Aici ai atins punctul culminant!!Quote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Aici ai atins punctul culminant!!Quote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ca de obicei.Ne punem in fruntea tarii marinari,securisti,comunisti,vadimi,vangheli si becali si pe urma ne plangem ca avem circ.Quote:
Punct ochit...punct lovit...si morala fabulei e clara!Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din pacate, foarte corect!Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Personal parca asist la o piesa de teatru cu accente comice in care actorii isi urmaresc doar propriile interese dar in care finalul nu poate fi decat unul trist, un traseu clar si asta indiferent de ceea ce am vrea noi ca simplii spectatori.Sincer ajung sa imi fie rusine ca sunt roman si asta din vina unora care nu stiu cum au ajuns acolo sa imi dirijeze mie viata.Suna absurd dar ajungem sa aratam cu unii care au inventat hotia si asta doar ca esti reprezentat de catre cine ?
Nu vad stropul de constiinta de care ar trebui sa dea dovada acesti indivizi, se vede clar un circ ieftin prin care din nou iese la iveala un traseu clar .Propriile lor interese.Ce denota oare din faptul ca la noi inca sa mai nasc mici genii care din nefericire pt. noi aleg calea occidentului sau vin aia sa ii ia de aici ?
O tara in care creier exista dar condusi de niste indivizi pe care ii las la atitudinea voastra sa ii caracterizati.
Revenind la subiect nu am cum sa fiu de acord cu aceasta suspendare, se gasesc cateva sute de indivizi care sa constranga demisia unui presedinte ales de majoritate si asta prin ce mijloace ?
Nu credeam ca putem ajunge in a vedea o alianta formata din PRM alaturi de cine ? de UDMR :))))
Quote:
Originally Posted by Sunt_Oltean74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
corect!!..in romania se vrea o democratie de tip sud-american...
Nu vreau sa mai deschid un nou topic dar nu vreau sa fiu prostit pe fata de catre cei care sunt la putere.Eu sunt pentru suspendarea lui basescu si de ce sunt pentru , o sa aduc si argumente!!!!!!!
Cine a vrut alegeri anticipate si nu mai vrea basescu, cine are puterea sa demita guvernu basescu, cine a distrus si a vandut flota basescu, pentru flota care nu mai e cine plateste noi. Daca vroia sa faca ceva facea dar nu a vrut!!
Grupuri de interese pe dracu,daca vroia sa l dea jos pe tariceanu si sa l schimbe putea dar nu a avut sange in instalatie, cum sar spune o mana spala pe alta sau fiecare il are la mana pe celalant cu un dosar care il trimite la mititica ,nu?
Si sa nu uit de mascarada cu rapirea din << SERAI>> , CE MAI VRAJEALA si prosteala pe fata!!!!!!!!
Marea problema este ca justitia nu face ceea ce trebuie sa faca , totul este o mascarada .
RAMANE LA LIBERA CUGETARE A FIECARUIA CEEA CE VREA SA FACA CU PROPIA PERSOANA DAR NU TE JOCI CU PROPIA TA TARA .
Da-mi voie sa te contrazic.
Basescu intotdeauna a vrut alegeri anticipate si vrea inca pentru parlament. Ultimul sondaj arata cam asa: PD=34%, PSD=20%, PNG=14%, PNL=9%, UDMR=6%Quote:
Cine a vrut alegeri anticipate si nu mai vrea basescu
Constitutia Romaniei a fost modificata de Adrian Nastase cand era in certuri cu Iliescu si se temea ca va fi demis de acesta in anul 2003. Articolul 107 alineatul 2 spune asa:Quote:
cine are puterea sa demita guvernu basescu
(2) Presedintele Romaniei nu il poate revoca pe primul-ministru.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dreptul de demitere al Primului Ministru il are Parlamentul.
