settings E2 cu dreamset220
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
verificati in setup sa aveti:
boxip 192.168.1.100
username: root
pasw: kathrein
satellites.xml: /etc/tuxbox/
services, bouquets: /usr/local/share/enigma2/
save config si un test config sa va convingeti ca-i ok
apoi New - Internet settings - alegeti Kingofsat sau Satcodx, selectati satelitii care va intereseaza si Options pentru TV si Radio (suficient Download Tv services si Create bouquets lists) si Download
asteptati pana-i gata, apoi Exit, Transfer si Write
restart E2 si aveti satelitii selectati cu toate canalele TV/radoi grupate pe provideri
Re: settings E2 cu dreamset220
Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
verificati in setup sa aveti:
boxip 192.168.1.100
username: root
pasw: kathrein
satellites.xml: /etc/tuxbox/
services, bouquets: /usr/local/share/enigma2/
save config si un test config sa va convingeti ca-i ok
apoi New - Internet settings - alegeti Kingofsat sau Satcodx, selectati satelitii care va intereseaza si Options pentru TV si Radio (suficient Download Tv services si Create bouquets lists) si Download
asteptati pana-i gata, apoi Exit, Transfer si Write
restart E2 si aveti satelitii selectati cu toate canalele TV/radoi grupate pe provideri
am enigma 709 flash. am facut exact pasii de mai sus. totul merge super bine, arata perfect pe PC, cand le urc pe kathi, nu prin dreamset, ci prin ftp la /var/swap/settings, unele canale din cadrul unor buchete sunt n/a. care ar fi explicatia? la unele canale imi scrie: not tuned, sau asa ceva... sa fie de la versiunea de satellites.xml pe care tot dreamset o creeaza cand importa setarile de pe internet?
cineva a prins exact cum merge treaba asta, cu dreamset si enigma si canalele/buchetele aferente?