ia uite al dracu grecu stie sa scrie romaneste bine cand e de injurat:clap:
esti redus maaaa si nu ma cobor la nivelu tau,de aia de execut cu ban si du teeeee unde a dus mutu iapa
Printable View
ia uite al dracu grecu stie sa scrie romaneste bine cand e de injurat:clap:
esti redus maaaa si nu ma cobor la nivelu tau,de aia de execut cu ban si du teeeee unde a dus mutu iapa
fraţilor ... va rog frumos sa nu va mai certati , nu merita sa va certati pentru useri care nu au inteles ca suportul pentru unele receptoare nu se vinde in acelasi timp cu receptorul . acel suport este munca unor pasionati ... sunt curios caţi ar plati pentru un soft alternativ ? este usor da aruncat cu "ban" in stanga si in dreapta dar chiar nu se merita asa cum nu se merita sa jignesti oameni care pun la dispozitia noastra informatii despre diferite receptoare si aici ma refer la @mihaip .
"Revista" era doar o modalitate de a posta link catre forumul tau.Regulamentul e clar,dar tu cauti de mult timp sa te autovictimizezi tot pentru reclama.Vad ca tot degeaba.
Mai tii minte cand promiteai tu imagini pentru Ipbox si acestea nu apareau?Vrei sa imi fac timp sa caut ce scriai pe aici?Nu cred ca vei iesi bine,deloc.
Nu ma lua de sus ca nu iti merge,nu ma impresionezi DELOC.Canta la alta masa ca de spam m-am saturat.
Te referi la AB Enigna 1 care a fost scos si are deja 3 versini beta daca nu ma gresesc....Daca vrei pot sa te dau si link-uri.Asa eu nu am mintit pe nici unu la asta domeniu,nici Abcom a confirmat ca a renuntat la project asa mai bine cauta la forum care esti moderator si habar nu ai ce se publica.Daca consideri ca revista care am incercat sa il scot este o modalitate de publicat link-uri esti cel mai tare.Sa stii trebuie sa banezi si pe revista info satelit pt ca si el a publicat respective articole si a pus si pe link pe forum HDTV....
Si acum sunt beta?Super frate si faci scandal la crocodil dupa 2 luni pe care nici macar nu il ai.Tare de tot.
La tine baneaza ce vrei tu,nu vad de ce imi spui mie.
Nu ma intereseaza ce merge pe ce receptor,respecta regulamentul si gata.
Ce a scris mai sus laleaua e valabil si il sustin si eu.
Din ce stiu info satelit nu e forum,pe cand ce postai tu era.
incearca sa fii civilizat eu nu am spus despre tine ca esti maimutoiQuote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cred ca ai mancat ceva stricat si ti s-a urcat la cap :D sau cum poti sa vorbesti asa cu mine?
eu nu am avut niciodata niciun conflict cu tine
de ce ma acuzi acum ca nu as fi fair play ?
eu te-am rugat frumos sa intelegi ca trebuie sa postezi ontopic nu offtopic si atat
dar se pare ca ai ceva dereglat pe undeva de nu poti sa intelegi o rugaminte
In primul rind
Ca sa nu te scarpini ca maimutoi pe mine ....
nu a fost pt tine ca te ai grabit sa ransunzi a fost pt zmeura.
ca sa intelegem ca voi sunteti 10 oameni si eu unu singur....
Pe mine m-au facut nesimtit fara sa spun ceva pt respectiv user.Am dat replica mea...Asta afost stersa de zmeura ca asa il convine si din cauza respectiv user a fost din partea lui...Iar zignirea care a facut respectiv user nu a fost stersa...Asta este raspuns pt democratia care exista la forum asta si citi mult respecta moderatori pe regulament.Este aplicat depinde te ceful lor....Sa te vad daca ai tupeu sa stergi pe respectiv post....
te am facut nesimtit ptr ca esti un nesimtit facand asemenea acuze atat moderatorilor,adminilor si acestui forum care te a facut pe tine moderator si ti a dat sansa sa ti exprimi cunostiintele tale in domeniu sa de ce nu poate sa fi si tu cineva in lumea asta satelitara dar ai dat si vad ca dai dovada de multa prostie si imi pare rau ca mi am dat acceptu ca tu sa fi moderator aici
ia o usor ca de familia ta nu m am atins,daca esti tu nesimtit esti tu personal nu familia ta
ce testezi tu ce receptor ai si altecele pe mine nu ma intereseaza ma intereseaza doar jignirile aduse acestui forum si stafului sau
vreti sa ti fac un rezumat?
Mersi pentru "aprecieri".Acum daca iti raspund vei spune ca eu ca moderator imi bat joc de tine,etc.
Dupa cum vezi ce a scris laleaua e adevarat,de asta ramane.In rest mai injura sau ataca ca sterg,asa cum fac la oricare user.Nu te crede cu doua perecheri de ...
Si da,nu m aplicat regulamentul in momentul in care m-ai facut maimutoi,bineinteles pentru ca asa vreau eu.Vreau sa vada toti userii ce caracter ai.Bravo,poti continua ca faci treaba buna.:)
PS: Paaaa!!!!:clap:
nesimtit te-a facut laleaua dupa ce ai vorbit asa dupa postul meu
si ori ca era adresat mie ori lui zmeura tot urat si rau da
deci mai esti si mincinos , pentru ca nu zmeura te-a facut nesimtit
In Romania exista o vorba in popor : " lasa un loc de buna ziua pe unde treci "
Se pare ca nu intelegi nimic
nu e vorba ca suntem 10 sau 100 impotriva unuia singur , ci de faptul ca totul a plecat aiurea de la receptorul alligator de la optibox si ai coborat discutia foarte mult de parca esti pe mahala si vorbesti cu moderatori ca si cu niste zerouri... ca te-au avertizat ca nu prea ai sustinere in ce ai inceput ===> adica sa te iei de faptul ca nu e bun de nimic acel receptor si altele , desi orice receptor face doar atat cat poate , ca doar nu iti face si cartofi prajiti daca nu a fost conceput pentru asa ceva si apoi te-ai bagat mai incolo sa te iei de munca lui @MihaiP care e un betatester si pasionat de acest domeniul al satelitilor si merita tot respectul .
nu uita inca o vorba care spune : cand doi iti spun ca esti turmentat mergi si te culci
omul este banat :lol:... nu mai poate raspunde la critici :lol:
@otheitis: ai ban de la mine. Credeam ca esti cu picioarele pe pamant insa se pare ca m-am inselat... vad ca mai nou faci orice pentru cativa useri in plus pe forumul tau, ajungi pana si la injurii si afirmatii fantastice pe care nu ma asteptam sa le aud de la tine.
ok
si-a cautat-o cu lumanarea
imi pare rau de el ca era pasionat de domeniul satelitar , dar din pacate a ajuns sa vorbeasca urat si sa injure fara nici un temei , pentru ca aici e libertate de exprimare daca e facuta intr-un mod decent , dar el a vazut altfel
PACAT
---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:49 ----------
Quote:
Originally Posted by nanukos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cat ai vrea sa scrii dupa toata povestea asta @otheitis ?
nu intelegi ca singur ti-ai facut-o cu mana ta
deci .... nu inteleg de ce mai vrei sa dai un raspuns
mai vrei sa ne ma dai niste injuraturi?
cel putin intelege ca esti un om matur ca nu avem nimic cu tine ca persoana dar limbajul tau lasa de dorit la nivel de educatie
pe forum incercam sa pastram un limbaj mai decent ,
ok ?
mai eunucule esti tare,i auzi stargate ca omu nu i banat de ce vorbesti daca nu sti:clap:omu raspunde acum din multiplele clone pe care le are,dar incet si cu grija se rezolva si asta
eee asta e o invatatura de minte ca si in cazul altui moderator sa intamplat acelasi lucru
....@XVanish se pare ca esti cel mai altruist si echidistant dintre moderatori , in consecinta te-as ruga sa ai grija de acest mihaip care jigneste destul de dur (prost , incompetent , scandalagiu ) asa cum voi va asumati dreptul de a administra site-ul si sa banati pe cine considerati asa si noi membrii avem dreptul sa va cerem sa fim tratati cu un vocabular sa-i zicem normal ......fara INJURII ...nu cum face baiatu asta mihaip.
PT. EL CE CONSECINTE SUNT DACA SUNTETI CORECTI ?
Asta este unora le place adevarul , doar nu ne-am nascut ieri !
Te rog sa ai in vedere !!!!
:gathering: