Nu poti cu telecomanda. Trebuie softcam ptr gigi. Dar la cum schimba ei cheile uiti cum se face procedura de incarcare softcam in rec. Poate ma hotarasc eu sa imi vand echosmartul si ss2. Sa imi fac niste calcule si trec la OPTIBOX.
Printable View
Nu poti cu telecomanda. Trebuie softcam ptr gigi. Dar la cum schimba ei cheile uiti cum se face procedura de incarcare softcam in rec. Poate ma hotarasc eu sa imi vand echosmartul si ss2. Sa imi fac niste calcule si trec la OPTIBOX.
Si eu care gasisem o oferta buna la un k 570 .. threadul asta a inceput promitator si vad ca .. ma dezamageste . Aveam atatea sperante, atatea asteptari ... si domnii de aici vad ca il improasca cu noroi . Va za zica .. ala cu USB-ul in .. spate e mai bun . Pai d'ala o sa iau ! Oricum , Intrebare .. care din DTH-urile romanesti ar merge , in mod legal pe KAON 570 , ca se pare ca imi iau adio de la patch-uri si key , softuri . Pana acum am avut doar ss2 , dar daca ma uit la consum ... computer + placa = vreo 200W/ora... pe cand un receptor la 30W ora ... eh..incalzirea globala ! Asta ma indeamna sa caut un receptor , totusi .
max si focus , dar pentru orice card va trebui sa cumperi si un CAM ( K570 are cel mul 2 locasuri pt CAM si nici un cititor de card ) insa la focus oricum iti vor da si un receiver :agresiv: in cazul fericit in custodie :dance:Quote:
Originally Posted by unuldinei [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu reusesc sa inteleg dezamagirea. Cu acst receptor se pot decoda toate pachetele la care exista chei valide. Daca pui soft de sunny ai si subtitrare. Exista si o echipa consistenta care se ocupa de soft. Eu sunt foarte multumit
Am avut si eu KAON KSC 570 , am fost foarte multumit de el ,dar...a aparut alta versiune de placa de baza si nu am mai putut actualiza cu orice soft ce aparea. Atentie la ce luati la SH . Cel mai bine e sa luati Optibox .
Am un Kaon de la Focus cartela nu este activa se poate pune soft sa functioneze prog. libere? Daca da cum trebuie facut si de unde il iau.Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De aici iei patch;Quote:
Originally Posted by remi mihai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
iar restul aici;
Am istalat cu Kup230 BL_619v3_conv i-mi arata ca icarca dar tot nu functioneaza nici prog.libere scrie lipsa av si daca intru in informatii sistem am acelasi soft ramas. Unde gresesc?Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oare sa mearga receptorul de focus Kaon sa receptioneze programele FTA fara cartela in el? Ma indoiesc,bine ar fi si la mine tot "lipsa AV" spune cand scot cartela din el,dar nu am incercat cu vre-un soft. Sa fie vre-un soft?Quote:
Originally Posted by remi mihai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Trebuie sa pui un soft care acelasi H/W ca la receiverul tau!Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si unde arata asta? Dar se poate,a mai pus cineva?Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa am si facut am la receptor H/W V12.C0.A5 si am pus cuKup230 BM_8300STA2_HW-12.C0.A5 EMU188Plus si i-mi da erroare.Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In meniul receiverul, dar la kaon de la focussat ai H/W 12 c1 A5,deci asta trebuie sa pui pe el ca soft.
Pune patch de aici;Quote:
Nu vrea i-mi srie Flash not ok Response Download_FailQuote: