Re: RSP Forum - impresii, sugestii, probleme?
@savin stelian
Sunt membru pe mai multe forumuri de gen si n-am vazut pana acum altceva decat thanks.Acolo nu sunt atati profesori si experti ca la noi care au de platit polite pe site.Sunt mai procupati sa ajute decat sa polimezeze pe teme absurde.Acolo admin sau moderatorii urmaresc ce postezi si apreciaza cate bile albe ai(sau negre).Nu conteaza cate thanks sau posturi cu copy/paste postezi fara valoare.Asa ca nu stiu daca se mai pun 2 butoane se rezolva ceva.Vorba lui ecokey, se va ajunge la polemici tampite si la platit de polite.Eu zic ca moderatorii sau cei implicati in acest proiect sa aprecieze munca altora.Butonul thanks este foarte subiectiv(in functie de cine citeste mesajul respectiv).Altii apasa pe acest buton sa-i apara thanks de sute de ori.Multumiri se primesc si in PM.Asa ca pana ne mai civilizam poate sa ramana ca pana acuma.
Cu respect
:sorry:
Am observat ca exista aceasta sectine:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pentru ce mai trebuie atunci un buton de thanks? intreb ca tot omu sa...nu mor prost!
Butonul a fost creat tocmai pentru a se evita posturile de genul: "multumesc","asa e",etc si nu pentru a crea un rateing pentru useri.Nu are rost sa ne complicam si nu va mai tot uitati la "cat de mare" o are celalalt.
Spany ia un calmant.