"Eu nu mai vorbescu cu Traian Basescu. Nu pot coabita cu el". Cu alte cuvinte imi iau masinutzele si plec. Ma duc la tanti iliescu ca imi dea bobo.
Printable View
"Eu nu mai vorbescu cu Traian Basescu. Nu pot coabita cu el". Cu alte cuvinte imi iau masinutzele si plec. Ma duc la tanti iliescu ca imi dea bobo.
In numărul de azi, Monitorul Oficial publică un pictorial cu Victor Ponta
După ce "Monitorul Oficial" a trecut in subordinea Guvernului, ediţia de azi a popularei publicaţiii ii este dedicată premierului. Revista conţine un pictorial de 12 pagini cu prim-ministrul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sarbu, insoţit de un amplu interviu cu detalii despre viaţa lor extrem de importante pentru cetăţeni, dar şi de un poster reprezentand cuplul Ponta.
“Nu se dau destule legi in fiecare zi ca să ai cu ce să umpli atatea pagini”, explică redactorul-şef al Monitorului Oficial. “In plus, e şi plicticos să dai in fiecare număr decizii ale Curţii Constituţionale şi alte prostii din astea. Nimeni nu cumpără o revistă pentru aşa ceva. Lumea işi doreşte alte chestii in ziua de azi - vrea monden, vrea barfă, de aceea se impunea să ne tabloidizăm şi noi un pic, ca să nu murim, ca restul presei.”
Pentru următorul număr al Monitorului, redactorul-şef a anunţat deja un pictorial cu adevărat incendiar cu Andrei Marga. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ponta ăsta, noua fată mare a politicului, vechea mană dreaptă cu care Năstase trăgea acum cativa ani, ăsta chiar credeți că nu știa nimic despre măgăriile facute de fostul lui șef ? De asta imi place porecla lui Băsescu....Băsexu !!! Pentru că-i fote pe toți ! :lol:
Pe Ponta l-aș băga la ...conspirație cu infractorul !!!
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Uploaded with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
Discursul lui Base: vai ce rau e useleu ca ma da jos. nimic in plus. nimic despre "imi cer scuze fraierilor carora le-am taiat salariile" - poate asa ar mai rupe cateva voturi. Nimic despre propunerea asta
Asta e un discurs pur electoral, votati-ma ca aia vor sa ma dea jos, saracu de mine. Nu se schimba nimic daca ramane presedinte, vreau sa zic, in bine.Quote:
Presedintele a sintetizat bine dorinta majoritatii populatiei, atunci cand le-a transmis celor nemultumiti de conditiile din Romania sa aleaga fuga in tarile care le ofera ce isi doresc. Le-a urat "drum bun" si "vant in pupa" in primul rand medicilor. Apoi a lasat sa se inteleaga ca si profesorii ii pot urma linistiti, daca nu isi gasesc un al doilea "job" in tara.
Am auzit ieri in piatza, o discutzie in care se spunea ca Ponta si Antonescu dubleaza pensiile, ajutoarele de somaj si salariile bugetarilor. (Si distrusul de BOC a ajuns la putere tot cu o dublare de salarii promisa).
Cica ar fi descoperit un filon de aur sub Palatul Cotroceni.
Voiculescu a stabilit ca se va imparti poporului :) !
Chiar sintem atat de uituci ?
A-ti uitat asta ????
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...sau de asta ???
si dupa cateva zile se imbratisau si se pupau si proslaveau noua alianta formata ?
Asa vreti sa fie presedintele tarii ?
Azi te injura maine te pupa ? Fara o minima verticalitate ? Nu reuseste sa-si pastreze pozitia pe care a adoptat-o ?
I-si schimba directia dupa cum bate vantul ? (Cred trebuia sa scriu cu litera mari ultimul cuvant ! :D )
Sau un prim ministru care sune asa ceva ???
...recunoaste pe fata ca aveau masinarie de furat voturi ?
DUMNEZEU sa ne ajute pe toti !
nimic nou sub soare
Aici a vrut sa se dea mare. Masinaria respectiva s-a dovedit c-o aveau ailalti, ea numindu-se Roberta Anastase.Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:D
gashka lui hrebe nu a furat nimic si nu a minarit nimic.
mai americane, tu chiar crezi ca toti sint prosti? pe bune!
Arata-mi unde am zis eu ca gasca lui Hrebe n-a furat si n-a minarit. Arata-mi de asemenea de unde rezulta ca eu v-as crede prosti. Nu de alta, dar faci ce faci si revii la mine si la Hrebe, de zici ca io as avea vreun trecut comun cu albinosul. Afirmatia mea este numai ca eu, personal, n-am vazut porcarii mai mari decit ale marinarului. Nu contest ca altii or fi vazut jafuri si minciuni mai mari venind din partea camarilei PSD. O fi. Altii au suferit mai mult de pe urma guvernarii PSD. E adevarat. Sa-i injure, sa-i sanctioneze la vot, sa le-o traga cum stiu ei mai bine. Sint pentru. Dar cind vine vorba de Basescu, adopt formula lui Caragiale, "a se slabi".
Rezum: sub presedintia astuia s-au egalat chiar toate porcariile alorlalti. Au dat aia pamintul aiurea? L-au rascumparat pe moca si reconcesionat basistii cu milioane de Euro. Au privatizat aia rau industria? A avut grija camarila lui Base sa acopere toate sectoarele ei cu baieti de bine, gata sa-si onoreze contractele cu statul pe un parcurs de treizeci-cincizeci-o suta de ani. N-au fost bani pentru salarii? Las' ca s-au mai gasit pentru niste sali de sport si branduri de tara. Au plagiat PSD-istii? Pai nu le-au tras-o basistii echipind Parlamentul European cu o demoazela care nu stie citi nici romaneste? La fiecare Nastase s-a raspuns cu un Videan, la fiecare Hrebe s-a raspuns cu un Toader. Ei, daca toate minariile PSD-iste n-ar fi avut contra-raspuns, as fi zis ca asta merita sa ramina presedinte. Numai ca, s-avem pardon...
deci , ori crezi pe restul prosti ori te crezi prea destept....ori pe amindoua.
pai de petrom,ai auzit?de romtelecom ai auzit?si lista asta poate continua.
pai tu chiar nu stii ce e psd/pdsr si ce au facut?
Conversatia care va urma va fi de genul: ce-i trebuie romanului mai mult, Petrom sau flota? Sau: de ce avem nevoie mai degraba, de armament sau de telefonie? Cine are mai multe case? Da' cine a numit mai multe neamuri pe functii? Da' edificii inutile, cine e campion la constructii? Si la sfirsitul zilei calculam punctele obtinute.
:clap:
:haha1: :p
Protestatari de profesie. Oare turnatorul nu are si alti oameni de manevra? Plutonierul dogaru de ce nu a fost prezent?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]