ok.i-au un echo791,si m-ar interesa partea cu sharing -ul ,dar intii sa am receporul,si dupa aia mai postez pentru ceva explicatii dela voi ,s-au de la tine ca am inteles ca esti profesor la categoria echosmart. mersiii.
Printable View
ok.i-au un echo791,si m-ar interesa partea cu sharing -ul ,dar intii sa am receporul,si dupa aia mai postez pentru ceva explicatii dela voi ,s-au de la tine ca am inteles ca esti profesor la categoria echosmart. mersiii.
Cum se poate pune in modul host un soft original,pt a adauga ulterior un patch?Am citit undeva(pe care il caut si acum) si nu prea mai dau de faza asta!:sorry:
Se apasa de 3 ori Ch+ de pe panoul frontal si o data Mute din telecomanda ; mai rar , la unele modele - 3 x Exit si o data Mute .Quote:
Originally Posted by gessle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vrei sa salvezi softul original ? Gasesti si pe net : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , de exemplu .
@val merci mult!Am kaon 570+ altele :D,dar e pt kaon 230 cu un cam embended de cryptoworks!
Eu am folosit SW Readers 21 , a mers , acesta este "read-me" din arhiva :Quote:
Originally Posted by gessle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
" Instructions:
- Connect your box and the PC with a null-modem-cable.
- Activate the "HOST-Mode" of the Receiver (Press 3x CH+ on the front and 1x MUTE on RC). Other KAON
models may use other combination (3x EXIT on the front and 1x MUTE on RC).
- Choose the right COM - port and a directory for saving data.
- Activate the CheckBox if you want the tool to add the header automatic. If not, you'll have to add it
manually later, if you want to upload it with the KUP-Loader.
- The SW of the Kaon receivers is in the first 1024 flash blocks, for extracting other blocks, activate the
"Advanced Mode" by typing "12345" in the textbox.
- Click on "Open" to begin the transfer. If it doesn't work at once, click on "Close" and then on "Open" again. "
SW_Readers_21 l-am folosit in urmatorul context :
- folosind Kaon CDH am schimbat background-ul pe radio si am facut translatarea meniului in limba romana . Dupa translatare in meniu raman doar doua optiuni : engleza si romana , fapt util in cazul in care la sunet si subtitrari mai sunt si alte optiuni decat limba romana ; cei ce folosesc Kaon-ul pe 1W stiu despre ce este vorba ;
- softul modificat se salveaza cu SW_Readers_21 din receptor in format .bin
- pt cei ce vor un background personalizat conversia fisierelor imagine se realizeaza folosind KaonMPEGConverter ;
- @gessle , de curiozitate , dupa instalarea patch-ului a mai functionat cardul Crypto ?
Un soft pentru Kaon 220 (16.CO.A1.) modificat cu utilitarele de mai sus : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@VAL se pare ca aceasta optiune este valida doar in cazul in care ai un kaon 220 si nu un sco100 la care nu merge ceace vrei tu sa spui nuci macar pr 370v sau 570 am incercat pe mai multe dat inafara ca e meniul in romana subtitrarea nu apare de oare ce acestee receptoate necesita o editare mult mai amanutita a softului si anumite module de lucru care momentan nu pot fi accesate de kaonQuote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pt SW ce nu stiu subtitrare DVB avantajul se reflecta in setarea automata a limbii romane ca default in meniu la audio .Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Inca astept de la tine un link cu tutorial Radiac Tools in orice alta limba decat araba . Totusi ma indoiesc sa se poata face ceva ; varietatea de modele HW nu cred ca este intamplatoare .
dar cum poti vedea chiar si sky italia ca ma intereseaza foarte mult
daca ma poti ajuta te rog
echosmart 791
salutare
Va rog explicati ce pasi trebuie urmati ca sa schimb softwareul si cum sa pun din nou softul original. Ce fel de mufa imi trebuie de unde fac rost, sau cum o fac si toate programelele care ma ajuta.
am auzit ca a aparut un soft care updataza cind se scinba key la nagra
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe acest site ai tot de ce ai nevoie
Am si eu unul care face figuri, dupa un timp se blocheaza. Ma gandesc ca daca ii pun alt firm se rezolva.
Are doar slot de cam.
Care e ultimul firm? Fara k*y sau altceva... Ca am cautat dar am gasit numai cu k*y.
Am
KSC570
20.05.22-D38D
S/W V13.05.06
H/W V12.C1.A5
Loader V6.1.9
CA 2.2.9