-
Mai muti useri au semnalat faptul ca nu se mai pot loga sau ca anumite functii ale forumului nu mai functioneaza. Problema este independenta de noi, dar in scurt timp va fi rezolvata. Posibil ca forumul sa nu functioneze o zi, asa ca nu va alarmati! :)
Multumim de intelegere!
Echipa unui "miniforum"!
-
..deocamdata la mine forumul s-a comportat impecabil.
Poate tine de reteaua din care vine userul ???? :comp:
-
Nu stiu dar si la mine face aceeasi chestie, dar mam obisnuit deja :)
PS. daca credeti ca e de la provider, eu am net de la UPC Timisoara
-
Ar trebui ca cei care intampina greutati la intrarea pe forum sa ne spuna din ce retea intampina probleme ca sa aiba habar toata lumea.
Eu cu internet de la rtc si mozilla, n-am intampinat niciodata probleme.
-
Nu e de la provider.De pe UPC nu am probleme.
-
Daca nu e de la provider, de ce unii pot si altii nu ??? Sa fie browserul cu care se intra ?
-
Server,baza de date,draci.Nu le am,doar ce am tras cu urechea.Dupa ce o sa fie forumul down 1-2 zile sa testeze si sa vada daca s-a rezolvat.Probabil pe la inceputul lunii viitoare.
Naspa moment.
-
... parerea mea e s-o amanati pana dupa ce cade bezna pe providerul mult dorit, pentru ca atunci e momentul maxim de trafic, desi daca ne gandim bine, ar trebui testat forumul dupa ce sint modificarile facute in perioadele de trafic enorm care probabil vor urma in curand.
Voi trebuie sa hotarati momentul.
Bafta !
-
Se va trece si la versiunea noua de vbuletin. N-ar trebui sa fie probleme din cauza traficului deoarece serverul este dedicat. Facem tot posibilul sa rezolvam cat mai repede.
-
Inca ceva:nu va schimbati parola de login in perioada asta ca s-ar putea sa nu va mai puteti loga!Deci nu umblati la parola pana se rezolva problemele.
-
ooooo si cati au facut o:clap:
-
De pe RTC nu sunt probleme. Zilele trecute am intrat de la un amic de pe RDS si nici acolo nu erau probleme
Dar am avut probleme la inregistrare , nu primeam emailul pentru activare.
-
O intrebare de la cineva care habar n-are ce e in spatele forumului, adica de la mine ! :)
Daca ar fi probleme de la baza de date, n-ar trebui sa apara la toti userii din cand in cand problema ? Doar la unii useri e problema la altii nu ? Cred ca problema nu e la forum si e din exterior. :sorry:
-
Nu va impacientati pentru ca totul va revenii la normal fara sa va dati seama! :)
Problema nu e de la niciun provider de net, pur si simplu trebuie refacut serverul, adica reinstalat totul de la zero si de aceasta problema nu ne ocupam noi, se ocupa altcineva, asa ca depindem de ei.
Baza de date a forumului nu are nicio problema!
-
Nu am primit niciun raspuns pe thread, asa ca postez aici: de ce mi-a fost editat postul? de cel de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] e vorba. nu am postat nimic ilegal, nu am pus key de la vreun megaoperator romanesc.
RCS-ul nu stie ca transmite Digi film 1 si 2 necodat pe cablu?
regula 23: se aplica aici? de ce? e "inoportuna" informatia?
Vreau ca postul sa revina la forma initiala.
-
@zildan e plecat momentan.Probabil s-a inteles altceva,acolo se vorbea despre functionarea in share si in acel moment chiar se intampla ceva in share cu programele respective.Daca vrei iti explic mai exact in PM.
-
Probleme cu parola
Pentru admin : userul zappa nu mai poate accesa forumul de ceva vreme.
Parola nu este recunoscută , nu poate fi resetată.
Incă aşteaptă rezolvarea problemei.
.
-
Nu doar zappa are aceasta problema, si resofty cu aceeasi problema. :(
-
De la un timp nu mai merge functia "Mark Forums Read".Imi arata mesajul:
Your submission could not be processed because a security token was invalid.
If this occurred unexpectedly, please [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] and describe the action you performed before you received this error.
-
aceiasi problema o am si eu @mondo :lol: