adevarul este ca mai au multe de inbunatatit dar asta e
Printable View
adevarul este ca mai au multe de inbunatatit dar asta e
Eu le dau un plus mare pentru postul Bebe TV. Ficamea (care a inplinit de un an si jumate) e inebunita dupa el :)
eu le dau un minus mare ca s au gandit de abia acum sa l introduca:)
Exista multe alternative (tot un tatic aici). BebeTV il mai emit si altii, de ex. Canal Digitaal NL, care mai are si JimJam, alt post bun. Mai bun decat BebeTV, si pentru aceeasi categorie de varsta, este Baby TV, pe care l-am vazut la Sky IT si parca si Sky UK. Apoi mai ai FTA-urile de la englezi pe 28E cu multe programe pt. copii.
Subiectul de TV pt. copii se poate dezvolta eventual intr-un thread separat.
Problemele cunoscute raman:
-Lipsa EPG pe multe din programe sau EPG gresit pe cele pe care merge.
-Intreruperile de pe Disney.
-Pe DigiInfo e bezna,femeia de serviciu e absenta saraca sa il rezolve si pe ala.De fapt niciodata nu a fost util ca era cam nepriceputa la chestiile astea.Nu cred nici ca ar pregati ceva,a mai fost cazut de multe ori.
Primul hd pe jiji? Digi sport hungary.Pe cind si Romany?
:tv:
niciodata:)sau cel putin in urmatorii 5 ani nu:)
cred mai mult ca sigur ca cel tarziu in dec 2011 vom avea cateva programe rom in hd! sa fie si mai multe!
Nici eu nu cred mai mult ca sigur,poate,parca,daca.:)
to be or not to be HD TV RO !!!
Femeia de serviciu a dat cu telul si iar a tras ceva din priza,Discovery Ro e in cap,nu se deschide nici din N2 nici din N3.
Au o problema, am remarcat si aseara ca uneori merge alteori nu pe acelasi program, folosesc N3.
Aaa,deci aseara facea saraca curat.Mai da ce o muncesc astia.:)
E normal sa fie asa!E singura dupa manager care stie cel mai bine ce e de facut pe acolo!:lol:
eu as zice ca e singura:clap:
scuze de off