deci in concluzie:
ce SOFT / EMU poti sa pui pe IPBOX ca sa vezi in sharing in situatia in care cineva NU ARE DM 500 ?
Printable View
deci in concluzie:
ce SOFT / EMU poti sa pui pe IPBOX ca sa vezi in sharing in situatia in care cineva NU ARE DM 500 ?
mbox sau incubus, in functie de ce linie primesti.
Mbox (e ca la Gbox,stie resharing) incubus (ca client la cccam servers,nu exista limita la numar de servers) Mgcamd (nu face resharing stie gbox,newcamd,camd3),camd3,evocamd.
din cate inteleg eu cel mai bun la ora asta ar fi Kathy 910 nu?
adica merge enigma2 fara pb pe el cu incubus 0,75..
ma insel?
se pare ca incubus 0.75 nu merge cum trebuie pe kathy. cu aparitia versiunii acesteia suportul s-a canalizat doar pentru receptoarele ipbox si azbox
dar pe azbox merge enigma 2?Quote:
Originally Posted by Snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La azbox nu merge enigma,merge software oficial numai.Ceva miscarile se face si pt Azbox pt enigma 2 dar are mult drum inca.Asa acuma toti noi clientii au o dilila mare:
Azbox care are incubus (cccam) dar nu are enigma?
Kathrein cu enigma care ruleze ok dar fara incubus care stie cccam?
Ipbox care are incubus (cccam) dar nu are o versiuna stabila de enigma?
Sau pe dreambox care are enigma si cccam dar costa cel putin 2000 ron?
Nu stiu cat o tine iuresu, dat momentan la Kathy se lucreaza intens la e2, enigma care se duce si la Ipbox.
Am senzatia ca sunt implicaiti producatorii coreeni, nu firmele europene.
Oricum exista si foarte multi pasionati care lucreaza in acest proiect.
Incubus se pare ca se protejeaza, am vazut ca citste confuguratia hardware a receptorului.
Va trebui sa rezoolve si pe e2 cu el, momentan trage tare pe imaginea dgstation de la Ipbox si compileaza
si pe e2 dar aia de e2 are probleme.
La ipbox viitorul e e2, din testele mele se comporta mult mai bine receptorul
in e2 decat in imaginile bazate pe dgstation.
E drept ca incubus 0.75 merge aproapae perfect pe mai multe lini pe aceste imagini.
Despre e2 pot spune ca versiunile din martie sunt mai sprintene, media playerul merge aproape perfect,
daca ai linii bune totul e vis (pe Mbox zic).
Cand va reusi sa corecteze si incubusul pe e2, va fi pe ccc@m perfect la enigma SH40.
@zildan spune la kathrein sa cotizeze daca vrea incubus!!!!! :ha:
:cheers:
pai e frumos din partea lor ?
atunci si ipbox-ul sau cine se ocupa de incubus ar trebui sa "cotizeze" pt e2 pe ipbox , daca e sa o "luam asa"
Noi suntem "baietii desteptii" si nu cotizam pt E2......
:gathering:
N-ar strica sa aloce si ei mai multi bani pentru e2, sau sa dea la schimb suportul de incubus cu cel de enigma.
Salut la toata lumea,
Sunt nou aici dar am citit multe Posturi de pe site -ul si nu numai.
De curand am "descoperit" ca aici unde stau (sudul Germaniei) pot prinde cu o antena pusa pe balcon sateliti de la 13 E Hotbird pana spre xx W (asta din cauza dispunerii balconului). In momentul de fata am un Edision 1600 CI si o antena de voiaj (35cm!!) imprumutate de la un coleg sa vad daca prind ceva, si pot spune ca merge (Gigi cu k*y).
A venit timpul sa imi iau si eu ceva pentru receptie, ca vine vara si colegu vrea sa plece cu rulota in excursii.
Am citit cred de doua ori Thread-ul asta si dupa cum se vede cam toata lumea se bazeaza pe un Dreambox pe care il foloseste pe post de server, iar IPBOX sau Kathy sunt pe post de slave. In cazul meu nu as lua decat un receiver. Din cate vad imi ramane deci doar Dreambox 800, daca vreau sa am sanse pentru sharing si peering.
Ideal ar fi o struto-camila, adica un IPBOX (smartcardul, partea de hdmi si racirea) cu suportul de la Dreambox si pretul lui Kathy.
Deci intrebarea este: e Dreambox 800 ultima solutie pentru un start sigur?
PS: am ales 800 pt ca as vrea sa vad si HD ceva, iar 8000 e mult prea scump ca sa merite.
PS2: @demnitarul ce receiver ai ales pana la urma?