Toti speram asta, dar momentant ruleaza doar in photoshop cardurile obisnuite de la diabetik.
Printable View
Toti speram asta, dar momentant ruleaza doar in photoshop cardurile obisnuite de la diabetik.
unele de afara mai au si alte interese si accepta acest joc....la unii li se rupe de acest joc insa nici nu pierd dar nici nu castiga:)Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
insa sky it.....aici sant multe treburi:)
carbunii sunt astia ( ard rau de tot ) :Quote:
Originally Posted by mesterika [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
11:04:43.161 rdr: AESkey 7F 9D EA B1 23 48 E7 7F 16 D8 05 EA B7 AC 9F 53
si cum dupa ce schimbi canalale au venit si astea , dinamic e putin spus :
11:25:54.807 rdr: AESkey 6D BF E1 E3 54 59 7E 78 60 5E 49 AD F2 C4 0E 48
11:26:20.668 rdr: AESkey 2E 49 FB F3 90 A4 F6 69 05 38 43 35 07 01 11 C3
11:26:34.995 rdr: AESkey FC 34 4E 31 A2 59 5D C0 B8 B8 8E 2C E2 72 B6 88
11:26:55.782 rdr: AESkey 61 81 D7 66 35 3B D3 3C E9 DD 85 96 AC 75 90 8E
Nici macar dolce sport de pe sirius nu mai mere in share?
... se pare ca nu mai intereaza pe nimeni ......
intereseaza , dar mai mult nu se poate, deocamdata...
Nu cred ca ai vrut sa zici asa ceva ;)Quote:
Originally Posted by mesterika [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cica ar veni vremuri grele si aici...(it)...se pare ca vor sa puna de-o "nunta" cessbox +cardQuote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ar fii nemai pomenit doar asa mai vedem si noi "zaharosu" in CS
Eu m-am referit la altceva!
Se zvoneste o imperechere decoder card si la sky it.
Murdocu' are bani si poate oricand sa treaca la un alt sistem prin inlocuirea actualelor cartele cu altele putin mai securizate, ca apoi cu un update de soft in decoder sa realizeze "nunta".
Deci nu lumina ci bezna.
Sunt de platit polite si aici...
... nu mai a studiat nimeni , problema cu imparteala ? vreau sa pun k**d la treaba , intern si extern ... ca e pacat de el , ca e full
spor la treaba
Pune-l repede la treaba, ca poate maine nu mai merge :d Azi DA !!!Quote:
Eu nu mai mut antena , ca omor motoru la antena...:), pentru cateva programe .
ai canalele indiene care sunt numai la dolce :)
daaaa,acuma nu se pot citi "carbunii" sau "scanteia"?pt viitor?
Indiene am si pe 13E si pe 28E....dar nu ma omor asa dupa filme, poate dupa muzica lor...
sti cum sta treaba...ma tot repet...dupa ce citesti ce e de citit si ce nu sa citit pana acum:)......sa i ceri voie la nenea de la dolce sa i de a drumu,ca altfel ramanem cu citituQuote:
Originally Posted by gauloises [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa vedem cat tine minunea. Data trecuta a tinut cateva zile...acum.....sa vedem
daca mai tine treaba , maine bag si eu zahar...cred ca astia de la dolce au perdut la capitolu imagine in urma scandalului cu tvr , si au zis sa dea si ei dovada de omenie pe perioada CEsa speram ca va mai tine
Tine cat o sa vrea domnu' soarece de la butoane.