mai ales ca conserva mea are maaari pb... se blocheaza
Printable View
mai ales ca conserva mea are maaari pb... se blocheaza
De ce nu o schimbi ?
O foloseste foarte rar!
Banuiesc ca @matecucu vorbea despre receiverul dolce nu ?
da da, despre receiverul lor (aka conserva). mai am una, cica s-ar putea sa se fi fxxx niste condensatoare in sursa. o sa schimb sursele. problema cu dolcele asta e ca tre sa suni la ei sa faci imperecherea si mi-e o lene
Salut ... to ALL,
Am vazut acum vreo 2 -3 saptamani la sectiunea cu "Servers" o chestie interesanta, pe care insa n-am apucat s-o testez si m-a pus pe ganduri: vorbim despre Newcamd, host-ul cu port-uri de la 8000 pana pe la 8040 cu "dilanow". Linia mai apare inca in mod constant si acum, insa au facut modificari si nu mai contine 092f, la fel ca atunci, deci n-am mai intrat sa verific daca nu cumva inca este acolo undeva.
Prin urmare, poate cineva sa confirme c-a verificat linia arabeasca (cel mai probabil) cu pricina la momentul respectiv sau chiar inca are pe linia sa in momentul de fata acest operator activ ?
Asta s-ar traduce, macar la nivel teoretic, prin faptul ca ... ADIO "CONSERVACIUNE" din nou si "welcome Echo + card" ! Eu unul cred ca sunt desperecheate deja, insa lucrurile inca nu sunt publice ...
Si inca ceva: serverul cu pricina il gasiti cam pe la pagina 4 sau 5 (apare de vreo 3 - 4 ori in perioada aia) la sectiunea dedicata (o stiti voi) de pe forum, pentru cine n-a fost pe faza atunci.
Mersi !
desperecheat nu e nimica..nici dolce nici altii....asta cu facut public deja o ia pe aratura
intradevar sant anumite chesti ce nu se fac publice,insa asta spre binele celor ce stiu acest lucru....si spre binele acestui hobby.....la cati prosti si gura sparta se invart pe aici e mai bine sa nu fie public anumite chestii
cat despre faptu ca vezi tu carti de dolce in share atat pot spune................niste dobitoci
de ce il tin in share?intreaba i pe respectivi dobitoci
sa nu uitam ca printre acesti dobitoci sant si useri destul de vechi
Cartile respective nu mai merg in $hare pentru ca au criptat dialogul dintre ele si receptor, nu musai prin imperechere ci printr-un algoritm saritor.
Restul e CANCAN!
1. - Am gresit eu ... inteleg cei ce ajung pe-aicea, cred, ca m-am referit de fapt la "scoaterea" BK pentru a scapa de conservaciune, in favoarea Echosmartului care momentan ma mai "delecteaza" cu JS* - 500 / CY*RA - 100 / S*Y IT - 9cd de pe la arabeti, din cand in cand.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2. - Parca erau si ei (putin) mai altruisti, acesti "cunoscatori pentru ei" si se faceau ca mai dau si "prin presa" atat cat sa ne descurcam, nu neaparat pan' la capat... Subscriu: e tara plina de gogomani, da' se poate face cumva sa "ascunda" administratorii postul cu pricina sub autentificare, cum e ala cu serverele, ma gandesc...
3. - Pai l-au scos acum, tocmai asta ziceam ... chiar inainte de a apuca sa verific daca functiona ! Sa-nteleg ca intr-adevar era bun ? Asta e un soi de confimare indirecta din partea ta. Nu vad totusi motivul indignarii tale ... Adica am zis una din 2: ori pe linie, ori cu cardu' meu, da' sa ma lumineze careva cum il fac sa "spuna" ce stie !
---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:00 ----------
Si totusi arabetii cum au facut ? Ca am pus in Transfe*-to-ne*s si intr-adevar era "online" ca*d 092f, insa n-aveam antena acolo pe 39 si n-am ajuns acasa in timp util, din pacate...Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In alta ordine de idei, am citit si eu pe undeva (nu mai retin exact unde) un soi de "premonitie" despre metode de contracarare "in studiu" si aplicabile pe viitor, printre care si TAIEREA de-a dreptul a comunicatiilor card-CAM-rec, caci stia respectivul autor ca de pe-aici de undeva se cam extrag datele necesare, din acest trafic de date... Si asta, se scria acolo, se poate face prin "transferul" in softul rec-ului a informatiilor solicitate catre card cumva.
Eu auzisem de imperechere cu chip-ul EEPROM, ca o alta varianta a acestei "taieri a luminii" peste tot.
Prin urmare, nu stiu cat de "cancan" este... ;)
Pai ca sa intelegi ca e CAN-CAN ..... merge sa schimbi carztile intre 2 receptoare orijinale.
Defapt merge cardul de pe un sd pe un HD din acelasi abonamet dar nu si invers.
Quote:
Originally Posted by babicu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai trebuia sa spui daca ai vazut tu deschizandu-se pachetul de la 39 est, ca poate sunt fake cardurile respective , uitate pe acolo de pe vremea cand deschideau
Stiu si eu pe unu care are/avea cardul lasat in cccam, desi nu mai deschide. Si normal ca apare in share...
Treaba e ca mai sunt cel putin 2 provideri din Europa in situatia asta si nici acolo nu e nimic rezolvat.
Deci, asteptam pe cineva sa zica ca a vazut cu ochii lui ca merge normal in alt box cardul de la oricare din providerii astia.
