Re: Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale
unul dintre filmele ce l-am postat este cu o eroare masiva , wild este pe un cablu din bucuresti , faza comica este ca mi-a adus de pe vre un bloc de la p.lishpe km de casa ceva ce nu am eui pe rcs acolo , wildu la mine e jos pete bulgaria 2 , ori bulgaria 2 aseara nu era de wild batuta ci de turci ca a confirmat unu de la sud de romania
"tv star color , bulgaria 2 cu star se cotoiau , N tv , pro tv langa party tv , antena 1 inca o data spre mijloc de banda fenomenul-am notat de la 10 spre 11 jumate fiind de intensitate
vedeta, tvr2 costila luat ca local , normal vine color si cu pureci. " asta e din prundu .. deci daca so "belim" tare mie mie ca sa nu fie vre un amplificator sus pe vre un bloc dala inalt si cu semnalul terminat pshihic
asta e filmu cu pricina
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
premiera extraveralaaaaaaaaaaaaaaa
SAWT AL MADENA CU RDS .. 2 secunde .. recoooord scatter .. frate am, sarit pe tavan de bucurie .. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] asta e o bucata
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] a doua bucta
e , acu e acu , cum am facut sa mearga cu pc deschis fara pic de brum , numai paraietorile de la vecinii si mama exploziilor in comutatie , am incercat cu pc stins si tot paraie si pe portabil :comp:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] receptie ce nu va fi nici la anu si nici la multi ani pe cablu
canal 58-59
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] iata bulgaria 2 de pe 27 , saraca de ea , a reusit sa treaca prin ciomegele noastre de la tvr-urile care sunt pe acolo
iata aici propagarea cu partea 1
iata si scan pe propagarea masiva
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] iata si prima tv pe canale 21-22
iata si cahulul
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] iata darik silistra
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] propagare extra tare , langa emitatorul realitatea
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] iata si mixarea de milioane intre cultural si horizonturile rusesti
VARA la propriu in fm bucurestean
93.9 INFO PRO / RDS
98.5 KISS / RDS
105.2 RADIO 21 scos exact cu 2
89.1 CUltural TARE
90.0 INFO PRO CU BLANK
88.6 VALCEA 1
105.0 SRR/OLTENIA
106.6 SCOS CU 6
106.4 TARE
101.1 SCATTERE SRR
96.5 TRINITAS
103.3 HORIZONT CU 3 NU CU 25
104.5 MITZIBITI CA LOCAL
105.5 STIL FM SLAB
106.0 OBERON SLAB
99.2 KISSDOI SLAB
88.2 SCATTERE CU TRT , NU DISTING CLAR CA AM IRELAITATEA CU INTERMODULATIE
89.7 CULTURAL
91.85 SRR
12:58 - 13:32
NU SE PRIND :
101.1 VOCES
94.0
105.6 MAGIC/FRESH
94.4 FM PLUS
96.3 IASI FM
99.9 GORILEZIA
iata si filmele
93.9 info pro
105.0 srr
105.0 oltenia
104.5 itzi biti
98.5 kiss
101.1 scattere iasi rra
103.3 horizont
Want to Subscribe?
Sign in to YouTube now!
Sign in with your Google Account!
105.2 radio 21 101.1 voces 99.9 gurila 106.0 oberon ...
105.2 radio 21
101.1 voces
99.9 gurila
106.0 oberon
100,7 darik
102,0 hoizont
100,05 radio constanta
103,3 horizont
summmer night propagation in winter day [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
un help pentru mine
data de 24.07.1995 , si data de 14.07.1992 . caut de 6 ani , de mai bine de 6 hai 7 , asa ceva pe partea de radio receptie in est .. TROPO/SPORADIC .. antenistu nu divulga nici sa ii sparg capu
am intrabt lume , am intrebat pe cei cu tv alb negru si cele cu lampi
uni au zis , majoritatea de canalul 2 a fost astupat in sud de bucuresti de aia cu basca alba in cap
uni cu radio gloria spuneau ca in est nu se mai auzea romaneste absolut nimic de rusi
:gathering:
veau detalii despre aceste mari ANOMALI de propagari tropo sau sporadic .. e imposibil sa nu fi prins sau auzit cineva ceva de asa ceva
"ovalizare" de situatie
semnalele luate pe H sau transferat pe V
deci cum sa va spun , in loc de normal apare anormal
105.0 oltenia in loc sa se prinda mai bine pe H , sa prins egal pe V
96.5 trinitas , a facut o exceptie exact cand filmam , l-am luat pe V mai bine ca pe H
fenomenul de egalitate pe H si V a continuat 1 ora si 37min , si inca se mai manifsta pe 106.4 si 106.6 cand cu verticala iau rra 106.55 pe cand pe orizontala , cu fata spre semnal , nu am nici urma de semnal . asa ceva e clar ca stratul D are conductie supoerioara de sub si peste nor
15:35
temperatura este si mai si
12.4° pe aer termometru
si
13.2° pe cel cu senzor
uite aici fara zuzulache
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .. partea 1
si partea cu metronomu
exclusive sunt pentru ca a tacut ZUZUZUZUZU
iata filmarile de la anomalie
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] asta cu oltenia
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] asta cu verticala cum se manifestau orizontalele de emisie
propagation anomalic result , anomalic temperature , anomalic lighting strikes , anomalic wind .. :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] anomalic reception , opus polarization transmitter in reception
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] lighting strikes
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] wind forced ..
no coment this day 4 decembrie in romania ..
extra bonus in this year .. 2 season from ukraine via tropo
88,2 burskoye
88,7 unid from ukr , dance radio
93,9 info pro [ ro ]
101.0 HIT FM
101,1 voces [ ro ]
106.6 rra [ ro]
105,0 rra[ ro]
104,3 amryanskoye
Want to Subscribe?
Sign in to YouTube now!
Sign in with your Google Account!
93.9 info pro [ ro ] 104,3 - armyanscoye
93.9 info pro [ ro ]
104,3 - armyanscoye
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ia de aici tvr una de la basina
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] TVR prazu