In dosarul pe care il are la parchet s-a decis neinceperea urmariri penale. Aici e de discutat...Quote:
cine a distrus si a vandut flota basescu
Ai vazut cine sunt ministrii in guvern acum? Toti angajatii lui Patriciu. Cine este consilier al lui Tariceanu? Dorin Marian. De ce au facut alianta PNL cu PSD? Asa cum ai spus "o mana spala pe alta"Quote:
Grupuri de interese pe dracu
Aici iti dau dreptate.Quote:
RAMANE LA LIBERA CUGETARE A FIECARUIA CEEA CE VREA SA FACA CU PROPIA PERSOANA DAR NU TE JOCI CU PROPIA TA TARA
Pe 19 mai trebuie sa mergem la vot si sa facem dreptate!
Eu nu mai am incredere in nici unul ,adica imi pasrez decizia de a merge la vot si a vota pentru suspendare.
Mai bine erau alegeri din 2 in 2 ani ,nu facea nimica nici unul alegeam altul mai repede si asa mai departe, dar asa din 5 in 5 ani sau din 4 in 4 cum este pt parlament nu mai vedem noi parlament si presedinte care sa si tina promisiunile facute in campania electorala.
In privinta sondajelor sunt de .... si nu ma iau dupa ele.
Sa presupunem ca mai convins - il dam jos pe PRESEDINTE ,care anul acesta se numeste Basescu asa cum este...si tot anul acesta trebuie sa alegem un altul. Dar marea intrebare -PE CINE?Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Rog NUME si ARGUMENTE - sa fiu pregatit....SA MAI CRED... ca votul meu va conta...si la anul nu voi fi nevoit din nou sa imi dublez votul (sa votez de doua ori sa inteleaga si ....) .
Rog, de asemnea, sa-mi spui ce se va intapla (pe viitor) in cazul in care vom alege un SFANT si parlamentarii vor fi ATEI.
In rest...totul e bine...ploua
P.S.
Iar daca vrem un Presedinde de decor - mai bine il aducem pe REGE, dar si ala a "vandut" tara...
@dic_star79
cine a distrus si a vandut flota basescu, pentru flota care nu mai e cine plateste noi.
In perioada aceea era ministrul transporturilor daca nu gresesc.
dic_star79 putea sa vanda flota un ministru fara sa stie presedintele,premierul si restul sleatei de hoti?
Eu personal cred ca daca a vanduto au stiut si restul hotilor ca nu putea manca numai el.
Avem nevoie de alegeri anticipate pentru parlament, nu pentru presedinte. Presedintele nu prea mai are putere in tara asta. In scurt timp vei avea surpriza ca nu il vei mai vota tu ci alesii neamului. Eu cred in democratia americana. Presedintele ales de popor e seful guvernului.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@vid36
Presedintele ales de popor e seful guvernului.
E foarte corect ca daca nu de ce mai votam pentru presedinte ca sa avem o marioneta
Astai marea problema ca nu prea avem pe cine sa alegem ,rau am mai ajuns !!!poate TIRIAC ce ziceti de el il convingem sa candideze, a facut ceva dupa parerea mea . Desi sunt membru intr un partid de cativa ani nu mai am incredere in ei.
Daca sar respecta legea multi erau la puscarie si cu ani grei de parnaie, dar puscaria este pt astia care mai ceordesc nu pt astia care au vandut, PETROMUL,ROMTELECOMUL,GAZELE SI CE ....... NU AU MAI VANDUT( problema nu este ca sa vandut, ci sa vandut pe nimica )
.
Una peste alta noi avem totusi un presedinte care a avut curajul sa faca ceva in tara asta,dupa mine e singura persoana care merita sprijinul nostru,noi inca avem o democratie fragila condusa din umbra de MAFIOTI,votati in favoarea lui BASESCU,el va arata lumii ca romanii stiu cu adevarat sa aleaga nu va lasati manipulati de niste maronete,
Respecte!
D-lor,nu sunt pro politicieni si nu fac parte din niciun partid politic!
Nu vreau nici Basescu,nici Geoana sau orice alt politician.
