@FiZZiK - mult asteptatul DM8000 a aparut ! va fi la vanzare pana la sfarsitul lunii ianuarie ! am si facut un test cu el ... si voi publica pe forum acel material !
Printable View
@FiZZiK - mult asteptatul DM8000 a aparut ! va fi la vanzare pana la sfarsitul lunii ianuarie ! am si facut un test cu el ... si voi publica pe forum acel material !
din dorinta de a avea cat mai multe banuiesc si daca duce LAN-ul traficul ... de ce nu ? si apoi poti avea 20 linii si trebuie sa iei si din hop2 sau sa ai 100 de linii si sa iei doar locale . cred ca fiecare trebuie sa testam cea mai buna configuratie ( numar de linii ; setings ; setari emu ; plugins ; incarcarea memoriei etc ) pentru cutiuta pe care o avem doar asa vom avea un box stabil care sa se ridice la inaltimea asteptarilor noastra .Quote:
Originally Posted by armand25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
V-ati axat pe DM500.Nu e rau,doar ca Mihaip a vrut o discutie mai generala.Adevarul e ca cele mai multe clone sunt de DM500.
Din ce am vazut probleme au fost si la originale si la clone,nu cred ca poate nimeni sa faca o contorizare exacta a acestora.La acest receptor prinde bine o garantie,in primul rand,lasand pe locul doi discutia legata de original sau clona.
Si daca tot vorbim de el eu va spun ca nu mi-au placut urmatoarele:
-directionarea telecomenzii exact catre receptor.Stiu,"scoate plasticul din dreptul senzorului" nu e pe placul meu.
-vizionarea programelor pe PC nu a functionat niciodata bine,le poti vedea doar cand are chef conserva.
-lipsa link pe LAN,dupa restart,daca,cablul pana la primul switch/router este mai lung de 2-3 m.Administrarea lui de la distanta in aceste cazuri devenind imposibila.
-flash prea mic pentru aceste vremuri.
-incalzirea excesiva.Interesant ca nu toate,dar e loterie.
-nu am auzit de o rata a defectiunilor hardware asa de mare la nici un tip de receptor vandut pana acum in Ro.Si va spun ca Strong si Echosmart s-au vandut poate de 3 ori mai multe,din fiecare model.
Acum,nu stiu daca problemele de mai sus sunt sau nu din cauza clonelor,neaparat.Consider ca e un receptor care a avut atat de multe probleme incat nu se poate face o analiza.
FizzIK sustii ca ti-au trecut 300 de receptoare prin mana.Sa nu zici ca le stergeai de praf si le donai!Mai usor cu "interesele" ca nu e frumos.
acum depinde si pe ce mana intra fiecare receptor in parte sunt multi care isi cumpara receptor crezand ca pot face chiar orice ... asa cum am zis si mai sus fara sa testezi personal diferite configuratii nu poti pune "stampila" pe performantele unui receptor . sunt multe firme care vand produse "slabe" dar cu eticheta si multe aparate asamblate in "baraci" dar superioare din punct tehnic ( poze vazute pe net cu originale , piciorusele de sustinere de cauciuc sunt deplasate din cauza incalziri excesive ... la cate clone se intampla asta ? ) . original sau clona atata timp cat sunt cumparate din magazine respectabile si cu garantie cred ca sunt ok ... imagini sunt o groaza aparute si fiecare isi alege ce ii convine mai mult .
zmeura mare dreptatemai ai omule nici un receptor nu a avut atitea probleme H/W cat DM500.Eu cred ca si prostia de a avea DM500 ca si altul a dus aici cu treaba:D
Dm 500 n-a fost singurul receiver clona/original cu probleme. Clona lui a fost insa cel mai bine vanduta pe piata din Romania. Practic fiind cel mai accesibil ca pret pentru toata lumea.*
Au fost clone si de 7020, vandu-te si pe post de originale. Diferenta e ca foarte putini au cheltuit intre 14 si 16 milioane pe ele.*
Cunosc un caz de dreambox 500 original, mort dupa o saptamana.*
Pe langa asta, daca va aduceti aminte la inceput o clona de dm 500 era vanduta cu 540 de lei. Un "original" era vandut cu 800 si venea insotit si cu un card "gratuit" fire crypt. Puteai sa cumperi cardul si separat, te costa 260 de lei. Lucrul acesta l-am mai semnalat candva, acum trageti si voi ce concluzie vreti.
Subscriu la ceea ce a zis mihaip si anume discutie generala.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Clone are orice produs din gama dreambox-si anume.inetbox cloneaza tot-
Inetbox3000-clona la 7020
InetboxHD-clona la 800HD
inetbox dvb400-clona lui dm600...
Faza e ca romanii sunt prea saraci sa-si cumpere macar clona lui 7020 ca e mai mult decat un salariu: 240€-fara transport!
Apoi eu nu vand dreambox-parafrazand gluma ta cu stersul prafului.Eu le repar, le fac jtag(doar la cele moarte cu clonebomb) si le pregatesc pentru exploatare incarcand imagini la dorinta clientului.
PS: am vazut ca te-ai descurcat binisor cu gigel si jkeys...