbi in suc propriu?Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa nu spui ca a aparut 2.93.
771 si 791 sunt noi modele de rceptoare cu USB-PVR.Quote:
Originally Posted by Sedan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa nu inbinati softurile intre ele ca nu merge de la unul la altul findca au versiuni HW diferite si procesoare de modele diferite. O sa le blocati.
Despre receiverele echolite 771-791 va rog discutati aici;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu de alta dar sunt softuri diferite fata de echolite 770-790 si se blocheaza receptorul daca se face confuzia.
OK, no problem.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
So... te asteptam in continuare cu noutatile...Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by Sedan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@sorin8m merge subtitrarea pe digifilm cu noul 791 ??? , multumesc :drinks:
@stargate
deci pe echolite 771/791 merge jiji si subtitrarile ca nu prea intzeleg din ce citesc pe aici . Merci. Care e softu care se pune in rec si de unde se ia. mersi
P.S. In postul despre respectivele receivere nu se spune nimic de asta asa ca mi cer scuze daca am gresit postand aici.
scuza-ma uitasem semnul intrebari , mi-am editat postul , vroiam sa stiu daca merge subtitrarea pentru a comanda si eu un receptor echosmart 791Quote:
Originally Posted by stailus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@stargate
am intzeles. deci chiar nu e nimeni care sa fi testat receiveru asta. @sorin8m am vazut ca posteaza si binurile pe siteurile straine. sorine nu ai testat treaba asta sa nu ne umplem casa de receivere cu care sa nu avem ce face.
Noutati pe crosat:v2.95_6x07x0.rar
all for old echo by Magic.
Eu il testez diseara si va spun concluziile.
Vad ca a sarit peste 2.93,2.94.