pe uni sateliti pierde pozitia memorata insa doar pentru unele transpondere mi s-a intamplat
de 3 ori si s-a remediat prin rememorarea pozitiei satelitului
Printable View
pe uni sateliti pierde pozitia memorata insa doar pentru unele transpondere mi s-a intamplat
de 3 ori si s-a remediat prin rememorarea pozitiei satelitului
daca doriti si eu am un Edision Pingulux este un Clone de la Amiko Alien (doar butoanele de la Telecomanda are alte pozitii) ...pot sa fac testuri cu voi daca aveti un beta pt. E2 ect.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
THX RSP-Team
@useme - Hmmm ! cu ce versiune de FW ? daca poti fi mai explicit ... cum adica numai
pe anumiti transponderi ? in ce sens isi pierde memoria ... canale care aveau
semnal ... nu mai au ? sau cum ?
@SandyMan - cunoastem Edision Pingulux ! va avea si el o versiune de E2 ... adaptata
telecomenzii sale ... intradevar diferita ca pozitionare a butoanelor !
cu ultima 1.30 deci doar pe uni transponderi isi pierde pozitia memorata a satelitului in momentul in care dai pe transponderul respectiv nu mai ai semnal apoi daca dai pe alt transponder ai semnal iar pentru a remedia te duci si memorezi satelitul din nou pe transponderul pe care nu mai ai semnal .... adica iti muta el motorul un pic pe transponderul pe care ii se pune pata ... de 3 ori am patit asa pe 13 E si pe 19 E . Ultima data a facut asa dupa ce am bagat Hispasatul 30W
Si eu am patit la fel pe Atalntic Bird 3 si Hispasat. Motorul se duce un pic mai intr-o parte si tre sa cauti manual si sa memorezi din nou.
hmmm... asta sa fie si la mine problema? Am obs si eu ca pe anumiti transponderi moare semnalul, dar am crezut ca e de la vantoasa de saptamana trecuta (si e tare greu pina pe bloc :) ). Tot fw 1.3 si tot pe 13/19e am observat si eu.
Hmm, cand veti avea antenele reglate perfect, veti putea folosi USALS.
Atunci nu mai setatii decat lat. si long. si se duce singura antena pe satelit.
... folosesc usals, cand ajung acasa o sa verific dca e aceeasi problema si revin.
nici la mine nu mai gasea aseara 13E am reglat din nou motorul si totul e ok.a fost vant foarte puternic si probabil asta e cauza
Salut.Problema semnalului este de la receptor mai bine zis de la soft si nu de la reglajul antenei.
Eu am 10 sateliți pe 3antene si aceeasi problema la 93 la suta la calitate imi apare mesajul lipsă
semnal, deci problema este de la această conservă si nu de la antenă.Optiboxul cx pvr merge fără
problemă tot pe sateliții respectivi.Acestui receptor ii lipseste un soft mai bun asta-i toată problema.
Canalele HD de pe 13e ( Sky IT ) si-au modificat recent caracteristicile de transmisie asa
ca solutia este de a scana un transponder SD de pe Sky IT cu NIT=ON ( network scan ) !
Noile caracteristici ( SR) inca nu au aparut pe toate siteurile uzuale ( Lyngsat ) asa ca ...
scanati cu incredere !
P.S. Este suficient sa schimbati SR la 29950 ...fara sa scanati ! si totul va fi OK !
Eu am la fel 10 sateliti pe 4 antene si nu am avut nici un fel de problema. Cred ca problema taQuote:
Originally Posted by alex1971 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
provine de la comutatorul DiseCq. Ce model de diseqc ai? Ai incercat sa conectezi receiverul
direct la antena pe o frecventa cu probleme sa vezi daca acea problema persista? Iar daca
Alienul e conserva atunci Optiboxul e borcan, fara suparare!
Am DiseqC 10/1 optibox si posibil sa ai dreptate.Astăzi am reglato iar afara nu aveam nici o problema
cu cablu direct iar cind am intrat in casă aceeasi problema .Problema este că imi arata acelasi semnal
ca si prin cablu direct si totusi apare acelasi mesaj lipsa semnal si am 100 la suta la calitate in banda C.
ma bucur ca scoateti si pt Pingulux o versiune cu E2.Quote:
Originally Posted by mihaip [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
o sa revin cu un feedback daca lam instalat...
de unde pot sa-il trag de pe net?
THX
@Sandy --- va trebui sa mai ai rabdare ...o zi sau doua ! un link va fi facut public aici pe forum !
@Alex --- indicatia 100% este cam ... "optimista" ... este o anomalie constatata si semnalata a
carei rezolvare o asteptam cat de curand ! Din pacate nu avem date despre comportamentul
tunnerului si disecului folosite de tine in banda C ! s-ar putea sa nu prea fie OK deloc ... prea putini
dintre noi au experienta in materie de receptie in banda C ... trebuie un LNB special si o antena
cu o montura speciala pentru acesta ... daca cumva ai facut acest test cu un LNB normal ...
eu cred ca rezultatele sint neconcludente !
Antena este de 1.85 circulara cu LNB banda C iar satelitul este Yamal 202 49grade E.Cred că
este de la DisqC , dacă stai pe acelasi post mai mult de un minut merge bine pină la schimbarea
postului.Mă multumesc.Stiti ceva de AAF pentru Alien?Am inteles că ar merge si pe Alien.
NU ! imaginea AAF este facuta pentru UFS912 ...receptor total diferit de Alien !
desi placa de baza este identica ... Bootloaderul si filozofia FW este total alta ...
asta ca sa nu mai amintim ca imaginea AAF nu se va putea instala ( executa )
niciodata pe Alien din motive de ... model ID diferit ! si asta nu se poate schimba !
am ramas dator cu un raspuns. de la vant era, bata-l vina.Quote:
Originally Posted by phys [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ca sa fiu sigur, inainte de a urca pe bloc am mai chinuit si rec-ul cu un recovery, apoi din nou update la 1.30.
vazand ca tot cu probleme, mi-a venit ideea (noroc de comentariu lui Zildan) sa scot de pe usals si sa incerc
sa mut antena manual. Va dati seama ca se schimbau datele problemei mutand manual, si am si urcat pe bloc.
cei acolo 2-3 mm, da' uite ca astia conteaza.
I have a problem with the engine when spark block.Then i turn off receiver and turn it back on
the button back side and the rush of the engine spark went all the way to the west?? Then I must
reset the engine.Is there solution that does not always reset the engine to run normally?
tnx
The "engine" is a USALS H-H Motor ? or a DiseqC 1.2 positioner ?
Is interesting in what context your Spark is blocking ? no remote
control reaction ? with or without EMU ? please describe in detail ...