Problema este generală indiferent de imagine? "Simptom" asemănător pe Titan v1.27 şi v1.29.Quote:
Originally Posted by vladcarama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Problema este generală indiferent de imagine? "Simptom" asemănător pe Titan v1.27 şi v1.29.Quote:
Originally Posted by vladcarama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Antena e reglata bine. Am alt receptor Dream 500 HD, legat la ea, pe un LNB cu două ieșiri, acela arata canalele HD. Am pus chiar și alt Kathrein 910 HD și tot arată. Deci de la antenă nu poate fi problema. Am incercat și prin alt program, adica am instalat alte Enigme și nici pe una nu merge, nici pe AAF, sau cum se numește programul ei original peste care se pune Enigma tot nu merge. Merg doar canalele SD. Deci problema e de la aparat, dar unde să sap nu știu...
Daca aveti un ESR sau CAPACIMETRU verificati condensatorii de linga tuner,eventual scoateti capacele de la tuner si vedeti sa nu fie vreun condensator electrolitic pe acolo
IPTV merge pe Kethrein 910 HD, Edigma 2? Daca da, cum se instaleaza? Ms.
Vlad, scuze pentru raspuns cu intarziere. Descarca Iptv Player in pluginurile PKT Hyperion incepand cu versiunea 2 (ultima este 4), vezi care este cea care-ti convine mai mult.
Ar mai fi Banther Neutrino varianta pentru flash care are Web TV player; acum link-urile in cea mai mare parte sun inactive dar se pot edita cu DCC_E2, daca ai adrese proaspete.