Vine EMM pe toate canalele romanesti! Nu e musai sa stati pe TVR.
Aflati va rog exact care sunt conditiile in care sunt de acord sa itzi dea si EMM de schibare CAID!
Printable View
Vine EMM pe toate canalele romanesti! Nu e musai sa stati pe TVR.
Aflati va rog exact care sunt conditiile in care sunt de acord sa itzi dea si EMM de schibare CAID!
mai nu stiu ce sa zic,am mai tot dat relati dar deja mi sa cam pus,pai situatie sta cam asa:
unii habar nu au ce sa faca cu un card,altii se grabesc sa l bage prin toate gaurile,altii il cumpara si nu au recu original,altii si altii etc etc....ca nu are rost sa mai continui cu ex
acuma nu e valabil ptr toti....sa se simta cine treb sa se simta
ce am facut eu:
luat bucata card cu rec original de la un prieten bun....ptr ca e simplu deoarece plata abonamentului e cea mai simpla,utila etc
caid era vechi parca b01 sau b00....e asta nu mai retin exact,ce stiu e ca nu era folosit de juma de an daca nu si mai bine
platit pe o luna abonamentu,trimis sms de confirmare.......bagat sau introdus(cum vreti voi)cartela in rec original...facut update
si de atunci merge fara probleme,nu ma intrebat nimeni nimic si nimeni nu are treaba cu tine..totu e prin sms
nu prea inteleg de si cum si de ce nu merge la unii
si inca un sfat ptr cei ce luati carduri de la nu stiu cine....nu mai sariti domne de cur in sus ca nu merge ca nu drege stiti foarte bine la ce va expuneti si cand vine STOP luati va adio de la cartela
dar degeaba vorbesti ca nu ai cu cine...am zis o si eu,au zis o si alti...........DEGEABA
fiecare e maret si zmeu in felul lui si face cum vrea el,varu sau catelu
o zi faina sa aveti
THOR 0.8 W - Realitatea TV - 12456 V 28000 FTA - tp ESS
Posibil sa fie viitorul RTV, al lui Sebastian Ghita... practic, se rupe Realitatea in doua insa cu Ghita au mers in jur de 70-80% dintre angajati
Personal, nu cred ca Realitatea lui Vantu va mai rezista in conditiile in care au si zeci poate sute de milioane datorii
Dar mai bine sa asteptam si sa vedem ce e sau va fi la 1'W
realitatea lui elan schwartenberger sau cu m l-o fi chemand pe acel investitor strategic ce a cumparat de la vantu....
La scanare pe 1'W apare RTV deci este firma lui ghita... firma lui are deja licenta satelit de la CNA deci poate sa emita fara probleme
Sebastian Ghita a anuntat ca lanseaza RTV
Sebastian Ghita, patronul Asesoft, a declarat ca noua televiziune RTV emite incepand de astazi pe satelit, iar noua statie de stiri este libera la retransmisie - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se pare ca e acelasi post atat pe amos cat si pe thor.
Incepand de maine 23.11.2011, in grila FCS va intra si History Channel HD, cu subtitrare.
Parametri de receptie sunt urmatorii:
Satelit Thor 5
Freqventa: 12015 MHz
Polaritate: H
SR: 30000
FEC: 3/4
Ar fi un lucru bun iar daca ar baga si pe celelalte canale hd subtitrare in romana ar deveni foarte atractiv focussat .
Care celelalte,mai sunt si altele,chiar nu știam ?
Discovery Channel HD
ESPN America HD
Sundance HD
Deocamdata sunt incluse in pachetul de baza urmand ca sa fie intr-un pachet HD la un pret de 10 ron
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
uite aici - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - cu tot cu frecvente
in afara de Discovery HD care ar putea avea subtitrare ; la Sundance si cu atat mai putin ESPN nu prea cred
de azi este si History HD, cu tot cu subtitrare in lb romana...
Sa inteleg "[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cotine aceste programe ?
Sunt chiar sportivi :)
Buna observatie,
sport extrem!
de fapt la noi nici cand e nu e bine...de curiozitate te afecteaza cand te uiti la un program HD ca e in pachetul sportiv?ai o neliniste ca se afla acolo?
Cred ca iar nu ai inteles sensul :drinks: era vorba pur si simplu de pachetul "SPORT" in care nu apare de loc sport! vorba lui @loplo "sport extrem! "
am inteles foarte bine sensu si il inteleg de ceva vreme incoace de la mai multi useri:).........insa crede ma sant doar detalii de care nu cred ca ar fi cazu sa ne impedicam,sa ne bucuram ca avem si noi ceva HD iar de subtr si sonor hai sai lasam pana cand termina testele si e free ca si asa nu le platim iar dupa de va fi tot asa atunci vb aia...pe ei:)
apropo ca tot am adus vb de sonor,sonoru nu e o problema focus atata timp cat pe rec lor functioneaza bine....prob e la receptoarele noastre,mai bine zis la imagini si nu prea cred ca se va incumeta sa modifice vreo imagine special prt asta...sper sa gresesc
in rest numa bine
Pachetul sport a fost denumit asa pentru ca Romanii sunt pudici si nu da bine la imagine sa apara pachetul respectiv cu alta denumire, inasa daca dht-ul nu are mult "sport" in oferta le scade cota de piata :D ... ex. d0Lce care este cel mai tare la capitolul asta.
Legat de sonor, avem sonor si pe receptoare neoficiale insa cu acelasi EMU pe care majoritatea il foloseste la inceputul lunii.