asa ceva nu este admisibil...sa pui pumnul in gura pentru ca se spun niste adevaruri...
nu face decat sa arate adevarata fata a susnumitului... si nepomenitului...
Printable View
asa ceva nu este admisibil...sa pui pumnul in gura pentru ca se spun niste adevaruri...
nu face decat sa arate adevarata fata a susnumitului... si nepomenitului...
Nasol daca incepe sa se intimpla lucruri de gen asta si la RSP.....Sper sa nu ajungem ca la vecinii.....
:comp:
**sper ca a fost un moment mai tensionat si nimic mai mult! **
...MULTUMESC BAIETI PT. INTELEGERE ! :clap::clap::clap:
Ok, incerc si eu sa-mi dau seama ce-i aici. Topicul a luat-o aiurea tare.
N-am nimic impotriva sa va spuneti parerile cat timp acestea se fac pe un ton civilizat.
Nu mai TIPATI pe forum!
Asadar din ce-am inteles eu:
-receptorul e ok daca se foloseste cu softul original
-cu patch se pierde sonorul si nu merge stabil in share
Reveniti cu discutii la subiect si nu faceti flame pe forum!
ps: ce nu inteleg si recunosc ca ma depaseste, voi cumparati receptoare HD ca sa vedeti gigi gratis? Un receptor la 1 mil face acest lucru sau o clona de dm 500. Sfatul meu este sa nu dati atatia bani pe un rec hd ca sa vedeti gigi gratis. Eu am abo full si platesc 636 pe an, e mai ieftin decat recul pe bune.
Pai cu "interzisul pe forum" cam are dreptate.Sari calul rau si ataci pe cineva cui ai cam trebui sa spui saru'mana.Atacurile la persoana se pedepsesc cu ban,deocamdata ai avertisment.Quote:
Originally Posted by satsky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1.Nu a scris nimeni aici ca trebuie sa cumperi acel receptor.
2.Nu ti-a cerut nimeni sa il cumperi de la firma X,din ce stiu sunt mai multe care il comercializeaza.Personal nici nu stiu care sunt si nici nu ma intereseaza.
3.Nu e obligat nimeni de pe acest forum sa va puna voua la dispozitie softuri pentru aceste receptoare.Nici nu au cum.
4.Daca Otheitis nu inceteteaza cu mizeriile si reclama legata de forumul lui isi ia ban scurt de la mine.Daca detii acest receptor posteaza ce stii despre el,daca nu inceteaza spamul.Nu vad de ce pana acum nu ai fost in stare sa le spui userilor ca nu esti in masura se le oferi un soft pentru acest receptor asa cum cred unii dintre ei si te cred marele dezvoltator de soft,fara ssa stie despre ce e vorba.Puteai sa spui macar ca de fapt confunda treburile ...
5.Nici un receptor HD de pe piata nu merge cu cccam inafara de Dream (din zvonuri V+ si azbox cu ceva modificat,si nici la astea nimeni nu garanteaza cat mai merg),nu vad de ce asteptati minuni de la un receptor mai ieftin cu mult fata de acesta.
6.Puneti softul oficial inapoi pe receptor,daca nu merge ce e specificat in detaliile tehnice il returnati,nu e problema noastra aici pe forum ce nu va merge voua in plus pe receptor.
7.Sunt useri care au posibilitatea sa testeze unele receptoare si sa scrie parerea lor despre ele.Normal ca parerea lor poate fi subiectiva asa cum e in cazul tuturor userilor.Nu va obliga nimeni sa cumparati acele receptoare.Avem nevoie de informatii despre acele receptoare si sunt binevenite.Nu am vazut nicaieri reclama,link-uri sau indemnuri spre a cumpara acele receptoare.
Pentru link-uri catre alte forumuri cu mesaje de genul:
voi da ban IMEDIAT.Cred ca in acest topic se vede clar ca nu ati fost cenzurati deloc.Nu inghit spamul,reclama la alte forumuri si atacurile mizerabile.Deja e prea de tot!Quote:
vino sa discutam fara sa fim cenzurati!
S-a mai spus,pentru kathrein,qbox si ipbox s-a asteptat 1-2 ani si nici acum nu se ridica la nivelul DM mai ales legat de functionarea cccam,aici vad ca dupa 2 luni faceti scandal ca vreti dintr-un receptor de doi lei sa mearga ca un DM800.Nu va merge niciodata si nu mai cumparati produse ieftine de la care asteptati sa fie "Ferrari".Punct.
