-
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tot ce-a spus malefycu e adevarat.Exista suport foarte bun de la toate imaginle, iar mesaj de genu: tuner faild nu am vazut niciodata, de fapt nu am vazut nici ecran verde sau albastru, sau ce-o fi. O singura data am avut probleme, dar asta pentru ca am facut eu experimente cu un skin care nu era facut pentru VU.
In secunda asta ma chinui cu un receiver HD de la Dolce, si ma scoate din minti, atit de des se blocheaza la zapping si pe canalele HD. Nu reusesc sa fac sa combin cartela cu VU-ul....
-
sal
Din ce am citit si mi-ati spus si voi pare super ok VU-ul , si suportul e super tare , imi place imaginea de la dream ellite , dar mai intai sa-l iau !Ms!
-
sal
Poate cineva sa faca o comparatie de acuratete la dream 800 si la vu + referitor la calitatea video HDMI ?
( am vazut ce poate dreamul 800 si sunt curios daca il bate si la capitolul asta vu-ul )
Merci mult , astept cu interes !:cool2:
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Nu se poate compara din niciun punct de vedere, DM 800 cu Vu+! Vu+ este peste DM 800 la toate capitolele tehnice si iti reamintesc ca nu este o clona a niciunui receptor, pe el functioneaza softul creat pentru dreambox 8000.
Vu+ se compara doar cu DM 8000!
-
Buna seara:)! Azi mi-a sosit si mie receiver-ul VU+ Duo de la satmultimedia. Nu ma indoiesc ca isi va merita banii. V-am urmarit de vreo cateva saptamani discutiile de pe acest forum in legatura cu acest receiver, si m-am decis sa-l achizitionez.
As avea o intebare... care imagine considerati ca este cea mai potrivita/buna pt. Vu? Sunt un incepator total in ale receptiei satelit:oops:, si mi-ar prinde bine cateva sfaturi utile. Mi-am achizitionat totodata si o antena offset 110 cm, motor HH si un LNB Inverto Black Ultra Twin. Va multutam fain anticipat.
-
Decizia o poti lua testand mai multe imagini si te opresti la cea care iti convine.
Eu am acum Dream Elite 1.3.3F si merge perfect!
-
Pentru inceput pune dream elite, dupa ce te mai obisnuiesti cu aparatul poti testa si sa te opresti la ce-ti place.
-
Fiindca intentionez sa-mi iau cat de curand si eu fie un Vu+duo fie un dm8000(clona),pretul fiind identic,am o mica nelamurire in ceea ce priveste cele 2 tunere. Eu vorbesc din pozitia unui posesor de dm800, si intrebarea ar fi daca este posibila alimentarea fiecarui tuner la o antena separata motorizata? Cum as putea sa selectez din lista de programe ce anume program vad cu tuner A si care cu tuner B? Sau programarea unei inregistrari pe un anume satelit,se poate face diferentiat pe tunere?
-
Vu+ Control Centre V0.1
Buna...in 4 zile voi achizitiona Vu+ Duo...am o intrebare...i-mi recomanati sa instalez Vu+ Control Centre V0.1 ? [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vu+ Duo DVB Module Updater ?
-
In primul rand ar trebui sa instalezi o imagine.
-
configurare
Unde gasesc un ghid pt configurare ? Nu stiu sa-l setez. Merci
-
Configurarea cui? A receptorului? Ai citit manualul?
-
configurare
Receptorul vine vineri...maine... deci nu am citit manualul...ma refer la cea mai buna configurare...programe,imagini...Cu ce incep...Merci
.
-
Citeste aici cate ceva despre schimbarea imagini
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Pentru incarcare setari eu folosesc Dreamset si setarile Vhanibal Settings pe care cu acelasi program le poti cosmetiza dupa cum vrei tu.
Iar restul emu si altele le descarci de pe serverul imagini deja instalate .
Ca si imagine ti-as recomanda VTI V2.0- OE 1.6 USB sau AAF Hot Summer USB Version 2b .
Si ti-as mai recomanda sa citesti tot ce s-a scris pe acest forum despre acest receptor si nu vei avea probleme sa-l stapanesti .