Pe kaon merge gigi? Eu am incercat ieri si nu deschide. Am softul universal cu emu 1.76
Printable View
Pe kaon merge gigi? Eu am incercat ieri si nu deschide. Am softul universal cu emu 1.76
Nu merge man am incercat mai multe softuri si de la turci si de la francezi....Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce este ciudat e ca pe depo sunt afisate keyle de gigi dar..... pe nici un soft nu sunt mentionate ca ar merge,am incercat 3 softuri si ma-m lasat pagubas!
Ai incercat si cu noul emu 5.8.189 de la stream?
Din pacate nu!Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am incercat cu stream de pe depo cum m-ati sfatuit, am incarcat vreo trei variante dar nu am vazut diferente intre ele in afara de grafica. Oricum sunt destul de multumit cu ele pentru ca subtitrarea s-a mai corectat iar TPS-ul merge. Cu gigi insa nu reusesc. Imi puteti spune daca merge Max 16E la Fixed CW si daca da sub ce forma se scrie o astfel de cheie
Tks
Ptr gigi nu s-a introdus rsa-ul in soft. Iar ptr vax asta e providerul 0331 (numai ptr Axn) , iar cheia se imparte in 2......00...si 01.
Soft nou;
Hi every one
Ces firm ouvrent sur Astra 19.2/ that firm open on Astra 19.2 :
-NASN: 12.663 H 22.000 5/6
-Sat.1 Comedy / Kabel1 Classics: 12.545 H 22.000 5/6
-Cartoon Network: 12.441 V 27.500 3/4
-RTL Living: 12.187 H 27.500 3/4
-RTL Crime: 12.070 H 27.500 3/4
-MTV Music: 11.973 V 27500 3/4
-Kinowelt / TCM / AXN / Animax / Disney Playhouse / Disney Toon / Boomerang / Premiere Star Promo: 11.875 H 27.500 3/4
-Entavio Start: 11.436 V 22.000 5/6
et Tout c'est OK TPS Aussi / and All Its OK TPS also !!!!
added irdeto2 Fixed CW !!!!
TPS AUTO SON FREEZE OK
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
L-am probat. E ok. Nu am avut semnal decat ptr MTV, Sat.1 Comedy / Kabel1 Classics. Confirm ca deschide aceste programe.
man....suta la suta nu merge gigi pe kaon?:( a proba careva?
Eu am incercat mai multe softuri de pe diferite forumuri dar nu merg,in cele din urma am apelat la Thomas3 de pe forumul francezQuote:
Originally Posted by everst [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca si el spune ca nu merge asta e,ne multumim cu celelalte receivere pe care merge!
mersi...poate cu timpu o sa se rezolve problema si la Kaon.,,,:cheers:
Iata si raspunsul lui Thomas3;
Originally Posted by spaniolul
hi, Thomas3,working this firm from d*gi 1W?
thanks!
or another firm? pleaze help me! i need one firm working from d*gitv 1W!
regards! Spaniolul
Hi!
Sorry, it's a bug since emu 139 by this provider in any kaon firm.
But perhaps the error is still found.
Regards,
Thomas3
Se pare ca interesul pentru kaon a disparut,incet incet vom ramane doar cu o arhiva de softuri si vom pune si acest receiver la vechituri,asa ca sa trecem la altceva!
Ce zici de Echosmart ? Cred ca am cam ramas in urma .