Nici una, nici alta. E doar parerea mea. Si nu detin adevarul absolut.
Printable View
Nici una, nici alta. E doar parerea mea. Si nu detin adevarul absolut.
Subiectul BASESCU e inventat si sustinut de USL, cu Voiculescu dirijor. din lipsa de performanta la guvernare si mare vid de idei.
Basescu ii poate incurca doar cu DNA-ul, cand ei fura.
Si eu eram anti-basescu pana prin toamna anului trecut, apoi prin ianuarie am refuzat sa ma mai uit la A3.
Efectiv indobitoceste Romanii acest post, ii lamureste pe toti cei vulnerabili ca tot raul din tara asta e de la Basescu.
Sunt cateva demente acolo care tipa de zici ca au orgasme, in rest fiecare vede cat il duce capul si la tv.
Multi au interese politice sau finaciare si printre cei de pe forum care posteaza.
In rest, e mai racoare afara, presupun ca si la Nastase in celula s-a mai racorit.
Pe la mine prin zona PSD-istii sunt hotzii hotzilor, da lumea ii vrea capu lui Motzoc Basescu.
Daca dispare Basescu se suspenda emisia la A3? :)
daca un post tv a reusit sa te manipuleze e grav....io de exemplu ma uit in portofel...nu sunt bugetar...
Si eu ma uit in conturi, castig de 10 ori mai putin decat in 2008, dar sigur nu Basescu e vinovat.
Boc a avut o perioada in care mi-a facut rau cu legile dar apoi a venit clipa adevarului; asta e piatza.
Eu sunt cel care trebuie sa ma schimb nu basescu, pentru ca afacerea mea nu mai merge.
Eu asta spun, demiterea e praf in ochii poporului ,
In orasul meu unde am crescut au fost PSD-istii la putere din '90 pina pe 2008. Nici macar soseaua principala care trece prin oras nu au fost in stare sa o repare. Ce sa mai vorbesc de strazi secundare. Aveau sate prin inprejurimi strazi noi secundare, ce noi ca oras nu aveam. De fiecare data ma ofticam cand vedeam acest lucru. De 4 ani este alt primar/partid lui Base, si asta a facut in 4 ani ce nu au reusit ceilalti in 18 ani. Acum sa fim sinceri, sa aleaga careva din oras in continuare USL-ul ? Era clar ca primarul actual v-a fi reales.
Oare unde au ajuns banii orasului in acei 18 ani ???
Doar ca info, ca vad ca sunt mai multi useri cu aceleasi pareri.
@bumbu
Stiu o localitate care are primar psd-ist, omul a avut 2 mandate si l-a castigat pe al III-lea anul acesta. In primul mandat a asfaltat caile principale de acces + trotuarele + a creat locuri de joaca pt copii. In al II-lea mandat a asfaltat caile secundare + a extins asfaltarea cailor principale in toate satele, iluminat public in toata comuna, toate acoperisurile blocurilor au fost reparate si o parte din subsoluri au fost curatate. A demarat lucrarile pentru constructia a doua case de cultura una este terminata, la cealalta se lucreaza la interior. Dupa alegeri a demarat constructia unei piete.
Stiu, sunt lucruri banale intr-o localitate, dar sau facut cat a fost primar.
In definitiv, omul conteaza nu neaparat partidul din care provine.
Nu-i tin partea acestui primar, are si el destule boacane facute, unul din ele este ca a dat ajutoare la toti maimutoii de romi, si s-a inconjurat de consilieri unul si unul.
Revenind la ceilalti (pdl) stiu cazuri in intreprinderi de stat unde au cheltuit banul dupa bunul plac. Sau creat 'nspe mii de posturi, s-au avansat in functii toti portocalii, au masini pina si secretarele, majoritatea au cate o firma, combustibilul este de la intreprindere s.a.m.d.
Atunci cum sa-i vezi cu ochi buni, pe ei nu-i afecteaza criza, din pacate sunt putini care mai stiu situatia din intreprinderile de stat, si ce au facut sefii pdl-isti acolo.
Mie mi-au virat deja banii in cont.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sunt curios si eu ce se intampla dupa ce dispare basescu.
Adica poporul si-a dat singur cu praf in ochi.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te-ai intrebat vreodata cu ce costuri s-au facut acele drumuri ?Quote:
Originally Posted by bumbu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oricum, aici se vorbeste despre un singur ''om'', care inca face dupa cum il taie capul.
Sunt convins ca daca pdl-ul ar scapa de liderii de acum, ar putea fi un partid chiar bun.
Dovada e primarul care si-a dat demisia pentru ca a fost la vot, neascultand porunca lui blaga.
De citit mai sus!
Urmariti si personajele.