salut, ai un id de mes? daca poti sa ma ajuti cu mai multe informatii ti-as fi recunoscator!
al meu e snow.sateliti_org
Printable View
salut, ai un id de mes? daca poti sa ma ajuti cu mai multe informatii ti-as fi recunoscator!
al meu e snow.sateliti_org
eu am facut upgrad-ul la un "asus wl-500gp v1" , scotand toate device-urile conectate la el in afara de pc , chiar si intrarea de net
in prealabil insa am descarcat de pe site-ul lor ultima versiune intr-un fisier din pc si apoi am dat "upgrade - browse" si calea catre fisierul respectiv din pc
la mine insa , chiar si acum cu ultima versiune fff greu merge sa dau "restart" soft , mai bine ii dau "restart" de la butonul din spate (hard)
cel soft din interfata routerului dureaza si mai mult de 10-15 minute si tot la cel "hard" ajung pana la urma
in schimb prb. arzatoare la mine este providerul "rcs" , care cand "tie lumea mai draga" - cade net-ul si explicatia lor fiind bine inteles : routerul este de vina , eu avand-ul config. la "managmentul benzi alocate" in mod egal pt. toate 4 (gaming blaster , internet application , ftp server , voip/video streaming) si nu am alte prb. in afara de ceea enuntata mai sus
am un optibox , kathy si 2 pc-uri conectat la el (bine inteles folosesc doar unul nu amandoua)