In primul rind singuri oameni care face mizerii la aceas forum sunt ei care citeste ce trimite prin pm un user la celelalt...Pt ca ce am trimis eu a fost strict personal si nu public la un forum.Asa toate lumea intelege ca moderatori sau cine are acess sta si citeste ce scrim noi prin cutie postala?Poti sa ne lamuresti la chestia asta cum stii ce trimit eu prin pm din moment care nu am trimit nimic spre tine????In plus este o metoda care au folosit si multi moderatori din forum asta ca sa trage lumea de la RDI la RSP....Sau ai memoria scurta?Acuma nu stiu de ce esti fuscat cu asta?Si la forum meu se intimpla si peste tot in lumea asta....
In al doila rind sunt curios daca cineva de ei care face publicitate mascata la forum asta pt diverse firme este in stare sa ne arata o chitanta pt produse care a cumparat?????Pun pariu ca chitantele sau facturile au fost pierduta la drum.Eu personal la orice produs am facut o prezentare au fost produce cumparate de mine si la cel mai multe ori am publicat si pe factura ca sa nu exista discutii...
Asta cu evolutia de software din cauza ca intelegi numai ce vrei sau numai ce te povestete amici tai, o sa te explic inca o data....Sunt beta tester la PKT... si pt Koala exista E2 si am acess, pt Alligator nici o data nu am spus ca exista E2 sau pot sa implementez E2 pt acest receptor....
Si inca ceva nu te bagi la ceva care nu ai treaba...ai aparut ca floritel la aceas discutia dupa comanda papusarilor tale care nu este in starea sa vorbeste clar si sa explica la lumea ca noi scoatem un salariu din publicitate mascata care facem pt diverse firme...
***asta cu publicitate mascata nu deranzeze numai pe mine sau pe restul de users dar si niste persoane care sunt moderatori la forum asta si spune ca lumea face bine si are dreptate cind tipa la ei cu publicitate mascate***
Asta ca sa ai idea ce se intimpla acolo unde esti moderator si habar nu ai....
Si sper sa ai t@#$le sa nu stergi pe post ca sa vad ce raspunsuri poti sa ma dai...sau ce macar o sa dicteze papusari sa scrii....
man niciodata nu ti am zis nimic ptr prostiile care le ai facut de multe ori,mici sau mari,insa de data asta lasa ma sa ti soptesc ca esti dus man cu pluta si eu sant uneori dar tu esti dus rau
In primul rind singuri oameni care face mizerii la aceas forum sunt ei care citeste ce trimite prin pm un user la celelalt
datorita faptului ca esti admin la un forum eu te rog frumos sa mi explici cu dovezi cum se poate face lucru asta,referitor la afirmatia ta de mai sus,altfel ma vad nevoit sa ti dau BAN
pace tie calatorule
-EU nu am stat pe nici un forum sa le scriu PM-uri unora si daca ai fost moderator stii foarte bine ca ce ai scris tu e o minciuna.Daca tu personal ai facut asa ceva eu unul nu stiu si nu a existat asa ceva.Daca e cineva de aici sau de oriunde care a primit PM-uri de la mine pe alte forumuri sa vina aici sa spuna,sa vedem.
-Tot ca fost moderator stii foarte bine ca eu nu pot citi PM-uri,cred ca nici macar adminii nu pot.Ce stiu mi-a soptit o "pasarica",userii sunt deranjati de mizeriile astea de pe PM.
-Nu ma intereseaza ce betatestezi tu si la ce.Testarea unor softuri nu te face buricul pamantului,sunt unii care muncesc la asa ceva si nu se bat cu pumnul in piept.Nu ai receptorul asta vezit-ti de treaba si posteaza poze cu morminte sau floricele gen gradinita in alta parte.Daca posta cineva asa ceva acum 1-2 ani legat de ipbox primea de la tine ban scurt.Daca imi aduc aminte au si primit cei care s-au contrazis cu tine.
-Nu e nimeni obligat sa posteze chitante la nimic.Fiecare face ce vrea cu receptorul lui si nu trebuie sa dea explicatii.
-Nu iti place ceva pe aici nu mai intra.Te asigur ca nu o sa vin la tine pe forum sa-ti trimit PM-uri de "adeziune".
eu cred ca azi o sa mutam de aici toate posturile offtopic ca prea s-a deviat in probleme personale si alte aiureli fara temei
Asta nu este nici o minciuna ca existau moderatori care au tras cu pm de la RDI users la RSP(cel putin asa am gasit eu asta forum cind am venit pt prima data).Daca nu ai facut asta tu nu inseamna ca alti moderatori si admini nu a facut asta.Dar eu stiu un moderator care m-a spus ca practica asta lucru...Daca spun numele lui o sa prabuseste tot forum....
