Parca tot mai greu face update cardul :(
Printable View
Parca tot mai greu face update cardul :(
Daca e 0B02 face cu oscam si local si oscam pus ca server 3C si pe aparat oscam client 3c.
Daca e 0b00 face cu incubus (ruleaza pe kathy bine), dar nu schimba caid.
cu dccamd in max un minut,pachet total
Eu fac update pe Alien imagine Spark , in general facea update intr-un minut dar de vreo 2-3 luni dureaza cam 3-4 minute .
In cam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] a facut instant in original in schimb nu a vrut.
Receptorul/emu face sau nu update,timpul in care face nu tine de asa ceva ci de momentul in care va vine randul la emm-uri.
ce sunt aceste EMM_uri si ECM_uri ??- mai pe babeste va rog sa imi explice si mie cineva ??
Entitlement Control Message (ECM)
Entitlement Management Message (EMM)
Aici gasesti totul explicat: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumim @Sateros.
buna. am si eu o intrebare referitoare la focus sat. daca un card focus se activeaza impreuna cu un decodor SD....dupa activare cardul se poate pune in un alt decodor HD si sa se activeze dupa aceea pachetul HD? va multumesc
In Kaon-ul SD primit de la Focus se activeaza fara probleme si pachetul HD.
Pachetele se pot activa in orice receptor cu cam Connax sau chiar in DM-uri cu anumite emulatoare (ex: scam).
Am o intrebare. Cardul am activat in camul conax de la alien. Dar sunt cateva canale care nu functioneaza (Muzsika tv, Reflektor, Prizma, Series). Cum se poate sa functioneze si astea?
Aceste canale fac parte din pachetul unguresc, esti sigur ca ai facut incarcare si pentru acestea ?
Dar este al lor?
Eu am stiut ca se foloseste Upc romania, catre cablul tv, si cu cartela lor s-a deschis mai inainte.Ppoate, ca m-am informat gresit!
Corectati-ma!
E posibil sa fie asa, din cauza ca apare caid 0b02 la unele am interpretat eu gresit ca sunt in grila Focus.
Scuze de dezinformare.
Canalele sus amintite (Muzsika tv, Reflektor, Prizma, Series) nu sunt in grila Focussat Ro in consecinta acestea lipsesc din pachetul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc pentru informatii. Inseamna ca eram si eu informat gresit...
Dar interesant ca pe unele programe deschide din pachetul ESS, iar altele nu...
A venit si subtitrarea la NG-uri HD :clap: bravo
Asteptam si restul de programe HD, cum ar fi Eurosport 1 si 2, Travel HD, Viasat HD, HBO HD, MTV HD....daca mai aveti de adaugat preferinte bagati mare...
Pentru moment care sunt canalele hd pe focus? Pe pagina lor vad ca apar doar 5.
- Discovery Channel HD
- ESPN America HD
- Sundance HD
- History HD
- Nat. Geo HD
- Nat. Geo Wild HD
La ei pe site Da Vinci U e trecut ca HD, ceea ce e eronat.