Sau 2-3 stick-uri de 8Ga,la fel am patit si eu si....mam fript de atunci am grija ca fiecare versiune noua dupa ce este instalata cu toate programele sa am si un bak-up la ea!
Printable View
Sau 2-3 stick-uri de 8Ga,la fel am patit si eu si....mam fript de atunci am grija ca fiecare versiune noua dupa ce este instalata cu toate programele sa am si un bak-up la ea!
nu te panica! zi-mi exact configuratia OS-urilor (partitii, unde sunt instalate OS, ce ai pe partitii, ce vrei sa pastrezi)Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
o rezolvam usurel ;)
iaca:
ce trebuie sa stiu:
1. ce partitii ai
2. pe care part e xp si pe care 7
3. pe care part e bootloader (folderul "boot" si fisierelebootmgr si bootsect.bak)
in prima faza pt restaurare boot xp:
1. Bootezi in Windows XP
2. Bagi DVD de instalare cu w7 sau Vista
3. Executi bootsect.exe asa:
start-run-cmd-enter
cd X (x-litera DVD-ului)
cd Boot
bootsect.exe /nt52 C: /force
4. Reboot
ar trebui sa fie restaurat bootloader de xp
da restart
si apoi vei dori sa stergi tot ce a creat 7-le
pt asta trebuie sa activezi optiunile de a arata fisierele system si cele ascunse
start-run-explorer
alt-T - folder options - view:
bifeaza "show hidden files"
debifeaza "hide protected operating system files"
apoi:
click dr pe folderul windows - properties-security-advanced-owner-edit- selectezi userul tau si bifezi re[lace owner on subcontainers and objects ok ok ...
din nou click dr pe windows properties-security-advanced-change permisions si lasi numai userul tau cu cele 2 optiuni de jos bifate (alea cu inheritable bla bla)
acum ar trebui sa poata fi sterse
la fel procedezi cu p files si cu documents&settings
asta metoda migaloasa
metoda usoara:
un hdd extern, copiezi ce te intereseaza de pe part cu w7
apoi format aceasta partitie si apoi copiezi la loc ce aveai
;)
Asa buun,deci il instalam dar......cum ramane cu perioada de test de 150 de zile? se poate face ceva?
Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pt cei interesati de a prelungi viata w7 b1:
1. Install Windows 7 without any product activation key.
2. After installation is completed, use the Windows 7 for 30 days and wait for the remaining days left to activate Windows counting down to 0, or almost zero.
3. When the activation grace period (or evaluation trial period) is almost expired or ended, log on to Windows 7 desktop, and open a Command Prompt window (i.e. type Cmd in Start Search and hit Enter).
4. Type any of the following commands into the command prompt, and then hit Enter:
sysprep /generalize
slmgr.vbs –rearm
rundll32 slc.dll,SLReArmWindows
slmgr /rearm
5. Reboot Windows 7 to enjoy another 30 days of free usage without worrying about activation nor even need to crack Windows 7.
6. When the activation grace period countdown timer almost running down to 0 again, repeat the ‘rearm’ trick to enjoy another 30 days of Windows 7 for free. User can run the rearm command for maximum of 3 times.
7. Check for the new beta or rc
;)
Adica o luam de la capat la fiecare 30 de zile? bleachhhh,intrebare,avand diverse win cu licenta originala daca fac upgrade nu se pastreaza licenta la win7? sau ma rog o alta modalitate de ai pune o licenta reala-originala pe care o am,am asa,win sp3 si win vista basic.originale [cumparate licentele]
spany uite aici
"Drepturile de downgrade sunt specificate in EULA (End User License
Agreement) si sunt valabile pentru oricare dintre editiile Windows Vista
Business sau Windows Vista Ultimate licentiate in regim OEM. De la oricare
dintre aceste doua editii se poate face downgrade catre Windows XP
Professional, Windows XP Professional x64 sau Windows XP Tablet PC.
Clientii sunt responsabili de obtinerea unui kit de instalare si a unei chei
de produs pentru efectuarea acestui downgrade. Nici Microsoft si nici OEM
(Original Equipmant Manufacturer)/reseller nu sunt in masura sa va ofere un
kit de instalare si/sau Product Key. Aceasta cheie de produs pentru Windows
XP poate fi OEM, FPP (Full Package Product)/retail sau VLK (Volume License
Key) si trebuie sa fie folosita impreuna cu kit-ul de instalare
corespunzator.
In cazul in care clientul are probleme la activare va trebui sa contacteze
telefonic Serviciul Clienti Microsoft pentru a face activarea.
Aceste informatii sunt disponibile si la urmatoarea adresa de web:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"
deci daca ai OEM posibil sa se poata face upgrade la Se7en .asta ramane de vazut cand o sa apara
Am si nr. de telefon de la microsoft Ro,ca licenta nu vrea sa o ia online la vista basic si trebuie sa suni la ei pentru ati oferi un alt cod de licenta,daca pun pe curat vista basic licenta cu care vine se activeaza online,daca stau mai mult de 24 de ore si nu ma conectez la net nu mai merge si trebuie sunat la microsoft
deocamdata e beta... so... ce sa licentiezi... asteapta finalul (in Aug09) si pt un extracharge o sa ai upgrade ;)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da e o diferenta ,vista isi lua doar 8mega pt. sistem , windows7 200mega
in rest se misca bine , cine mai are pl. de baza "Abit" tot asa are prb. din cand in cand dupa ce a instalat "Abit uGuru"
la inchidere sau restart imi da o eroare de "memorie" cu toate ca in "device manager" este curat , fara nici o "pata galbena" (ca idee fiindca si cu vista am patit la fel pe cand era in "beta" sau fara sp1)
cine vrea activator (genuine) pt w7 b7000 PM me.
Intradevar e suuuperrrrrrrrrrrrr! se misca brici are tot cei trebuie este OK!
Multumim JBTC!
un software in faza beta... nu prea e subiect de piraterie... nu cred ca-i deranjeaza in mod deosebit pe MS cum activam noi beta-urile lor. din contra: ii ajuta.
l-am pus si eu ieri pe un dual core si o partitie de 10gb.
Surpriza a fost sa vad la sfarsit de instalatie ca mai aveam doar 1,3gb liberi.
M-am jucat un pic cu el si dupaia l-am sters, astept versiunea finala
Versiunea beta a noului sistem de operare de la Microsoft, Windows 7, va putea fi descarcata de astazi , conform celor spuse de Steve Ballmer, CEO al Microsoft.
Mai multe detalii aici :
Nu e de azi ...e de cateva luni disponibila varianta dar tot beta. E bunicel , se mai poate modifica in bine .
Este vorba de o lansare oficiala. Intr-adevar , circula pe net de ceva timp o versiune mai veche.
Sa speram ca Windows 7 sa aiba mai mult succes ca Vista.
circula pe net din decembrie x86 v7000, adica aceeasi versiune lansata azi de M$... cu precizarea ca x64 v7000 beta a aparut abia azi-noapte pe net si ieri-noapte pe msdn.
Detalii despre versiunea mai veche (de care vorbeam) aici :
si/sau aici :
Cum spune si JBTC , versiunea oficiala de astazi se putea downloada din decembrie (in gluma spus , e deja veche de un an).
Cateva pareri/teste gasiti si aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Versiunea veche e diferita un pic de cea de azi , am intampinat prea multe incompatibilitati si la drivere si la unele programe ce functionau pe Vista. Am revenit la Vista. Sistemul meu Sony Vaio vgn-fw11m cred ca trebuia sa nu aiba probleme cu oricare windows.