Acuma cu povestea ca nici unu moderator sau admin nu citeste pe pm si ca nu exista metoda este iar o minciuna din partea ta,la toate forum ei care il administreze poate sa vede si pe parole care au fiecare users si cu ce ip se conecteze si general foarte multe lucruri.In plus se practica la sectiunea de admin cel putin la forum asta am vazut,pm care trimite cineva spre un moderator sa il face public si sa vede toti moderatori si admin ce a scris....Este si asta minciuna?Pt ca eu m-am saturat cu citi pm lui spaniol am citit...Ai dreptate fiecare face ce vrea cu receptor lui...Nu cu receptoare care ia in imprumut de la diverse firme ca sa il promoveze la forum asta si sa il baga la git fiecarui users care nu prea stie,pina sa da seama ce teapa mare a luat....si problema nu opreste acolo dupa 1-2 luni cind apare nou receptor respectic moderator sau admin revine cu nou receptor care si el face minune si functioneaza mai bine fata de celelalt ca sa face din nou publicitate mascata!!Sau si asta nu ai observat?Si amariti celelalti ramune fara support pt ca respectiv moderator sau admin este ocupat cu promovarea nou receptor....Sau nu este adevarat si asta?Eu am avut 1 receptor an de zile si pina acuma ajut pe toate lumea pt asta receptor,nu am fugit dupa 1-2 luni si sa las pe oameni fara support.Pt ban-uri care am dat stii foarte bine ca am dat asta ban-uri pt ca am fost zignit eu personal pt profesia mea si pt nationalitate mea (tu cum o sa actionezi daca eu spun la forum asta ca toti Romani sunt tzigani?Nu o sa ma dai ban?)...Si in gerenal nici o data nu am practicat pe metoda sa sterg pe posturi alte users ceva care vad ca se practica mult la ultimul timp.In plus eu nu am spus nici o data ca sunt un programator sau un hacker sau alte prostii care visezi tu sau il spui ca papagal din ce auzi de la papusari...Dar stie foarte bine lumea ce am facut pt ipbox (traducere firmware oficial,multe how to,traducere de Mbox center care inca folosesti si tu,traducere de pceditor etc nu are rost sa continu, cine vrea poate sa vede citi post-uri si inforamtii utile am dat la sectiunea de ipbox care acuma este moarta cu zile.Si inca ceva lasa pe papusari sa vorbeste nu te bagi tu ca am fost si eu moderator si stiu cum stau lucruri.Cere de la tine sa faci scandal cu mine ca sa nu apare ei....Vezi ai facut greseala sa te certi cu mine care am fost si eu moderator si stiu cum merge lucruri....
@otheitis -mai adaug ceva
nu numai ca au luat ''imprumut'' sau li s-a dat ,dar patronii firmelor s-au laudat cu unii si altii ca or sa faca si sa dreaga,ca vor face softuri ....pt a da speranta oamenilor -aici mi se pare marea greseala,ca acei care se stiu puteau sa spuna pe forum ca de fapt nu au timp sau sint prea mici pt a face ei imagini ,pluginuri ,paneluri... - cum s-a si dovedit.din aceasta cauza oamenii sint nemultumiti si cauta acum sa-si vinda aparatele.
Eram sigur ca o sa pleci de pe forumul asta cu scandal.De fapt am si scris asta acum cateva luni.Altfel vad ca de PM-uri spui acum ca e vorba de cele primite de nu stiu cine,mai inainte spuneai altceva.
De 1 an se roaga adminii de tine sa nu mai pui link-uri catre alt forum,stii foarte bine regulamentul.Tu ca moderator il incalcai stiind asta foarte bine.Acum te-ai bagat intr-un topic despre un receptor pe care nu il detii,acuzi pe cineva ca face reclama (daca eu scriu despre DM600 e tot reclama?Ca tu scrii numai despre Ipbox e tot reclama?Sa nu mai scrie nimeni nimic despre nici un receptor ca ti se pare tie reclama?),bagi soparle direct aici in acest topic:
in timp ce pe PM le scrii sa mearga "unde nu e cenzura" cu toate ca aici s-au scris 22 de pagini fara sa ii opreasca nimeni.Quote:
Nasol daca incepe sa se intimpla lucruri de gen asta si la RSP.....Sper sa nu ajungem ca la vecinii.....
Nu te mai lauda de unul singur,lasa-i pe altii sa o faca si daca unii asteapta softuri de la tine pe care nu ai cum sa le faci spune-le adevarul.
Nu ma intereseaza "ce stii tu",pentru ca nu ai ce sa stii.Nu se "darama" nimic dar vad ca ai mania "bombelor".Cel pe care il ataci aici lucreaza la o revista concurenta cu a ta,cel cu interese esti numai tu.Promoveaza-le la tine si nu mai spama nici cu clone.