Si nimeni n-a zis pana acum...
Si nici nu se va zice curand, dar fiecare este liber sa spere, sa creda si (de ce nu) sa viseze la ce vrea, ca dreptul asta l-am castigat cu cativa ani buni in urma. Motivul arhicunoscut ca dolce nu prezinta interes a cam zburat zic eu ... bulsat nu este mai presus de dolce si cu toate astea e in "top" la noutatile aduse de oscam. Curiozitatea mare esta ca dolce desi prezent la multi in sh@r3, nu vrea sa lumineze ecranele decat daca ai cardul in conservele lor momentan .
Aici tind sa-ti dau dreptate, avand in vedere ca acum ACELASI SERVER nu mai are CAID-ul in "oferta" dupa ce au "actualizat" porturile cu ceva timp in urma si le-au reasezat intrucatva... Tot ce ne ramane este doar speranta ca se va face "lumina" intr-o buna zi cu soare ! :DQuote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:28 ----------
Vorbesti despre 092b, cum citisem pe undeva nu cu mult timp in urma, ca ar folosi aceeasi versiune de N*S ?Quote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si al doilea cam care-ar fi, asa "pentru cultura noastra generala" daca tot ai deschis subiectul ? :P
Poate 091f, ca e tot in aceeasi "zona" ordonate CAID-urile numeric ? Nu-mi amintesc sa-l fi gasit (prea curand) pe undeva disponibil ... Era doar o speculatie de-a mea, se prea poate chiar gresita.
Subscriu intru totul: asteptam CU DEOSEBIT INTERES o idee, un "cap de ata" catre succes...
S-o gasi vreunul o data si-o data! ;)
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 13:47 ----------
Esti mai pesimist asa defel sau doar in speta de fata ? :)Quote:
Originally Posted by dMd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te cam contrazici putin dupa parerea mea sau n-am inteles eu bine: este PREZENT la multi ?! Cum vine asta, daca zici ca nu merge ?
Pai cine crezi tu ca VREA "sa se faca lumina" pentru noi, in general vorbind ?! Crezi ca marele OPERATOR "intercontinental" se vrea vizibil, fie si dupa "chinul" numit JT*G, care nu-i accesibil chiar oricui ? Parerea mea e ca asta nu tine de VOINTA, ci mai degraba de "PUTIRINTA" pasionatilor si mai ales disponibilitatea lor de a "iradia" si la altii datele obtinute prin "metode specifice" de unde stiu ei si pot...
Si in final reiterez ideea enuntata mai-nainte: nu cred ca pot "inchde" ei atat cat pot "ai nostri" deschide !
auzi,te cat sa te contrazici cu unu si cu altu si sa ceri ce poate si tu in subconstientu tau nu crezi si vezi foarte bine ca nu numa prostu de mine iti spune ca nu se poate...nu ar fi mai bine sa treci tu la treaba si sa deslusesti problema ?...fa ti un jtag baga documentatie pe google si vezi ce poati face
asa sa o ti la infinit cu contre ca ba arabi ba xxxxx xxx mai stie cine nu stiu ce minuni face nu cred ca isi are rostu
tu esti ca aia cu update la focus......niciodata nu se mai termina:)
-Legat de dolce nu pot fi nici pesimist, nici optimist si nici altfel, chiar daca as vrea.Quote:
Originally Posted by babicu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-Nu ma contrazic deloc, cardul este prezent la multi in receptoare ca sa dea bine la numarul de carduri exotice cu ajutorul carora impresioneaza unele persoane credule - si ca sa intelegi mai bine iti dau un exemplu banal in atasamentul de mai jos.
-Lumina pentru noi este posibil sa faca tot dolce (ca e pt. 1 saptamana sau o luna asta-i alta treaba, depinde de scopul pe care-l urmaresc ei).
-Legat de "nu pot ei inchide" ... eu sunt mai rezervat, daca nu au deschis ei a fost intuneric pana acum. :)
-Ai vazut lumina pe TV-ul personal din liniile alea care contin si caid-ul operatorului cu pricina ?
... nu vreau sa spun prin cele de mai sus ca a disparut speranta, dar e bine, ca uneori sa nu confundam visul cu realitatea, pentru ca una e sa vrei si alta este sa poti.
Asa am avut si eu amici de share care aveau DOLCE, Total, DigiTurk(irdeto) dar erau asa de fantezie...pe bune acum, schimbul se face pe verificate , nu pe ce zice ala ca are in server.
Nu ai inteles bine. Ele apar la anumite severe in lista insa sunt false sau nevalabile.Quote:
In concluzie DOLCE nu merge in share. E cam greu din ce am citit eu ca au ceva variabil in inperecherea cardului cu receptorul care se wschimba destul de des si inpiedica pirateria.
Ca daca ar merge sarbi si croati ar face lumina la Total TV care si el e ca si dolce.
sa muncit... si se mai munceste inca! dar, atita timp cit nu rasufla nimic din interior, nici o sansa! acolo e vorba de unele INS-uri, comenzi catre card, de care nu se stie ABSOLUT nimic! in plus, noile ecm-uri au in header mai multe informatii, care la rindul lor "produc" un AES de moment, prin care se face decriptarea reala. Neavind instructiunile respective, cardul nu poate da raspunsul corect! Nu e nici o problema cu imperecherea ( a fost deja rezolvata in oscam cu 7E)... asa ca nu mai ascultati la toti arabii ... :gossip: