Gata,si-a revenit.Sperie lumea cu intunericimea asta.
Printable View
Gata,si-a revenit.Sperie lumea cu intunericimea asta.
Da, ca sa nu mai deschid un nou topic intreb aici: cine ma ajuta si pe mine cu un cod de telecomanda pt lg a receptorului hd, de cablu de la astia...ca "miezu' din dodoashca" vad ca sa inecat cand am intrebat la el printre bombe!
Merci!
la fel am "patit" si eu cu fiica mea cu postul boom hop. A fost primul canal al providerilor romani de acest gen.Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
I-a influentat foarte mult dezvoltarea mentala. (in bine..zic eu)
Se pare ca au ridicat abonamentul cu 1 leu la Popular,Baza,extra 1 si extra 2.Deocamdata la extra complet pare sa fie acelasi pret,la fel si la Cinestar,dar poate fi si o greseala de a lor pe site.O fi fost obosita femeia de servici si nu a facut update peste tot.:)
Cine stie daca si cu cat a crescut la HBO/Maxpack?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Clasic romanesc .... :( ... daca vreti sa vedeti o mostra de dobitocie, in care nu stie stinga ce face dreapta, nu va rezumati la o sursa de informare, autorizata, verificati tarifele afisate pe mai noul site [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Sa vedem cind se prind sa actualizeze si acolo cu +1 ....
Maxpack>7 RonQuote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Chiria pt al 3-lea reciver 6Ron
Pentru MAXPACK inca nu este definitivata oferta la 7 lei, posibil sa intre de la 1august!
povesti !!! am platit azi 14 lei !
Sigur ca povesti, doar nu ai crezut ca o sa scada MAXPACK la 7;ei incepand cu 1 august?
Se introduce hd la digi satelit?! Am auzit niste zvonuri cum ca ar aparea ceva receivere pt hd. E cineva mai in masura sa-mi spuna?!
Merci anticipat.
Acele receivere HD sunt doar pentru cablu, DVB-C, la satelit nu misca momentan nimic.
la DIGI in ultima vreme nu mai este nici o miscare,nu mai mentionez de HD care va fi un vis frumos pentru acest provider, poate ma insel dar dupa cum stau lucrurile(nici un canal tv sd in ultima vreme) ori cum concurenta vine tare din urma :!: ps;canale de umplatura gent vtv,rts,analog si lista poate continua nu cred ca intereseaza pe nimeni,poate o sa apara si la ei filmbox,viasat nature,mtv-urile,un DTH care pretinde ca se respecta are in principal canale premium atat in SD cat si in HD:!:
dar cine a zis ca e un dth care se respecta?????:)stie foarte bine care e publicu lui majoritar stie foarte bine unde prinde si la cine prinde:)si tinand cont de aceste statistici asa se orienteaza si el,mai pe romaneste se muta dupa soare
la noi prinde mult si prost,totusi mai e cineva acolo sus pe la ei care gandeste si stie ca asa e bine si destul:)
mai multe comentarii sant de prisos
nu vreau sa par rautacios dar cred ca majoritatea populatiei ce au digi sau alt dth urmaresc in jur de 10-12 programe indiferent de dth-ul ales si de aceea cred ca foarte multi aleg varianta cea mai ieftina , posibil sa ma insel dar asta este parerea mea :gathering::gathering:
si aia din satra si camine de nefamilisti la ce crezi ca se uita:)Mynele si Taraf deoarece restu e prea mult ptr ei si doar digi predomina in aceste sectoare,rar mi a fost dat sa vad alte dth ro in aceste zone
acest dth este ptr cine este.......:)
restu care se aboneaza au mai multe motive,ieftin si complex cat de cat sau share dar asta e o alta discutie:)
spun aceste lucruri fiind ca vreau sa scot in evidenta cat de cat diplomat de ce acest dth nu introduce formatu HD