@Admin
Nu se poate schimba sondajul, adica sa trecem si noi la turul 2?
Vad ca aici pe forum, Gioana(care este) n-are sanse cu cele 7%.
Cam la egalitate cu bolindu`de Vadim!
Deci el va fi presedintele a 7% din forumisti, sau? :dance:
Printable View
@Admin
Nu se poate schimba sondajul, adica sa trecem si noi la turul 2?
Vad ca aici pe forum, Gioana(care este) n-are sanse cu cele 7%.
Cam la egalitate cu bolindu`de Vadim!
Deci el va fi presedintele a 7% din forumisti, sau? :dance:
ok filmul este realQuote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
fara sa vezi filmul e usr sa-ti imaginezi ca patriciu nu i-ar fi dat sansa lui base sa-l inchida pe multi ani de aici inainte...pt un rahat de film
cine a vazut filmul cu ochii unui tip tehnic s-a edificat
Un zambet de dimineatza ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
... jur ca este nemodificata !
Scuze !
@zildan - tu esti de buna credinta ...o viata te-ai ocupat de fotografie ...dar altii sint experti in plastrografie ! din asta traiesc ...asa au ajus la averi !
Azi este un fapt public ca vedete feminine care apar in filme cu scene fierbinti sint prelucrate digital ca sa le dispara celulita, sa le subtieze pulpele sau talia ! Diabolica inventie Photoshop-ul ! Ce credit poti acorda cuiva care foloseste o asfel de arma ... cum de nu te uiti in spate sa vezi ce alte tzepe similare ti-a mai dat ! Tehnic ... importi filmul intr-un editor de movie, extragi cele 10-15 frame-uri care te intereseaza , schimbi unghiul mainii din cot sa zicem , dai un pic pe spate capul copilului .... pui totul la loc si gata ...a rezultat un nou filmulet "original" ! Cum poti da credit unui film care provine de la cineva care a furat 80 milioae USD garantie a statului pentru Petromidia ? cum poti da credit cuiva care a datorat 600 milioane USD pentru Petromidia ( a cumparat-o cu tot cu datorii !!! ) ... si pentru care a pus tariceanu o vorba buna ...deh daca s-ar da un decret de stergere a datoriilor ... ar ramine cu un profit curat de 2 miliarde ! Este vorba despre "grupa mare" ... sintem mici copii in comparatie cu sforile care se trag la acest nivel !
Deci nimeni nimic?Nu sunt clarificat sa stiu si eu cu cine votez.:)Quote:
Deci,acum 9-10 luni era PSD partid comunist si corupt sau nu?In 2004 erau Vantu,Voiculescu si Patriciu moguli sau nu?
Nu de alta dar daca peste 1 saptamana ma trezesc ca se aliaza Base cu Patriciu sau cu comunistii,iar?Daca ajung nenorocitii la putere cu ajutorul lui,cum s-a mai intamplat?Pai nu imi prind la usa mana cu care l-am votat?
Acest poll nu il putem modifica, dar va invitam sa votati aici:Quote:
Originally Posted by wambertos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :)
Oricum, Basescu a strans aici 50 de voturi! Faceti calculul prin adunare si... vedeti ca va pierde!
Vom avea pe prostanac la Cotroceni si va dormi pe el! Mafiotii vor dicta parlamentului (PSD+PNL+UDMR) ce au de facut ca doar de aceea au bagat bani in tonomate. Va fi mai bine decat cu "marinarul"!? :D
@mihaip... din toti de pe aci doar pe tine te doare cel mai mult acest film ... cred ca stiu de ce ... in subconstientul tau recunosti ca acest film ar putea relata un eveniment real ...si atunci ... cade mitul , se prabuseste legenda ...iar tu ai crezut...ai crezut sincer ca asta e omul care poate schimba ceva ... incerci sa nu observi nici anturajul..Udrea,Riti,regii asfalturilor(apropos ...are de dat statului 100mil TVA..si nu lei),bordurile ... un priministru marioneta care ii face pe altii marionete ... o economie cazuta la pamant ... un somaj galopant ...si cei cel mai grav nici o politica de redresare ... haiducul in care crezi e hot ca toti haiducii din istoria noastra ... si atunci eu, unica ce pot sati spun...de ce tii frica nu scapi...dar nu vrei sa crezi in asta ... dintrun singur motiv-esti OM cinstit si natura ta nu intelege,nu accepta ca poate fi si altfel
... ce ne asteapta daca il schimbam ... NUSTIU ... sper si eu ... dar basescu a aratat ce poate ... din punctul meu de vedere-NIMIC ...
... sa vorbim acuma de comunisti-sunt toti...sa vorbim de bani-fura toti..suntem o generatie care TREBUIE SACRIFICATA...poate copii mei..aia care stiu cine e ceausescu doar din cartea de istorie ...SPER....
@staric - gresesti profund ! filmul nu ma doare deloc ... o marsavie ca multe altele din ultimele 10-11 luni ... acordurile finale a le "ariei calomniei" !
Sint fan Basescu dar ... stiu foarte bine care-i sint defectele, stiu foarte bine ca in spatele lui se afla un partid ...un partid facut din oameni nici mai buni nici mai rai decat ceilalti ... stiu ca nu are mainile libere , ca uneori trebuie sa faca compromisuri ... dar mai stiu ca daca vrei sa cunosti pe cineva ... incearca sa afli cine-i sint dusmanii !!! si daca ma uit in sleahta dusmanilor lui Base ... mi se face pielea de gaina ! toata scursoarea elitei profitorilor haosului legislativ post revolutionar ! daca nu este asa ... te rog ... exemple concrete ! Cand in 2000 l-am votat pe Iliescu ... am crezut ca mi se va usca mina ! l-am votat pe Base , ca si voi toti dealtfel cu speranta ca se va schimba ceva ... schimbarea asteptata de mine este cea care vizeaza clasa politica si modernizarea statului roman ... nu sint deloc fericit cu constitutia postdecembrista , constitutia neocomunista care perpetueaza balcanismul , nu sint deloc fericit ca "smecherii" au pus mina pe parghiile puterii ... si perpetueaza asta prin lege !!! asta deabea este dictatura ! atunci cind putearea juridica isi face propriie legi cand parlamentul ne sfideaza prin functionarea sa in afara constitutiei dupa regulamente care sfideaza bunul simt si munca romanului de rand ! Si n-o sa plec din tzara mea ! este de 100 de ori mai a mea decat a lor ....
Iata de ce Basescu ... desi are aerul unui Don Qijote ... il prefer pe el "smecheriei" oltenesti dispusa sa se catzere cu orice pret ! daca azi avem "liniste" maine vom fi tot in bezna mizeriei materiale si morale care ne-au lasat-o Iliescu si Nastase ! daca asta va doriti ... "it's a free country" ... si va fi si mai si ! Brucan ne-a dat 20 de ani pana la mai bine ...m-am revoltat atunci cind l-am auzit ! a avut dreptate doar cand a spus ca mai dureaza ... pacat ca i-am pierdut pe primii 15 !
Nu sint fatalist ! am 62 de ani sint satul de a fi generatie de sacrificiu ! sacrificiu in folosul cui ? a lui Vantu ? a lui Patriciu ? a lui Felix ? daca tu accepti asta ...
Cine dintre cei prezenţi este inscris in vre-un partid ? Recunoaşte cineva ?
*eu nu sunt şi nu voi fi vreodată
@mihaip , mulţi inainte (la varstă mă refer)
.
rimembar cand am scris ca la noi nu iegzista "separarea puterilor in stat"??Quote:
nu sint deloc fericit ca "smecherii" au pus mina pe parghiile puterii ... si perpetueaza asta prin lege !!! asta deabea este dictatura ! atunci cind putearea juridica isi face propriie legi cand parlamentul ne sfideaza prin functionarea sa in afara constitutiei dupa regulamente care sfideaza bunul simt si munca romanului de rand !
mortii cu motii vii cu vii.Quote:
Brucan ne-a dat 20 de ani pana la mai bine ...m-am revoltat atunci cind l-am auzit ! a avut dreptate doar cand a spus ca mai dureaza ... pacat ca i-am pierdut pe primii 15 !
ca si in bancul cu unguroaica la biserca ortodoxa cand in lok de vii citeste 7 si se intreaba cine sunt cei 7:D
asta zik si eu....ai dreptate sa vedem ce poate joana, ca daca tot nu avem dintre ce aledje asa e lojic:clap:Code:dar basescu a aratat ce poate ... din punctul meu de vedere-NIMIC ...
scrie romaneste...macar de 1 decembrie...scuze
Merci ... asta am vrut de la tine ...
... ai un avantaj fata de mine...eu nu sunt fan Geoana (dar voi vota cu el) ... Brucan saracul a fost finut ... 20 de ani? ...unora lea trebuit 200 ... dar numai PROSTII invata din greseala altora ... suntem noi prosti? ....DA...suntem... atata timp cat suntem pusi sa alegem din doua rele raul cel mai mic ...
Deci PDL si Basescu au voie sa faca compromisuri si sa faca guverne cu comunistii de la PSD.Ceilalti nu au voie.
Am inteles ca neamtul daca ajunge nu poate "sa tina in mana PSD".Nu stiam ca astea sunt atributiile lui ca prim ministru,asa cum nu stiam nici ca atributiile presedintelui este "sa tina in mana" PDL si tot guvernul,magistratii,serviciile secrete,invatamantul,etc.
Nu ati vrut din nou un presedinte care sa nu mai faca parte din garda veche de politicieni si acum va plangeti iar ca numai pe unul il puteti alege ca fiind raul cel mai mic.Este si varianta de a nu vota,mai ales daca nu merita nici unul,poate asa vor intelege si ei mesajul poporului.Mersul la vot buluc din fanatism a fost si va fi cel mai rau.Poate data viitoare alegeti si voi in turul intai ce trebuie si nu aia bagati in fata de partide sau care se da in spectacol mai mult (aici pe langa Base mai e Vadim si oierul).Sunt multe personalitati care nu candideaza deoarece stiu ca noi actionam ca oile si punem stampila pe cei care ni se servesc pe tava.Stiu ca fara sustinerea unui partid politic nu au sanse,iar noi nu am fost in stare sa le tragem o palma partidelor politice decat odata (putin cam nemeritat zic eu) cu taranistii.Ar trebui ingropate inca 2-3 partide si presedintii care gresesc sa mai ia 1-2 procente ca sa iasa din politica definitiv.Dar nu ai cu cine.
Cea mai mare greseala a marinarului a fost incercarea de a distruge PNL. A incercat prin orice mijloace sa ii compromita. Talibanii PNL au contribuit decisiv la alegerea lui in 2005.
Ca sa intelegeti ca de fapt toti se bat pe banii publici va explic cum e cu asfaltarile la Craiova.
Deci primaria "agreaza" doar anumite firme la asfaltari. Avem cele mai mari tarife din tzara la asfaltare, pentru ca e monopol privat.
Constructorii care au lucrari si in alte orase sunt bulversati cand afla cat costa asfaltarea la Craiova.
Pana in 2006 era in carti o firma a PSD-ului dar la care aveau actiuni si cativa PD -isti. Nu dau nume ca sa nu am belele .
In 2007 a aparut o firma noua , cu sediul langa Bals, firma care il are ca actionar principal evident pe sotul "doamnei" Udrea.
Acum tarifele sunt si mai mari la asfaltari, si brusc, "agreata " e firma cea noua a lui Cocos.
Daca faci un bransament la apa, sau la gaze esti obligat sa colaborezi cu ei. Toti furnizorii de servicii sunt obligati sa faca contract cu ei la refacerea asfaltului.
Deci pentru asta se bat unii, pt asta il sustin pe marinar, nu ca au sentimente patriotice.
Despre PSD ce sa mai zic, acolo e o traditie sa "se bucure" de banii publici.
Important e sa schimbam monopolul PDL-ist si implicit pe Base,restul ce o veni vom vedea,eu unul totusi inca mai cred ca se va schimba ceva,au furat destul cu totii,e timpul sa aduca tara la locul ei,granarul europei,nu importatorul europei.... depinde de voi de votul vostru o posibila.....noua schimbare in bine,hai sa incercam totusi sa credem ca se va schimba ceva in tarisoara asta cu Geoana ca presedinte!
Nu stiu situatia din Craioava dar spun ce se intampla la SibiuQuote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La Sibiu se lucreaza de enspe mii de ani la o centura de 14 Km si nu s-a terminat pentru ca nu era in afacere Berceanu si Baselu(adica firmele lor) , prima data licitatia a castigat-o un italian (Todini) care a facut cam 30 la suta din centura asta a orasului in regim de autostrada , dar apoi cand au venit in 2004 la putere Basescu si ai lui impreuna cu Tariceanu...au pus bete in roate numai sa plece italianul ala, nu au mai virat bani de la guvern...numai sa plece italianul , pana la urma a plecat , dar a dat statul roman in judecata pentru nerespectarea contractului si a castigat vreo 6 mil de euro( compensare ) de la statul roman plus tot ce a cheltuit , apoi vreo 2 ani nu s-a mai facut nimic ...ca nu se organiza licitatie si ce s-a facut s-a degradat( ploaia si zapada au mancat bine de tot din terasamentul ala pe care nu era turnat covorul asfaltic ) si cei care s-au ocupat din nou de centura asta de 14 km au luat-o de la capat si uite asa 14 km de autostrada se ia pe bucati de diferite firme si centura nu se mai gata si Sibiul e sufocat de o circulatie tot mai mare .
