Re: Opticum 7300 CI2CX PLUS
Raspuns lui VIC2009
Yumatu IQ PVR nu e compatibil cu 4000A so globo7xxA. Yumatu are procesor 3329E iar celelalte doua care leai scris tu au procesor 3329A. Deci nu merge unul cu altul. Intra pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si acolo vei gasi tot ce te intereseaza pentru yumatu IQ PVR, cauti sectia 3329E.
Eroarea "BootLoader version mismatch, please check!" iti apare findca tu ai alta versiue de boot in receptor fata de ce vrei tu sa bagi.
Este bine ca ai scris datele receptorului, asa miam dat seama exact ce ai.
Spor la treaba.
P.S. Incearca sa bagi manual cheile, din telecomanda formezi 9339, alegi Code edit, Nagravision si acolo pui ce e nevoie.
Ce tip de chei se baga? Mersi si un AN NOU FERICIT la toata lumea
Quote:
Ce tip de chei se baga? Mersi si un AN NOU FERICIT la toata lumea
Cred ca se folosesc tot chei Ali ca si la clasa C incearca sa le bagi pe serial cu cablu nullmodem . Apoi salveaza-le pe stick ca sa ne dam seama sub ce forma le salveaza .
Ieri am primit receptorul si primele constatari :nu am reusit sa bag softul cu tolboxul de laab-forum,am folositcel de la truman ,am incercat sa bag chei cu ali kei dar nu a mers .Dupa ce a facut update de chei si am facut modificarile necesare am observat urmatoarea situatie;subtitrarea de la un canal de ex.Cinemax ramane si se suprapune peste cea de la canalul pe care ai mutat.O alta chestie interesanta este ca,cartela de Dolce functioneaza fara a face nici o modificare.Rog pe cei care au vre-o sugestie sa ma lamureasca cum pot introduce patch si chei cu cablu rsr232.Am incercat sa traduc si de la ab -forum dar nu am inteles nimic.MULTUMESC.LA MULTI ANI
pe truman-support ai loader si sift. Intrebuinteaza ce ai de acolo ca de acolo merge.
Salut! La multi ani! Am aceeasi problema cu VIC2009. Am incercat trauma sectiunea 3329E dar nu am reusit nimic. Editarea manuala de chei, nu prea merge deoarece din greseala am sters cheia cu 00 din nagra si nu mai pot sa revin asupra ei. Imi puteti da vreun sfat ? Va multumesc anticipat!
Daca ai ster cheia, creeazo din nou. Nu stiu la acest model dar la yumatu cu acelaso procesor poti dai restart la chei cu buntonul albastru.
Nu revine din butonul albastru. Ramane doar cheia cu 01 pe DigiTV.
Poate stiti de unde pot lua un loader compatibil cu aparatul...
Pai cheia 00 nu o ai, o creezi.
Loader compatibil il gasesti pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se poate folosi oare in share local?Ce tip poate fi al doilea receptor? ce soft trebuie pus pe al doilea? Mersi
La asta sati raspunde cineva cine are astfel de receptor. Eu stiu ca la yumatu se poate face sharing pana la 8 slaveuri si 1 master cu antenute WiFi.
Am si eu un YUMATU IQ PVR HDMI. Are procesor 3329E PVR dar versiunea h/d este nu 04000200, dar 04000100 si deci softurile de pe truman-support nu merg. Nu stiu de unde sa le iau, dar avind softul 1.0.45 nu pot adauga chei in BISS si in general nu stiu ce fel de chei sint deja in BISS (a softului). Nu are CAID 2600 si nici nu pot adauga acest caid. Ajutatima va rog cu cheile: redactarea, adaugarea, cei cu BISSul. Acum receptorul nu arata nici un canal codat in BISS.
sorin8m
Cu ce program se pot incarca key si lista de programe? Eu am incercat cu tot ce am gasit pe truman-support si nu merge. Alea merg la seria C. Softul l-am incarcat de pe stik. Nu am putut pana acum sa salvez lista de programe si deasemenea sa incarc key si lista de programe de pe stik dar nici de pe calculator. A trebuit sa editez manuial key si sa scanez din nou programele dupa fiecare incarcare de soft. Mai fac sapaturi. Oricum sunt putin dezamagit de acest receptor dar poate ca e prea devreme pentru concluzii concrete.
Si inca o problema la acest receptor. Telecomanda. Se potriveste cu cea de la Hyundaiul dublu de la jiji ceea ce pentru mine este foarte deranjant. Cat m-am jucat cu 7300 ele am zapacit hyundaiul fara sa stiu. Acum ca stiu iau masuri sa nu se mai intample.
O sa iau uploadul de soft si o sati explic cu alta ocazie, iar ceea cu telecomanda nu am ce sati fac :)
Cu telecomanda normal ca nu ai ce sa-mi faci. Eu am specificat ca ma deranjeaza pe mine care am si un HYundai. Nu vad de ce ar deranja telecomanda pe altii care nu au Hyundai sau il au in alta camera.
Referitor la cealalta problema sunt curios sa vad daca merge si cu ce soft. Eu as fi preferat cu stikul ca la Optibox CX PVR. Oricum am un CX PVR si cred ca pana la urma voi cauta un OPTICUM 8000 2CICX care va impaca si capra si varza.
A reusit cineva sa introduca softurile de tip Yumatu siTruman?Daca da ,cum ?La ultimele softuri apare initiala vdf -ce specifica? Multumesc
sal se poate viziona filme descarcate pe stic in format avi,divx.mkv.
cred ca merge numa poze jpeg si mp3-uri:D