Există o singură modalitate (deocamdată) pentru a sparge N3.
Se numeşte : abonament
.
Printable View
Există o singură modalitate (deocamdată) pentru a sparge N3.
Se numeşte : abonament
.
De unde pot achizitiona un abonament? Cam ce pret, sau daca iti e mai usor, da-mi un link direct :)
Tasteaza in google numele DHT-ului despre care vrei sa aflii detalii si ai sa gasesti toate informatiile necesare.
Ok, mersi mult.
ce se mai aude de Digi Film?
Nimic. Doar filme.
Din ordinea de zi a CNA. nr.3714/16.03.2011 de la RCS&RDS – solicită difuzarea in format HD a canalului Digi Film 1.
Cred ca e vorba de televiziune prin cablu.
De la surse din serbia am informatia ca digi in serbia ar introduce receptoare combo (DVB-S + DVB-T).
Au si anuntat cei de la Digi ca in Serbia va scoate un receptor combo care sa stie DVB-S2,DVB-T....este stirea pe aici pe undeva...
O fi, se pare ca am sarito :)
normal ca e vorba de cablu doar nu o fi nebuni sa bage ei HDeu pe satelit dar din cite stiu eu digi filmHD e deja pe cablu cel putin la SibiuQuote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se pare ca din data de 1 iunie GSP nu va mai fi in grila Digi, deja cei de la Intact lau urcat in pachetul lor de la 16est, si va fi disponibil pentru toti operatori care il doresc in grila.
atata timp cat nu ma-i transmite Liga lui Mitica o sa devina un post oarecare. la fel ca SportKlub ( parerea mea )
Daca nu investeste in content sportiv, va avea aceiasi soarta ca Telesportul.
pai singura sansa ar fi la UPC si poate la cablisti mici in rest nu cred ca vor avea acces pe platforma romtelecom sau rds-rcs ... parerea mea este ca au gresit atunci cand au intrat in lupta cu rcs-rds