Berceanu sa traiasca sa mai faca si la altii ca e meserias in deturnarea fondurilor si intinderea unei lucrari de 14 km de drum pe mai mult de 6 ani
daci cam asta se intampla probabil si pe la Bechtel deci si acolo o sa avem o autostrada functionala la SFANTUL ASTEAPTA
Deci, ca sa inteleg si eu, citi din voi sint contra lui Basescu si citi sint pentru Geoana.
Ca eu am impresia ca nu sint multi pro PSD, ci contra marinarului! Si asta schimba lucrurile.
Sa crezi ca Geoana va asfalta mai ieftin la Craiova...e o himera, prietene @zildan.
Tot asa vor continua si cei noi veniti la putere: vor ciordi unde se poate.
Mai vorbim noi!
Campania electorala iti ocupa tot timpul, d-aia nu ai scos image cum ai promis!:dance::dance:
@wambertos... tu privesti situatia din romania cu ochii unui german..unde totul e logic...ramai acolo...
...poate ...daca ...va fi Klaus Johannis(drace..am ajuns sa nu pot scrie numele unui roman :)) prim ministru ..iti va lamuri el ca german la german ... in rest... noi traim in romania si asta ne ocupa tot timpul:)
Eu sunt contra Basescu+PDL si contra PSD.Cu Geoana nu am nimic,dar nici pe el nu il votez (in nici un caz din cauza balivernelor PDL-iste).
Hai sa povestesc si eu.Stiu un primar fost PSD-ist (am avut discutii destul de aprinse cu el despre Iliescu pe vremuri,ma mir ca nu mi-am luat suturi in fund atunci,vad ca acum e comunist Ilici,hmmm) care din 2004 e PDL-ist.Pe langa actiunile cu cizme,bani si autobuze la alegeri i s-a intamplat aceeasi treaba ca celorlalti,brusc fiul lui a deschis o firma de asfaltari si prinde cam tot pe un judet anume din tara asta.Bineinteles ca el nu are doar un fiu,celalalt pune mana pe terenuri agricole la greu (se pare ca totusi agricultura e de viitor,nu pentru mancare ci pentru combustibili alternativi).Fica-sa si nevasta-sa au firme pe care cred ca nici el nu le mai stie.Daca in 2004 avea doar un magazin au urmat cea de asfaltari,6-7 magzine,firma legata de agricultura,una cu materiale de constructii,etc.A mai construit pe vremuri cand era la PSD o mica benzinarie cu aprobarile date de el si utilajele care faceau ceva lucrari publice pentru primarie.A vandut-o pe bani grei.
Altfel a cam inchis tot ce era aproape de vre-un magazin de al lui (metoda PSD-ista pe care a mostenit-o,ca el sunt multi alti PDL-iti care de fapt au migrat din PSD in 2004-2005).Mai sunt de povestit,dar interesant e ca peste tot in tara povestile legate de afaceristii PDL-isti seamana izbitor.
Cu asta am povestit si rezultatul "luptei anticoruptie".
Si inca ceva: cei care ati plecat afara aveti o scuza,nu stiti ce se intampla pe aici,v-ati uitat doar la TV.Cred ca numai laBe 1 si OTV.
@staric
Nu inteleg de ce aveti voi romanii care traiti in RO, probleme cu romanii care traiesc in afara tarii?Quote:
...ramai acolo...
Astia din afara tarii sint mai dobitoci, mai prostanaci sau mai incuiati?
Eu privesc situatia din tara cu ochii unui roman care a vazut ce pot altii si care il doare cind vede ca noi nu sintem in stare de nimic.
In schimb sintem ce-i mai tari la vorbe.
Daca ai avut impresia ca l-am atacat pe @zildan si ai vrut sa ma pedepsesti pt. obraznicia mea,
te asigur ca @zildan nu are nevoie de advocat si imi va spune personal daca s-a simtit jignit.
Merci!
@wambertos
Nu am nimic cu tine si nu te pot banui de interese materiale legate de alegeri.
Si nici staric nu cred ca vrut sa spuna asa ceva.
E cumplit si pentru mine sa ajung sa votez cu un PSD-ist. Dar nu mai suport atmosfera si m-am saturat de patefonul numit BOC si altii asemenea lui, oameni care nu au personalitate dar sunt buni executanti.
Boc e capabil sa isi taie o mana dar nu va recunoaste ca nu e bine ce a facut, el asa a primit indicatii de la Papusarul Sef.
Udrea e la sfori, ea are parghii asupra papusarului. Itzele sunt incurcate.