Vreau sa stiu de ce din '90 pana in prezent nimeni nu a facut nimic pentru noi cei care de fapt i-am "pus"acolo!E tipic romanesc,cand te vezi cu sacii in caruta,uiti pe cine te-a ajutat sa-i pui.
Nu inteleg de ce se mai voteaza daca un grup de "dezmontati"vin si suspenda un presedinte ales de milioane de alegatori,indiferent care ar fi el.
Nu inteleg de ce atunci cand cineva spune ceva,altii interpreteaza lucrurile in favoarea lui si in defavoarea altora!
am sa merg la vot si am sa votez,pro Basescu,nu ca m-ar interesa persoana lui,ci pentru ca sa se inteleaga odata ptr.totdeauna,sper,ca nu se poate face ce vor unii sau altii in tara asta,si daca se face sa nu fie pentru mult timp!
Vreau sa fiu bineinteles ca indiferent cine ar fi fost presedinte,si ar fi facut macar din gura si mai putin fapte,(s-au facut mai putin fapte ptr.ca se stie cei care au dorit s-o faca au fost franati de niste "franari"),macar a fost intentia,altii au inceput sa faca diferite diversiuni politice,scandaluri si alte tertipuri ptr.a devia de la adevaratele probleme!
E de stiut ca Basescu nu e perfect,dar cine e?A facut greseli si nu e singurul,dar atunci cand un om vrea sa fie cat mai popular,se interpreteaza ca ar fi destrabalat,betiv,hot,sarlatan!
Hai sa ne punem imaginar in locul lui Basescu si sa stim ca ceea ce am dorit sa facem nu am putut din cauza celor care nu ne inghit,sa avem dreptate si sa fim dati la o parte ptr.singurul motiv ca nu suntem de acceasi parere cu altii,cum ne-am simti stiind ca avem dreptate?
Am sa votez cu Basescu ptr ca nu vreau Geoana,nu vreau Vadim,nu vreau,Becali,nu vreau,Voiculescu!
Niciodata nu ne vom trezi sa ne hotarm ce vrem sa facem?
Ceea ce ma mira e ca pana acum parlamentarii dormeau si cand i-a trezit cineva au votat dar oare stiu se s-a votat sau au aflat de la stiri?!
Se certau cand la unele alocutiuni se depasea timpul alocat cu 1,2 minute,la dezbaterea suspendarii si-au "tranzactionat"timpi un partid altuia,ciudat nu vi se pare ca e o uneltire?
Dar cum spuneam suntem romani si nu ma mira faptu asta in suine!Daca ne iutam putin in istorie vom "descoperi" ca noi romanii am fost un popor de turnatori,vezi,Mihai Viteazu,vezi Regele Mihai,vezi familia Brancoveanu si multi altii toti au fost tradati de cei de langa ei!
Dupa cu in '90 se vorbea de anii de dictatura si comunism cei 45 de ani ne tot "faleam"cu ei ce greu a fost,am ajuns azi-maine 20 de ani de democratie si nu se vede mai nimic!
Speram in vremuri mai bune! Ar trebui sa ne fie rusine!
ISTORIA SE REPETA,AR TREBUI SA INVATAM DIN GRESELI!Asadar d-lor nu uitati sa mergeti la vot!Nu votati persoana lui Basescu,votai impotriva demiterii PRESEDINTELUI!
SUNT PRO PRESEDINTE!
Un coleg de forum spunea mai sus " RAMANE LA LIBERA CUGETARE A FIECARUIA CEEA CE VREA SA FACA CU PROPIA PERSOANA DAR NU TE JOCI CU PROPIA TA TARA", si aici are perfecta dreptate.
Domilor, haideti sa ne uitam un pic la ce schimbari si numiri s-au facut de la debarcarea lui Basescu si venirea lui Vacaroiu.....
Se pare ca fostul CC al PCR renaste...
Oare cand vom reusii sa scapam de aceasta "boala"