sa-i traiasca :)Quote:
Originally Posted by mihaip [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
sa-i traiasca :)Quote:
Originally Posted by mihaip [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:sorry:...am priceput ideea...
:clap::clap::clap:
Cu riscul de a parea plictisitor anunt ca pe Sirius am vazut programe nordice pe Alligator....programe care pe dm 500 nu se vad.....(TV2: DR...etc)
voi intelegeti ceva??
:tv:
cristian: da e normal - avem Viacces 2.6
mihaip: daca tot avem viaccess 2.6 cand o sa avem si noi verde la pachetul akta? cica merge pe Opticum 9500 (un frate mai indepartat :) :) ) daca tot se aude ca cade jiji sa avem si noi romanesti full...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si tvr hasde evident...
oricum am gasit si eu travel tot pe sirius... nu mai era pe nicaieri on-line; sunt f fericit cu alligatorul - imi da acces la canale care nu le mai are nimeni...
am mai vazut o chestie: daca stai mult pe un canal se incurca la subtitrari... le pune una peste alta - se rezolv cu ch+/ch-
stimati colegi de suferinta ,
am un alligator si nu vad focus deloc . platesc degeaba pe criza asta . am nevoie de o solutie daca ea exista . iar daca exista , va rog ca la clasa a 2-a caci studiile mele in acest domeniu sunt inca la nivelul broastei .
multumesc anticipat
daca facem updatele asta , de unde o veni el , mai avem acces la meniul secret ? mai este el de gasit sau spuneti cum ati procedat sa aveti update si meniu secret .
ths
Dupa update meniul secret ... ramine la fel de secret ! problema cardului Focus este pe lista de prioritati !
si in cazul asta ce ai facut ? nu e de preferat sa ai totusi acces la el ? cum il mai descoperi ?
mihaip
E cumva pe lista de prioritati si problema cardului Dolce? Sau numai Focus?
Citeste topicul asta si o sa sti tot ce ai nevoie ca sa gasesti meniul secret si sa poti pune alt soft pe receptor. Oricum documenteazate bine inainte sa faci ceva ca altfel risti cam mult ca incepator.Quote:
Originally Posted by bogdanbrig [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Problema clara,la un moment dat nu mai vede linia ,incercari de reconectare toate esuate, reboot din spate si linia ok deci mai trebuie lucrat mult la cccam.
A aparut un nou soft 16.34 la locul stiut .
16.34
testeaza testeaza daca tot esti in concediu; eram sa raman si eu acasa dar pe la 9:30 au bagat lama;;; ce sa-i faci daca stau cu primaru pe strada
...
:band:
Prima chestie observata in rau ,scade intensitatea luminozitatii afisajului dupa update se vede mai greu sa speram ca gasim si ceva bun!
Nou in aceasta versiune :
- optimizare protocol NewCamd
- s-a mai eliminat un "bug" in lantul de sunet !
deci acum am o linie de test de la un coleg forumist care a inteles ca n-am ce oferi si mi-a dat ceva gratis... cel putin pt moment...Quote:
Originally Posted by valisat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma uit pe cccam acum -> pe focussat asa de proba , ca asta vad ca-l deschide; se cam blocheaza la 2-3 min da merge binisor in hop2
cred ca daca as avea 3-4 linii as vedea cat de bun e cccamul
da ii ia ceva timp sa-l deschida nu e ceva "instant" - iar blocarile sunt destul de dese...
daaaa.. si aia cu lumina chiar e tare :)
cu sunetul stie cineva cat de bine stam?
Intensitatea afisajului se poate regla din MENU - Sistem Setup - Option - Front Brightness.Quote:
Originally Posted by valisat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se poate seta o valoare intre 1 si 10 unde 10 este cel mai luminos si 1 este cel mai intunecos.
Viatza unui LED depinde de intensitatea sa luminoasa ... asa este cum spune @afaco ! Sunetul pare a fi bine ! mi s-a intamplat o singura data aseara dupa 2 ore ... dar nefiid reproductibil fenomenul ...mai testez ! Aceasta versiune schimba ceva in setul de parametri initiali ! asa ca va recomand ( daca cumva nu este asa ... ) urmatoarele valori : menu-system setup-option
- Auto CH view : None
- Auto DiseqC : OFF
- Front brightness : 5