PS:Nu conteaza cine de unde are receptoare si cum le testeaza.Daca posteaza lucruri neadevarate isi pierde credibilitatea ca user,la fel ca toti ceilalti.Eu nu stau sa vad fiecare user unde lucreaza,de unde are receptorul,daca are factura sau nu sau alte aberatii.Cat timp nu incalca regulamentul si isi vede de treaba nu am de ca sa ma leg de cineva aiurea.Cei care au acces in magazinele de profil pot veni cu informatii,nu ma intereseaza de la ce magazin e sau daca vinde clone pe okazii,nu e treaba mea ce face ala acasa sau la serviciu.Daca aduce informatii tehnice e bine venit,atat timp cat nu incalca regulamentul.In rest cei care se "ataca" atat ca sunt altii care le fac concurenta pe o anumita piata sa latre la alta luna.
PPS: Asta e continuarea de la razboiul instalatorilor de DTH?Tu esti cu ala,tu esti cu alalalt?Noi moderatorii ar trebui sa tinem cu careva sau sa aplicam regulamentul?
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] am impresia ca te afunzi prea mult intr-o mocirla care nu exista aici pe forum
acuzi aiurea
nu stiu unde vrei sa ajungi
incearca sa postezi on topic nu offtopic pe unde crezi tu de cuvinta si nimeni nu o sa aibe nimic cu tine
se pare ca ceri cu mult efort sa fii avertizat ca sa spui apoi in alte parti ca pe RSP este la fel cu RDI si ca nu este libertate ...si alte cele care sunt in alta parte
te rog eu sa fii intelegator ca nu are nimeni nimic cu tine atat timp cat respecti niste reguli care dincolo cum spui tu nu exista sau nu sunt respectate ca parca de cateva luni au pus si ei un numar de reguli dar care nu le aplica nimeni aproape
Ca sa nu te scarpini ca maimutoi pe mine m-a invitat la forum asta Einstein daca nu gresesc cu pm la contul care am avut la RDI......Pacat ca m-au banat pe cont la RDI sa fac o poza ca sa il admiri pe pm care m-a dat.Te am spus inca o data daca nu stii sta la banca ta.Ca daca cineva face reclama mascata la forum asta il stie pina si pereti.Este treaba lui ce face dar sa nu lasa pe oameni dupa ce au cumparat pe receptor sa plinge cu zile si fara suport si cu o gramada de minciuni de gen ca optibox a dat comanda la PKT sa scoate versiuna finala de E2 pt flash ca am intrebat si nu exista nici o discutie de gen asta intre optibox si PKT si daca vrei sa stii PKT lucreaza exact cum lucreaza si zildan cu E2, din pasiune si cumparand ei receptoare din buzunarul lor.Daca vrei pot sa te dau detalii mai multe....
Pe scandal nu am inceput eu dar ei care au vazut ca afacere lor incepe sa nu merge bine...Si am o intrebare si daca postez eu un link aici si daca nu postez daca vrea cineva sa gaseste un forum nu poate???De ce va doare asa de mult daca exista o gama mai mare de forum?Pe mine chiar nu ma pasa,din moment care nu castig absolut nimic din asta pasiune (am si banner din alte forum la mine)
"Nu te mai lauda de unul singur,lasa-i pe altii sa o faca si daca unii asteapta softuri de la tine pe care nu ai cum sa le faci spune-le adevarul."
Tu chiar consumi medicament expirate?Te am spus 10 ori ca eu nu am promis la nici unu ca o sa implementez E2 la alligator.Din contra am spus de 10 ori ca pt alligator nu exista E2, numai pt koala exista.Daca doresti pot sa te dau o versiuna de E2 beta pt koala.Asa te rog nu spui lucruri care nu sunt adevarate ca sa faci senzatia la forum asta.Singur care poate sa face un E2 aici este zildan.In plus stii foarte bine ca eu nu vind si nu instalez absolut nimic aici ca sa vreau sa fac publicitate.Alti lucreaza la diverse reviste si au interese,eu 2 articole am scris si singur castig a fost dupa tam-tam sa ma trimite o revista gratis ca sa vad pe articolul meu.Alti m-au avertizat ca revista HDTV Romania care am incercat sa il scot in format pdf gratis si fara sa cer banii de la nici unu user ca daca il public in format scris o sa am probleme ca o sa il fac concurenta si link-uri o sa fie sterse din forum asta...Singura griza lor la anumite moderatori pe aici a fost nu sa ajuta sa facem o revista din pasiune dar sa nu fie publicat tiparit si au probleme cu afaceri lor...
**Nu are sens sa continuam asta discutia din simplu motiv ca eu stiu multe lucruri iar tu ai pierdut niste episoadele.Daca vrei poti sa ma dai ban ca tot nu ma intereseaza eu cel putin am pe spatiu meu care lucruri functioneaza cum trebuie.
gata man,esti nesimtit,du te la forumu tau si vorbeste acolo de unu singur ca aici te vede prea multa multe