Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult sper sa reusesc zilele astea sa il pun.
Printable View
Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult sper sa reusesc zilele astea sa il pun.
De la Gemini 3.6 in sus merge!Quote:
Originally Posted by bade [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce cartela fara abonament imi trebuie ca sa mearga in sharing? Ms :)
....................................:comp:Quote:
Originally Posted by arsen [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:tv:
Quote:
Originally Posted by arsen [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Orce card valid al vreunui DTH!!
Si totusi poate ar fi una,dar nu stiu cati vor sa vada acele programe:cardul TVR.Ideea de sharing este tocmai a "imparti" un abo oficial cu cineva in schimbul unor altor abonamente oficiale.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cum e cu asta? 100% compatibil cu dreamul? adica se foloseste 100% ca si dreamul, aceleasi softuri, setari, tot?
Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La banii astia mai pui un pic si cumperi dreambox,150E pentru o clona e mult! mai bine iti iei un OPTIBOX care e identic cu dreambox 500 si costa sub 120E
in spania aceea este cea mai ieftina clona de d500...dar nu este...s-au terminat.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma uitam ca e o chestie ca daca il iau din romania, taxe, drum, timp, complicatii... aroape tot pe acolo ajung.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar recul asta se foloseste exact ca optibox? nici o diferenta?
hardware identic cu dream 500..da,functioneaza tot suportul lui dream.Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
gata, am dat comanda ptr optibox la elstar. m-au intrebat aia ce imagine sa-mi puna, le-am zis sa o lase pe aia din fabrica, ca sa nu trebuiasca sa puna coletul luni.
abia astept sa vina
Quote:
Acum va trebui sa inveti cei aici;
iar aici vei invata cum sa pui o noua imagine;
iar aici ai totul despre setarile principale;
acum citeste tot si memoreaza fff bine ce ai de facut.
BAFTA!!
multumesc, ma apuc de citit. am un pic de timp pana duminica viitoare cand ajunge aparatul la mine.Quote:
cumpara si un cablu null-modem ( serial ) .