postu era o gluma:)ca saracu gigel a trecut in n3,restu mai raman o vreme mai mult de frica
Printable View
postu era o gluma:)ca saracu gigel a trecut in n3,restu mai raman o vreme mai mult de frica
Inca nu au trecut toate in N3 :( nici acum :(( sper ca zilele astea sa se faca "lumina" :))))
tu speri sa se faca lumina la n3?daca da atunci eu iti urez speranta placuta:)
Eu cred ca ii trebuie lame de ras (va creste barba ca la popa) si multe :please: :!::!::!:
Sa sti ca si eu astept ........ia, te rog frumos sa-mi urezi si mie asteptare placuta:lol::lol::lol:..... Pai ce, numai unii sa astepte placut????Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Iar altii sa astepte.....altfel????:lol:
:band::clap:
eram doar ironic cand am zis k sper sa se faca lumina frate lalea :))
Ca sa se faca lumina mai intai trebuie sa se cracaneze de ziua.....si va dati seama daca nu e frezata ce intuneric e acolo....:lol:...asa ca puneti mana si frezatio ca sa se faca lumina....:lol:
la cate posturi are, primeste ban cand o trece digi pe satelitul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] !Quote:
Originally Posted by nickname [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@waynejames te referi cumva la faptul sa primesc eu ban?
:):):)
Ieri au mai trecut in nagra 3, urmatoarele: Ocko, Reality CE, Animal Planet CE, Eurosport 2 CE!
Sa le treaca pe toate o data sa stiu si eu ce sa cer in share...:D
---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:28 ----------
Am facut o verificare a tuturor pachetelor trecute in N3 din cele 6 tari si deschid toate in hop1...:D, deci nu mai caut card de N3 ...:lol:
Fratilor,dc s-au obosit atit sa treaca la n3 dk tot mai merge in share?Va mai merge sharingul si pe viitor sau o sa-l blocheze si pe asta?Dk nu atunci s-au chinuit doar pe jumatate?
Deoarece numărul celor care folosesc receptoare cu key este cu mult mai mare decat a celor care "văd" in share.
.
Si sa nu uitam ca sa vezi in share iti trebuie un abonament oficial!
dati-mi indiciu unde asi putea sa gasesc keyle nagra 3. si va dau soft nagra 3 pot clona o cartela originala noua diiiii vreau sa scriu codificat sa pot fi inteles de oameni cu creer si o sa il postez pe net in format notepad :cheers: promit vreau mai multe detalii...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Chiar daca postul tau s-a vrut o gluma, poate fi luat drept stire pe bune. Mai lipsesc keyle fake NA3.
eu as alege formatu wordpad dar e bun si notepad
hm....mai bine foloseste mor..morse...:)Quote:
Originally Posted by soarece [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uploaded with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu am patch pentru dreambox, care face conversia N3 chiar si N4 in cod morse da nu-l pot pune pe net, pentru ca momentan nu e gata si nu merge decat pe clone. La dream original i-i da cu virgula,,, si vrea sa-l transfer pe iPHONE.
:lol:
@soarece ǝʇ ʇnظɐ nǝ nɔ ǝɹǝɔăןd ış ɯnɔ ǝʇ păʌ ʇɐıăq nɔ ɹǝǝɹɔ ıţi zǝʇsod ʇɐpoɔ ןnʇoʇ ăs nu ǝs ăpuıɹd ɐǝɯnן˙
Ốố‼ỒồựỔổỖừỗỘộỚ⅞ớ۴Ờ⅔ờữỞỌ⅜ọỎỏửởỠỡỢợỬ
...P.S. sper să iţi fie de ajutor, iţi dorim succesuri nu numai eşece si asteptam nerabdatori postarea ta in format notepad codat.