Re: DM800 Vs IPBOX Vs Kathrein
Quote:
In curand receiverele clasice vor fi bune doar pentru FTA-uri cei ce le folositi acum va bucurati de inca 1-2 pachete ce merg cu key si 8-12 programe,in curand vor disparea si astea,atunci sa va vad cum veti renunta la ele si veti trece pe receivere cu linux,dar inainte de toate ar fi bine sa aveti si un ab. platit la zi la unul din operatori!
PS!@armand25 nu te ataca fara motiv! ai spus tu ceva!
Prietene eu am ab. la zi platit(digi,akta) eu am un receptor care am platit 390€ IN CARE IL FOLOSESC PT. Akta si canalele in HD,iar pt. Digi am un receptor dublu de la ei,sint foarte corect ,si in primul rand nu am timp sa ma ocup de lucruri de acest gen,desi as putea face,dar imi pot permite sa-mi cumpar un abonament.Asa ca scuzama ca te-am deranjat cu ceva.:sorry:
Re: DM800 Vs IPBOX Vs Kathrein
Quote:
Iti dai cu parerea aiurea,ai incercat macar o data in viata ta sa ai o firma in Ro si sa obti un contract de dealer cu dream-multimedia? te asigur eu ca NU! esti la fel ca restul de 99% care isi dau cu parerea doar ca sa se afle intreaba fara a sti macar despre ce este vorba,nu numai @Armand 25 ci si eu si multe alte firme din tara cu capital mai mare sau mai mic am incercat a obtine contract de dealeri dream-multimedia,raspunsul a fost unul simplu; dream-multimedia nu agreeaza nici o firma din Ro; motivul? suntem una din tarile in care clonele sunt la mare cautare,eu personal am vrut sa platesc anticipat primele 50 de dream in avans pentru a obtine dreptul de dealer,raspunsul a fost acelasi,atunci nu vad sensul acestei intrebari absurde; afi o or nu a fi un bun vanzator,nu asta e intrebarea; ci; de ce dream-multimedia ocoleste Ro? de ce alte tari din zona SE au totusi reprezentante si sunt agreeate? in fine ideea finala este urmatoare; clienti fac piata indiferent de ceea ce le oferi,fff putini au auzit de kathrein ori de ipbox,majoritatea cand te suna iti cer DM800HD!,iar faza cu teste nu tine la client,poti tu sa-i zici pana saptamana viitoare ca un kathrein are tunerul mai bun decat un DM 800HD degeaba,clientul alege PRODUSUL!
Din cauza asta peste tot in Europa au dealer autorizati DM...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Adica cypru,Ungaria,slovakia,slovenia,crotia,estonia sunt piate mai mare si mai importante?Sau acolo oameni sunt mai bogati si prefera direct pe originale?Spune mai corect ce bine e sa vindem clone si sa castigam o caruta de bani.Linistit si fara obligatii care spune DM.Pt citi mult sunt cautate ipbox si kathrein poti sa mergi la un magazin din romania si sa intrebi citi au vindut.