off topic: ziua fatadica se apropie
Stiu aia de afara mai multe decat stim noi:
"Gigi TV disconnected Nagravision 2 for the first programs GigiFilm 1 and 2 *CS / *DS, the operator of multi-regional satellite pay-TV Gigi TV, made today 12.2.2010 in the morning change in conditional access for the two programs. PPV (pay per view) channels 1 and GigiFilm GigiFilm 2 are no longer distributed in the old system Nagravision 2 (CAID 1801).
Film Programs GigiFilm 1 and GigiFilm 2 are now only encryption system Nagra Media Access and Systems CAID 1802 and 1880 (both Nagravision). In practice this means that the operator has started to phase disconnect the old system Nagravision, causing us considerable financial losses due to the possibility of unauthorized reception of paid content.
Nagravision 2 System for Romania's bid Gigi TV will probably cut off in April this year."
Stabilitate decriptare in sharing !
Pentru a elimina legendele , si ca o confirmare a celor scrise de prietenul nostru @valisat ... am facut urmatorul test :
- am folosit MgCamd 1.35 pe urmatoarele receptoare : IPBOX 910, Optibox Koala si Dreambox DM800 conectate in sharing , alternativ , la doua servere situate in aceeasi locatie , unul de tip CCcam 2.1.3 si celalalt 2.0.11
- pe toate cele trei receptoare dupa 15-20 minute au aparut "freeze"-uri daca am fost conectat la CCcam2.1.3
- pe DM800 conectat la CCcam 2.0.11 dupa 3 ore ... totul era normal ! lin si fara nici o defectune ! pe Koala si IPBOX si Alligator a mers in mod evident mult mai stabil aproape comparabil cu DM800.
Concluzia este ca desi implementarile de client CCcam ( Alligator , Mgacamd ) reusesc sa se conecteze la servere din categoria CCcam 2.1.x ... ele nu sint total compatibile ( si nici nu cred c-au promis vreodata asta ... pot spera ! ) si deci pentru siguranta si confortul vizionarii cautati sa aveti linii pe un server CCcam 2.0.11 !!! Probema dupa cum vedeti este generala ... atit MgCamd ( chiar si varinata de la Dreambox ) cat si incubus ( IPBOX ) au probleme de stabilitate ... deocamdata nu exista alta optiune .. server 2.0.11 !