-
Re: RSP Forum - impresii, sugestii, probleme?
Ai lipsit poate cand se incerca sa se discute despre receptoarele urmatoare:Strong,Kaon,Echosmart,clone DM,IPBox,Kathrein,etc.Toate astea erau numite "chinezarii fabricate pe vapor" si erai pur si simplu luat peste picior daca detineai asa ceva.Si asta chiar de catre moderator(i).De parca pe mine ma intereseaza cine a facut conserva!Pana la urma daca omul are un receptor analogic home-made eu il apreciez pentru pasiunea lui,pentru felul in care stie sa ma ajute daca am nevoie,pentru felul in care stie sa vorbeasca si sa se comporte cu ceilalti,etc.
In topicurile tehnice apareau tot felul de posturi de genul "da,ai dreptate" sau cum e acum la shop "alalalt e receptor mai bun",mai mult incurcand decat aducand o informatie in plus si nu se ocupa nimeni de prostiile astea,dar se stergea daca scriai ceva ce-i durea pe unii.
Cam despre asta era vorba si ar mai fi,dar cele vechi raman in urma,vroiam doar sa-ti explic la ce m-am referit.Bafta.
-
Quote:
Multumit ,un moderator trebuie sa si deduca acest lucru ,doar cu boxa aceea faceam cine stie ce compot de gem,receptorul fara ceva sa vezi si sa asculti nu are nici o valoare =0
Dar cu postul de la sectiunea ,,Shoping cum ramane?
Stii ,eu sant un tip mai capos din fire ,asta este ,fa ca forumul acesta sa fie unul liber fara treburi din acestea si totul e ok.
Astept!!!
-
Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumlui sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters si inchis.
Orice denigrare a forumului sau a membrilor, moderatorilor, adminilor lui pe alte forumuri se pedepseste cu avertisment sau ban
cel care m-a insultat, denigrat astazi a primit si un avertisment/ban? ca postul vad ca a fost sters, corect
-
RESPECTUL dupa parerea unui "vesnic" incepator,care are doar cateva posturi de rahat pe la sectiunea "coltul pufanului"(nu e un raspuns care sa vizeze un user anume din cei ce au postat inainte):
Pe orice forum intram, ca simplu user, suntem musafiri.Sa ne comportam si aici
ca in viata de zi cu zi,adica sa respectam gazda(adminul),membrii familiei(moderatorii) si atunci cand alti invitati ne calca pe coada....plecam discret sau ii spunem,intre patru ochi,gazdei ce ne doare.Nu e cazul sa ne ridicam poalele in cap si sa umplem forumul de discutii contradictorii interminabile.Face rau la imaginea forumului(adica cei ce intra prima data raman cu o impresie proasta despre forum_) si cel care l-a creat pentru noi nu merita asta.
Sa auzim numai de bine :cheers:
-
Quote:
RESPECTUL dupa parerea unui "vesnic" incepator,care are doar cateva posturi de rahat pe la sectiunea "coltul pufanului"(nu e un raspuns care sa vizeze un user anume din cei ce au postat inainte):
Pe orice forum intram, ca simplu user, suntem musafiri.Sa ne comportam si aici
ca in viata de zi cu zi,adica sa respectam gazda(adminul),membrii familiei(moderatorii) si atunci cand alti invitati ne calca pe coada....plecam discret sau ii spunem,intre patru ochi,gazdei ce ne doare.Nu e cazul sa ne ridicam poalele in cap si sa umplem forumul de discutii contradictorii interminabile.Face rau la imaginea forumului(adica cei ce intra prima data raman cu o impresie proasta despre forum_) si cel care l-a creat pentru noi nu merita asta.
Sa auzim numai de bine :cheers:
Da domnul meu ,asa era o data ,dar sa iti stearga un anumit post la bunul plac al adminului cred ca si tu ai avea aceeasi reactie.
-
Quote:
Da domnul meu ,asa era o data ,dar sa iti stearga un anumit post la bunul plac al adminului cred ca si tu ai avea aceeasi reactie.
Cu tot respectul
Raspunsul este :Nu as proceda asa.
Asta nu inseamna ca imi permit sa-ti critic reactia.
Mi-am expus doar parerea incercand sa particip la reducerea aspectelor negative de pe forum.
"Farmecul acestei lumi consta in diversitatea caracterelor " :cheers:
-
nu pot sa trimit mesaje private si nu pot posta pe forumul p c am eu o problema la setari? :comp:
-
vezi ca persoana careia ii trimiti pm sa aiba activata functia private mesage,poate nu doreste sa primeasca mesaje
-
Am verificat si din partea noastra totul e ok! Verifica setarile din optiunile de la User CP!
da ai dreptate,scuzele mele am interpretat gresit mesaju lui burliu:)acum am observat
-
-
Poate faceti vreun thread despre Programe Tv de pe sateliti. Cineva gaseshte vreun program shi ne spune shi noua pe ce satelit, ce este acolo, ca e bun sau nu. Sau de exemplu pe ce programe de pe sateliti sunt transmise filme indiene, ce programe de informeaza despre ultimile joucri PC sai PS etc. etc. Chai asha shi sa se numeasca "Programe Tv". Doar ar fi la specialitatea forumului sateliti... ???
-
m-am tot gandit. cu ce anume gresesc eu? ca efectiv nu-mi dau seama. va rog sa-mi spuneti ca sa ma indrept si sa fie totul ok. vorbesc serios...
-
man ce e asa greu de inteles . in primul rand incalci regulile forumului "- nu sunt admise anunturi de produse care incalca dreptul de autor" . ceea ce faci tu intra la categoria busines si nu are legatura cu shop-ul de pe forum .
-
Quote:
man ce e asa greu de inteles . in primul rand incalci regulile forumului "- nu sunt admise anunturi de produse care incalca dreptul de autor" . ceea ce faci tu intra la categoria busines si nu are legatura cu shop-ul de pe forum .
nu sunt eu singur care vinde clone; nu e categoria business, ca nu am magazin. sunt persoana fizica, si membru pe forum asa cum sunt si ceilalti care au anunturi la shop.
-
ma ai si tu dreptate in felul tau dar sunt de cava timp pe forum si am o vaga idee cam cate aparate vinzi tu. nu o sa cred acum ca din pasiune pentru sateliti ai plecat in china dupa clone. deci e o afacere chiar daca mica tot afacere se cheama si nu te poti compara cu unu care are o clona si vrea sa o vanda. deci ptr tine si ptr ceilalti care vand cu zecile de bucati nu aveti decat sa vb cu admin si sa cumparati baner. eu am incheiat subiectul asta.