Asta e intrebarea la care ar trebui sa dam raspuns la vot!Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Asta e intrebarea la care ar trebui sa dam raspuns la vot!Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai e simplu , individul trbuie dus la ,,9" linga Napoleon ( basescu )
miine/poimiine poate vrea sa candideze cu Obama :D
PS si pe Hitler l-au ales nemtii ca sa lupte contra mafiei francmasone
PPS ce cintau bucurestenii in '90 : moarte intelectualilor ..... acum base a stabilit tinta => MOGULII si ILIESCU
... si care e diferenta dintre piciorul dat in burta unui om tinut de alti trei mineri ... si de palma data de basescu? ( e una ... in cazul 2 e un copil) ... dar si in cazul unul cat si in cazul doi NEA PLACUT si am votat in continuare ...noi vrem presedinti care se bat( ne bat) ...
Precizez inca o data: EU VOI VOTA IMPOTRIVA LUI BASESCU ... da cu nasul astupat!!!!
P.S.
Mai tin minte si bucuresteni care aplaudat acele faze de groaza...si gaseau motive...rasturnare de stat...agenturile straine...nu ne vindem tara ... pacat ca nu invatam nimica din istorie
Pai daca ai fi Badescu+Izvoranu tot ti-ar mai trebui de 10 x inca pe atit ca poti sa urci un barca cu primii 3Quote:
Originally Posted by Venom [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu ultimii 5 poate doar daca esti Nicolicea sau Stanisoara :lol:
Cam asa este.Quote:
Originally Posted by pacala68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Amanunte foarte interesante aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De asemenea merita vazut si asta: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tot ce s-a scris sunt falsuri, vedeti comunicat SRIQuote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Voi tot puneti aceleasi si aceleasi link-uri catre aceleasi materiale,nu ati citit nimic inainte sa postati?Inca odata zic ca se numeste spam.
Oameni buni, lasatii naiba in pace, chiar nu aveti altceva de facut ?
Se va termina si campania asta, si dupa aceea ? ....vom reveni la viata de dinainte. :tv:
Pentru cei mai multi dintre noi lucrurile vor ramane la fel.
Si atunci ce castigan noi din acest razboi ? ...nervi si timp pierdut.
Indiferent care iese castigator, credeti ca se va schimba ceva ?
Haideti sa revenim la viata noastra de zi cu zi, ca oricum, politica, pentru noi e doar informativa.
In loc sa colaboram intre noi, pentru a ne imbunatati viata, stam sa vedem gogosi la televizor, in ziare, si pe internet.
Cam atat am avut de spus, sper ca nu am deranjat pe nimeni.
Stiti ce imi aduce satisfactie in acest topic?
Poll-ul de sus! Pe zi ce trece tot mai multi cititori il voteaza pe Basescu!
E clara optiunea majoritatii de pe RSP! Restul e doar discutie si caterinca! Noi vom ramane tot aceeasi, cu mica speranta ca vom trai intr-o lume mai dreapta dupa 6 decembrie.
Cineva spunea ca speranta moare ultima, dar si aceea moare! ( mare dreptate avea! :) )
Staric invoca viitorul copiilor nostrii! Are dreptate! Pentru viitorul lor trebuie sa mergem la vot si sa ne exprimam optiunea indiferent care ar fi.
:drinks:
Bogdan Istratoiu, copilul din scena cu Basescu: Nu e nimic adevarat din ce se sustine la TV. Va rog sa incheiati cu acest subiect
"Vreau sa ia sfarsit acest scandal si punct. E o prostie. Nu e nimic adevarat din ce se sustine la tv. Ma refer la imaginile de la televizor. Nu ma intereseaza ce sustine dansa (referindu-se la matusa sa, n.red). Mama mea este bolnava, eu astazi am avut atac de panica, sunt traumatizat, ce mai doriti? Vreau sa retrag tot ce am declarat" a spus intr-o interventie la Realitatea TV Bogdan Marius Istratoiu, copilul pe care presedintele Traian Basescu este acuzat ca l-ar fi lovit.
sursa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da,dar de ce a crescut spamul si numarul userilor cu putine posturi?Pana la turul I a fost liniste si cu totul alt clasament stabilit de-a lungul a 2-3 saptamani,acum in 2-3 zile s-a cam facut o varza.
din nefericire pt cei care au publicat asa-zisele documente compromitatoare (fise INF) produse de SRI... ups! ele nicidecum nu arata asa... ala e un tip de formular fff vechi ce se folosea inainte de 2000... de unde stiu?... mi-a comunicat un amic din "zona"...Quote:
N-am stiut unde sa pun asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .E un interviu mai vechi cu nevasta lui Basescu,nu vreau sa comentez nimic si nici nu astept comentarii,de multe ori m-am uitat la femeia asta tacuta si m-am intrebat ce e in sufletul ei.Chestiile de acolo sunt acum vechi,sper ca pe viitor sa mai revina cu un interviu,daca nu acum macar peste 5 ani.
Nu vreau sa cititi ca ceva rau de spre Basel,e ceva ce cred ca poate fi in orice familie,personal nu am vazut nimic grav si acuzator,e doar un interviu.
Dear God,
So far this year you have taken away my favorite dancer – Michael Jackson, my favorite actor – Patrick Swayze, my favorite singer – Stephen Gatelyand and my favorite actress – Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Mircea Geoană.
Un ''exemplu '' de politician ..... partener al unuia din candidatii la functia suprema ....
Un ''partener '' de ''incredere ''......
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]