multumesc ca ai raspuns la rugamintea meaQuote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
multumesc ca ai raspuns la rugamintea meaQuote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by apoklyps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Scuze am vazut prea tärziu laleauaneagraQuote:
ia de aici ,ce naiba doar lucru cu iei :dance:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
------------------------------------------------------------------------
r4733 | cogsi | 2011-02-14 16:42:52 +0100 (Mon, 14 Feb 2011) | 1 line
gbox: commented out printf
------------------------------------------------------------------------
Are ceva special aceasta versiune de este cautata ? Eu testez intotdeauna la sfarsituri de saptamana ultimele versiuni aparute, si nu sint probleme cu ele. In ultima vreme oscam pare sa fie in directia buna, lucru care acum cateva luni nici n-as fi crezut ca se va intampla vre-odata. Am testat diverse versiuni, varianta linux si cea windows, chiar sint bine puse la punct acum si cred ca va fi serverul anului.
Bafta la teste !
e mai cautata pentru ca toate de la 46xx pana la 4743 (ultima fara new share management) consuma mai putine resurse decat astea noi si sunt stabile .La ultimele svn eu am incercat si nice =18 dar procesorul sta mai tot timpul 100% iar catedata dar rar mai vad cate un 30-40% .Poate s-a mai modificat ceva si ar trebui sa configurez altfel dar nu mai am idei.
Ca si server de card si vreo 80-90 linii C eu am ramas pe ultima versiune 4743,fara modarile "new share" e f stabila ,nu are informatii despre nr carduri in ultimele svn dar se poate si fara ele.
Acum trebuie sa specificati si voi pe ce receptorare si daca e folosit cu dvbapi,fara cccam.Noi care il folosim doar ca si cardreader nu ne plangem de nici una din versiuni.Merge bine,imi place webif care e foarte dezvoltat.
nu l-am mai testat pe oscam de la v.482x-483x, de cand am bagat E2 si am rulat doar cccam-ul.Aseara am trecut cccam.cfg pe cele 2 file si am instalat vers 4967-4971.
Concluzie: cu aceleasi linii din serverul ccc, dvbapi activ si server de card, daca il las cu nice-1 se comporta ca si ccc la viteza de miscare, la nice10 deja devine bestie atat in meniu cat si in zap, procesorul nu depaseste 60%, in shimb cu cccam 213/221 nu scadea sub valoarea de 70%.
ca si configuratie:
azboxhd E2.RC11 hdglass skin
oscam4971 oscaminfo plugin pathlogs+stat:usb
---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:24 ----------
apropo va-ti urmarit linia F pe alt server cccam daca activati in oscam.conf/cccam
am ramas placut surprins!!! :)Code:Minimize cards: 2 via cards
---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 15:38 ----------
lucreaza bine functia, le minimalizeaza, daca vizualizez din http e ok daca ma uit prin csstudio(propriu) imi arata anomalia asta:(am modificat de 3 ori acea functie cu 0 si 2 si la fel face)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 16:12 ----------
minimizecards
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] parameter is optional
mode how to provide CCcam servers to CCcam clients:
0 = no aggregation, remove duplicates only (default) 1 = based on minimum hop: two SCs with different hops are summarized, new SCs get a smaller hop
am inteles acum de ce le arunca in H0, daca mai activam si ignorereshare general sau pe client da acel "server"!!!
am incercat si 4971 dar tot in 100 % imi sta.ii merge cuiva ultimele versiuni cu zeci de linii si cpu neincarcat ?
poate mi se pare mie dar 4981 pare sa consume mai putina memorie.
repet din nou,specificati pe ce receptoare aveti instalat,uite eu acum o luam de buna si il instalam si peste 10 min veneam si te contraziceam si poate o faceam aiurea
mersi frumos
Ufs 910. pai aste e ideea, sa testeze fiecare si sa confirme sau sa infirme. eu am spus doar parerea mea. poate pe aparatul care il ai tu se comporta altfel. nu cred ca e mare branza sa schimbi versiunea si sa vezi daca iti convine sau nu. o fac de juma de an.
nu cred ca am zis nimic rau,e bine sa spunem pe ce aparate folosim ptr a ne face o idee noi si nu numai,eu pe al meu am pus cam toate vers si configurile,mai mult de o ora de functionare nu am reusit,problema fiind multiplicarile si consumu de procesor si implicit memorie
dm 500
n-a zis nimeni ca ai zis ceva de rau. idee e ca nu se poate lua de bun ceea ce spune unu sau altu pana nu vezi pe pielea ta. se poate comporta diferit in functie de aparat, imagine , stick-ul de pe care ruleaza imaginea etc. nu prea am idee cum sta dm500 la hardware, n-am avut niciodata ,dar la mine pe kathy intre versiunile 4733 si 4981 tot ce am testat omora aparatu. dupa cateva ore nici nu mai puteam umbla prin menu, asta daca aveam noroc sa nu pice. ce am observat ca merge si TVR HD bine acum. inainte imi facea niste freezuri ciudate pe el.
confirm si eu ca de la 4743 in sus omoara procesor la ipbox910hd.in rest e super.
daca pe kathy face asa pe dm500 nici nu are rost sa fie testat de cineva,am facut o eu si nu numai si degeaba:)am pus serveru si pe receptoru care il foloseam si pe alt receptor separat,tot dm500
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] testeaza 4981 si vezi cum merge