SuperOne HDQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
SuperOne HDQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Animal Planet HD, BBC HD, TVR1 HD, ProTV HD, AcasaTV HD si SportRO HD
+
Sky Sport 1 HD (IT), ... Sky Sport n HD (IT) :clap:
Nu va hazardati in a cere canale ce nu vor fi introduse niciodata.
cred ca cele mai multe sanse sa intre va avea Eurosport HD in rest astea sunt toate care se pot retransmite cu efort minim.
Pentru restul protv,tvr,etc trebuie o investitie mai mare.
Momentan Eurosport HD nu este nici la UPC si nici la CDN ca sa faca simulcrypt, asa ca are sanse la fel de mici ca si cele romanesti sa ajunga cat mai curand pe satelit.
Eurosport hd va face rocada cu Animal Planet HD de pe Thor6 pe Thor5 pe data de 7 martie(asa se pare), din cauza asta am spus ca are cele mai mari sanse sa intre in grila
Voua va merge serviciul de activare. Sun la ei de m-am plictisit. Pentru incarcarea prin sms a pachetului hd, trebuie setat la optiune b? Nu? Imi tot da optiune invalida.
Familia ai incarcat deja ?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da este optiunea b si trebuie sa lasi spatiu
cod cartela - spatiu - optiune - spatiu - cod activare
Au raspuns la telefon, am rezolvat pana la urma. Multumesc!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by sandel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La noapte se muta ... poate o sa avem Eurosport HD in curand !
Daca tot visam.... ar fi foarte frumos sa intre la pachet cu BBC HD :P
A progresat frumos Focus. Scot antena de la naftalina si dau o scanare
Animal planet hd pe ce frecventa l-au dus?
Setarile sunt in link-urile puse de kkidd:
ANIMAL PLANET HD will move to a new transponder 7th of March 2012.
The start of work for the transition from the old to the new transponder will be at 01:00 UTC, and completed by 06:00 UTC.
Old settings:
Satellite: Thor 5
Transponder: BSS16
Downlink frequency: 12015 MHz
Downlink polarisation: Horisontal
Symbol rate: 30,0 Msym/sec
Forward Error Correction: 3/4
DVB-S2, 8PSK, Pilot OFF
New settings:
Satellite: Thor 6
Transponder: A05
Downlink frequency: 10778 MHz
Downlink polarisation: Vertical
Symbol rate: 25,0 Msym/sec
Forward Error Correction: 3/4
DVB-S2, 8PSK, Pilot OF
Asteptam din partea Eurosport plus FocusSat pista audio in limba romana pentru Eurosport HD !
Să le trimitem un e-mail ? Poate se mişcă mai repede [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut!
Din cauza ultimelor miscari ale celor de la DigiTV, cat de curand cred ca o sa trec pe Focus.
Vreau sa stiu daca la Focus este posibil sa vad pe 2 televizoare programe diferite asa cum este la DigiTv.
Din cate stiu ei nu au oferta cu 2 decodoare pe un singur abonament. Exista vreo cale sa folosesc decodorul de la Focus + Skystar HD2 sa vad programe diferite? Sharing local? Sunt incepator si nu prea stiu cum se fac aceste lucruri.
Astept idei si solutii.
Multumesc!
Kaon de la focus + SS2HD nu merge, in schimb ai multe alte variante pt. sharing local (si nu numai). Placa o poti "lega" de un Dreambox500, iar ca varianta ieftina poti face sharing local cu doua receptoare optibox, echosmart sau opticum (amiko) prin calu null-modem. Referitor la Opticum, exista si un model multi-room similar celui de la digi; vezi discutiile referitoare la sharing local din sectiunile dedicate celor trei modele de receptoare.
buna. am si eu o intrebare referitoare la focus. epg-ul la focus pe cat timp este afisat?....pentru programarea inregistrarilor. va multumesc!