Oameni buni (a la Stefan Banica Jr. :) ),
Multumesc pentru sfaturi si indrumari. Vreau sa clarific urmatoarele:
1. Am PC - Pentium 4 - 3 GHz
2. Internet imi instaleaza astazi 08.01.2008 (dupa cum s-au laudat cei de la UPC) .
3. Am cablu nullmodem si crossover.
4. Pana ma familiarizez cu lucrul cu scula (Optibox) si mai invat una alta as vrea sa nu intru in sharing.Dupa cum mentionam mai sus as fi vrut sa fac Optiboxul sa mearga cel putin ca si SS2.
5. Deoarece nu stau prea bine cu engleza ma intereseaza mai mult GIGELU (sau alt provider roman care se poate decoda cu key publice) si in special programele de filme : gigi 1&2, HBO-urile,TV1000, Cinemax ,etc.
6. Am citit cam tot ce mi s-a recomandat referitor la lucrul cu DM500 sau Optibox dar peste tot am gasit numai informatii referitoare la schimbarea imaginii, nimic referitor la instalarea de plugin-uri si de key. Prin comparatie cu SS2 unde pluginul se instaleaza in folderul Plugin si care se numeste V-plug sau S2emu si care functioneaza impreuna sau separat cu un Softcam care contine key, as dori sa stiu cum trebuie procedat pt. Optibox : ce fel de plugin-uri trebuie ?, unde se instaleaza ? unde se introduc si ce fel de key trebuie si de unde se iau.
7. Deocamdata asta m-ar interesa. Primul scop a fost inlocuirea monitorului cu TV si in perspectiva intrarea in sharing. De la servici voiam sa iau pe stick programele si keyle si acasa sa le introduc manual cum faceam si cu SS2. Daca de astazi imi pun net va rog cei care vor sa ma ajute sa-mi dea ID-ul pentru messenger.
Multumesc.
PS . Serviciul e la doi pasi. :)