am aflat ca nu merge si de la ZAPP!Forum nostru....
Printable View
am aflat ca nu merge si de la ZAPP!Forum nostru....
posibil sa fie un peer RDS cazut, si sa nu fie o blocare intentionata.
cineva mi-a zis ca de cele mai multe ori pachetele se opresc in arad, n-au iesire...
sansele ca rds sa fi blocat site-ul sunt minime.
e bine ca s-a facut sesizare.
Si l-ai schimbat.Testati din nou cei cu RCS.Quote:
Originally Posted by Admin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acuma a revenit forum!!!!A castigat Democratia si libertate!!!!!
Jos comunism si intunericul!
:band:
Baieti, chestia asta se agraveaza,nici din Moldova nu va pot accesa ,acuma am intrat cu proxy.
Cand accesez direct imi apare asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
incearca acum, asa a facut cat a scimbat admin ip-ul, acum merge
Daca voi din Romania puteti accesa liber,acuma noi cei din exterior sunt blocati.
Dan nu merge nicio branza, acuma am incercat si e blocat
Acuma merge :)
Pai tocmai atunci lucra Admin,ia incearca acum iar fara proxy.
e ok acum...Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu sper ca acum e ok
eu am RDS si doar acum am reusit sa accesez.
Nu merge de azi dimineata
au blocat RCS ip de la forum facetile reclamatie
Asta demonstreaza si ca nu sunt banate ip-urile de rds,ci era invers.Cei de pe la tehnicul lor ori sunt putin paraleli cu informatia ori se intersecteaza cu nestiinta.:)
pai de la serveru nostru nu este nici o problema din pacate
sigur cel ce a blocat siteul a facut asta fara acordul companiei daca nimeni nu stia nimica . daca era ceva oficial , rds ar fi spus ceva dar nici ei nu stiau nimica .
Confirm si eu , deocamdata nu mai este nevoie de proxy.
.
Pe VODAFONE merge brici ...
Pe minireteaua nationala INJOY merge la fel de bine ...
Bafta in continuare SATELITI. Aveti sustinerea mea totala.
ovex
@stargate ai dreptate,crezi ca tot rds e prietenu lui fanta,a facut o chestie ilegala si numa de la centru provincia ca de obicei habar n-avea
SA-I FIE RUSINE,PTR CA NU ARE NICI O DOVADA CA NOI FLOODAM,ABERATII,RUSINE INCA ODATA