Pune o poza!!!! :)
Printable View
Pune o poza!!!! :)
Da chiar, fai o poza sa o vedem si noi :D E si mai misto ca e dintr-o bucata... si la banii astia... norocosule :DQuote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O sa incerc sa vad daca reusesc cu webcamul seara!!Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Gata azi am reusit sa o pozitionez pe ASTRA19,dupa indelungi incercari si modificari astazi la ora 14 ma uit la un nr de programe 685 sunt curios diseara daca intra ceva in plus,mentionez ca la aceiasi ora cu un offset de 1,20 nu vad decit 325 programe deci investitia se merita din plin!!
Si acum citeva aspecte demne de mentionat; diferenta intre un offset 1,20 si o antene de 2,40 e imensa,spre exemplu;MTV 11973 V 27500 pe offset 1,20 ziua la ora 15 aveam semnal slab 57% pe un kaon seara la ora 20 aveam o crestere de 5% adica 62% semnal si se putea urmari acum am pe acelasi transponder la aceiasi ora pe acelasi receptor un semnal de 75% pe cea de 2,40 deci nu mai e necesar nici un comentariu,deocamdata este doar in parte aranjata inca nu am retusat complect totul zilele astea o voi stabiliza pe stilp voi regla lnb-ul si va voi spune ce cistiguri am mai avut la ea,orcum una peste alta daca aveti ocazia sa o cumparati ca mine seconhend merita din plin chiar si 350 ron nu 250 cit am dat eu,cei ce locuti in mediul rural sau aveti drum pe la tara si vedeti astfel de antene prin curtile oamenilor opritiva si intrebati,eu asa am facut si uite ca am o antena super printre celelalte 3,succes tuturor!
Iar transporderul de aici intra lejer;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astra 1G
Felicitari ca ai gasit asa chilipir la bani astia o asa antena!!!!! Si pe mine ma bate gandul la o antena de asa marime. BAFTA CU REGLAUL.
Multumesc,dar tocmai aici e aici,ca suportul pentru lnb e prea mare si sa vad cum fac sal pun chiar pe centru,iar in legatura cu antenele intreaba lumea de la tara cind ai drum ca majoritatea nu cunosc adevaratul potential si ti le dau imediat daca sti cum sa negociezi!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Spune-mi si mie te rog, cele 3 antene ale tale spre ce sateliti sunt orientate?
1 ASTRA19-HOTBIRD 13 lnb-monobloc- 2HELLAS- 3 lnb-monobloc SIRIUS-INTELSAT aceasta fiind si mobila merge pina pe hispasat 30W.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acum am reusit sa pozitionez lnb-ul zic eu,cred ca este ok. imi intra toate transporderele de pe astra 19,cel mai puternic semnal fiind de 98% pe un kaon si cel mai slab fiind de 67% pe acelasi receiver,mai am cite ceva de facut la ea,apoi voi incepe sa o plimb pe sateliti,sper sa reusesc sa termin pina simbata-duminica! in momentul acesta receptionez 731 programe pe astra!Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deoarece nu am putut face o fotografie fac o comparatie,arata exact ca a lui garyman doar ca e mai mare;
Este prima fotografie de la inceputul topicului!
Azi o mut pe Arabsat 26E si fac reglajele finale,sper sa fie ok,sunt curios pina la ce satelit pot ajunge cu montura polara,daca are cineva o antena cu montura polara poate imi spune si mie pina la ce sateliti ajunge cu ea ,de la E la W multumesc anticipat.
Eee acum e beleau mare ca nu am montat niciodata o antena cu montura polara deci;
Intrebare pentru cei ce au acest sistem la antene,care este punctul 0 la o montura polara?
din pacate ma lovesc de acest lucru acum,vreau sa pun antena pe ARABSAT 26 E ca punct sudic pentru mine dar nu stiu care este punctul 0 la montura nu am mai montat asa ceva pina in prezent ,am pus sute de H-H-uri dar monturi polare niciodata si ma lovesc de acest impediment tocmai acum la sfirsit,multumesc anticipat pentru raspuns
PS. mentionez ca montura nu are gradatie!!
arunca o privire pe aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] acolo gasesti tot ceea ce te intereseaza
sper ca asta te interesa
Si aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu stau in Hunedoara, si am 2 antene fixe. Una de 0,8 de la Dolce, e fixata pe Hellas 39E si cealalta de 0,6. Pe asta de 0,6 am 3 LNB-uri centrul pe Hotbird 13E, si celelalte 2 pe Astra 19,2E si pe Sirius 5E, dar pot sa spun ca merg perfect aproape toate programele. Pe Astra 19,2E imi scapa doar cateva transportere de la germani nu prea importante(cam 880 de programe le prind). In receptor cand scanez gaseste cam 2700 de canale tv. asa fixa cum sta. deci nu iti trebuie antena asa mare sa poti vedea ceva. Sunt bune si astea mici. :)
Multumesc de sugestie dar eu am 3 si cu asta 4 antene pleaca de la 0,60 pina la 2,40 fiecare isi are rostul ei,pe mine ma intereseaza alte transpondere care nu au acoperire pe tara noastra sau au partial si vreau sa vad ce reusesc,Quote:
Originally Posted by narcisyo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc pentru ajutor!Quote:
Originally Posted by garyman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult sper sa reusesc!Quote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tutun si rabdare,iar cand te incingi mai tare o stingi cu o bericioaica!!!!!!!