Apropo ce se mai aude de V3.0, mai apare?
Printable View
Apropo ce se mai aude de V3.0, mai apare?
Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
off off am spus ca nu am nevoie de key ca sunt satul (dreamboxul isi face datoria)
am mai spus si pe rdi...conserva s-a bulit si am ramas fara receptor si acum caut un receptor capabil sa-mi citeasca cartela.
m-am facut inteles? :D
ok ,echo oate sa citeasca fara probleme cartela de digi ,dar cu specificatia facuta...box set idQuote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu poti sa pui si programul si softcamul care l-ai transformat pe zshare?vad ca ai avut si tu probleme,poate imi scapa si mie ceva.Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-V2.98 : AU D+ ok.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am un echosmart 791 si imi apre ca emulator : fail , as vrea sa stiu cum sa il activez!!!
de astazi exista un nou update de soft pentru 7x1 , v2.98 AU D+ ok,by magic
ce noutati aduce? din cate am vazut pana acum :
- meniul a fost modificat cu iconite noi
-sectiunea browser are o rubrica dedicata in menu
-au disparut jocurile,poate se creaza mai multa memorie flash pt transfer usb
-face au pe d+,digi ok, au tps.
cam atat pt moment:
minusuri
aceleasi ca si la v 2.97
buguri cu sunetul mono si ac3
probleme cu subtitrarea pe unii provideri dth( subtitrare discontiunua si cu caractere pe fond negru in debut cel putin la poom)
fii mai preci ce vrei sa emulezi? da-ne mai multe detalii?Quote:
Originally Posted by IonutNFS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce meniu 2222 ? nu exista la eco 7x1 asa ceva :!: esti sigur ca vorbesti de eco?Quote:
Originally Posted by IonutNFS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce keye introduci si cum?
la 7x1 keya de digi se introduce numai prin softcam nu manual
pai nu imi merge keya de la digi tv , introduc cheia dar nu decodeaza , am dat la meniul 2222 la Emulation imi scrie Fail , mai am un alt receptor la fel care imi apare Emulation : OK !! ma poate ajuta cineva?Quote:
Originally Posted by maniacdth [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
emulatorul il activezi prin menu+8888+exitQuote:
sau dai un restart din spatele receptorului
dar digi merge si fara sa pui keya pe 2.98
Deschide si PWSTAR de pe astra 11875H27500
dar AU pe D- sta cam mult pana face, am incercat si cu old menu nici cu newmenu
Eu am doua decodoare Echosmart 791 pe unu imi merge digi tv cu old menu v2.97_7x1 , bag cheia din meniul 8888 , dar pe celalalt reciver nu imi merge chiar nu inteleg de ce?? amundoua au versiunea 2.97Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poate ai varianta de 2.92 numai acolo mai poti pune din telecomanda key de digiQuote:
cat despre ce spui tu ref la 2.98
merge d!g! pe amandoua si old si new menu,au keyle gata puse ,trebuie sa dai un restart la receptor din spate sau sa dai menu+8888 +exit si merge
nu stiu ce versiune ai tu ,in fine am verificat si la oldmenu si newmenu si e ok ,dar stiu ca s-a facut softul(incepand cu 2.95,2.96,2.97,2.98) si cu anumite obiectii ale celor de la d!g! pt a se reduce pirateria,deci nu se poate pune key din telecomanda pt providerii de la 2111 si 2011 ,ci doar din softcam si chiar daca nu iti arata keyle de deschis deschide ,dar trebuie sa fie key active in softcam
meniu+2222 merge doar pe oldmenu pe newmenu nu merge :) , oldmenu este mult mai stabil si mai functional ca newmenu eu cel putin asa am observat .Quote:
Originally Posted by maniacdth [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se poate prinde Premiere cu o antena de 85 cm in Bucuresti? Daca da ,ce frecvente se prind?
Nu ,pt o receptie stabila peste1,2.Quote:
Originally Posted by joliyy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]